Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 08-720 14 00

Hörapparater hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Arbetargatan 31, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Du hittar aktuella öppettider på vår webbplats: www.audionova.se

Hörapparater

Hör du dåligt?

På AudioNova Kungsholmen erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utprovning av hörapparater är att göra ett hörseltest hos en av våra legitimerade audionomer. Baserat på resultatet samt dina önskemål och behov föreslår sedan audionomen olika hörapparater och modeller som passar just dig.

Många varianter på hörapparat

Hörapparater kan se ut på många olika sätt men det finns tre "huvudtyper":

  • Bakom örat
  • I ytterörat
  • Inne i hörselgången

Olika hörapparater passar olika öron och hörselnedsättningar. På AudioNova Kungsholmen erbjuder vi ett stort urval av hörapparatmodeller i olika prisklasser.

Hjälpmedel till din hörapparat

Även med bra hörapparater kan det i vissa situationer vara svårt att uppfatta vad som sägs. Då kan du komplettera hörapparaten med produkter som hjälper dig att höra bra även vid dessa tillfällen.

Har du nedsatt hörsel och behöver kompletterande hörselprodukter i ditt arbete kan du få bidrag av Försäkringskassan för en arbetsplatsanpassning.

Välkommen till oss på AudioNova Kungsholmen för att få hjälp med hörapparater!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Om AudioNova Kungsholmen

Snittbetyg på omdömen

4,9

Baserat på 4 omdömen

Lämna omdöme

Välkommen till AudioNova Kungsholmen – Din Hörselspecialist!

AudioNova Kungsholmen är en hörselmottagning som ligger på Arbetargatan 31 på Kungsholmen i Stockholm. Vi finns på bekvämt avstånd till Fridhemsplan och du tar dig enkelt hit med tunnelbana eller buss.

I februari 2020 bytte vi namn från Hörbart Stockholm till AudioNova Kungsholmen. Det är fortfarande samma kunniga personal som erbjuder dig samma höga service som innan namnbytet!

Vad vi på AudioNova Kungsholmen kan hjälpa dig med

På AudioNova Kungsholmen hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Kungsholmen vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Kungsholmen!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Kungsholmen är en hörselklinik som är auktoriserad av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Kungsholmen!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Behandlingar hos AudioNova Kungsholmen

Hörseltest hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...


Hörapparater hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Hör du dåligt? På AudioNova Kungsholmen erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utp...


Batterier till hörapparater hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Behöver du batterier till dina hörapparater? Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara h...


Arbetshjälpmedel hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...


Hörselskydd hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Skydda din hörsel! Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. Fö...


Hörseltest online hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...


Karta - Arbetargatan 31, Stockholm

OmdömenSnittbetyg på omdömen

4,9
Baserat på 4 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

11:30 - 12 sep, 2017

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


23:28 - 26 mar, 2017

4,5

Betyg 4,5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


13:01 - 22 jan, 2017 skrev:

Första gången jag kom till Hörbart - vilken skillnad från tidigare audionomer. Framförallt den tekniska biten. Att få hjälpmedel som fungerar klockrent med mina hörapparater. Finjusteringar och anpassning efter mig som användare. Numer ett nöje att använda mobil och data. Att titta på TV och höra ljudet.
Dom ställer alltid upp - ingenting är för svårt.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


12:10 - 22 mar, 2016 skrev:

Jag visste att Hörbart var bra, men ändå blev jag positivt överraskad av hur väl jag blev bemött! Professionellt och vänligt, och jag gillar hur tillgängliga Hörbart är. Kourtiderna är guld värt.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor