Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 08-720 14 00

Hörseltest hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Arbetargatan 31, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 08:30 - 16:30
  • Fredag 08:30 - 12:00
  • Lunchstängt kl 12-13.

Hörseltest

Har du problem med hörseln?

Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan upplevas som besvärliga, till exempel samtal med familj och vänner, möten, telefonsamtal, att lyssna på musik och att titta på TV.

Om du upplever att du har problem med din hörsel kan du kontakta oss på AudioNova Kungsholmen för att boka ett hörseltest. Ett hörseltest är enkelt och helt smärtfritt att genomföra. Du kan också göra ett enklare hörseltest online på vår hemsida.

Vi på AudioNova Kungsholmen rekommenderar att testa hörseln en gång om året eftersom regelbundna hörseltest gör det lättare att upptäcka förändringar.

AudioNova Kungsholmen hjälper dig att höra igen!

Hos AudioNova Kungsholmen erbjuder vi hörseltest utförda av legitimerade audionomer. Genom ett hörseltest mäter audionomen vilka toner du kan uppfatta. När testet är klart sammanställer audionomen en hörselkurva utifrån dina svar. Bilden av din hörsel kallas för ett audiogram och visar vilken/vilka typer av hörselnedsättningar du har. Utifrån det kan audionomen rekommendera lämpliga åtgärder för att hjälpa dig med din hörsel.

AudioNova Kungsholmen erbjuder ett brett sortiment av hörapparater och hörseltekniska produkter som vi anpassar efter dina behov. Målet är att hitta den bästa lösningen på dina hörselproblem så att din livskvalité förbättras.

Kontakta oss på AudioNova Kungsholmen för att boka ett hörseltest!

Informationen uppdaterades 20 februari 2020 av Vården.se

Om AudioNova Kungsholmen

Snittbetyg på omdömen

4,9

Baserat på 4 omdömen

Lämna omdöme

Välkommen till AudioNova Kungsholmen – Din Hörselspecialist!

AudioNova Kungsholmen är en hörselmottagning som ligger på Arbetargatan 31 på Kungsholmen i Stockholm. Vi finns på bekvämt avstånd till Fridhemsplan och du tar dig enkelt hit med tunnelbana eller buss.

I februari 2020 bytte vi namn från Hörbart Stockholm till AudioNova Kungsholmen. Det är fortfarande samma kunniga personal som erbjuder dig samma höga service som innan namnbytet!

Vad vi på AudioNova Kungsholmen kan hjälpa dig med

På AudioNova Kungsholmen hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Kungsholmen vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Kungsholmen!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Kungsholmen är en hörselklinik som är auktoriserad av Region Stockholm inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Kungsholmen!

Informationen uppdaterades 20 februari 2020 av Vården.se

Behandlingar hos AudioNova Kungsholmen

Hörseltest hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...


Hörapparater hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Hör du dåligt? På AudioNova Kungsholmen erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utp...


Batterier till hörapparater hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Behöver du batterier till dina hörapparater? Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara h...


Arbetshjälpmedel hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...


Hörselskydd hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

Skydda din hörsel! Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. Fö...


Hörseltest online hos AudioNova Kungsholmen i Stockholm

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...


Karta - Arbetargatan 31, Stockholm

OmdömenSnittbetyg på omdömen

4,9
Baserat på 4 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

11:30 - 12 sep, 2017

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


23:28 - 26 mar, 2017

4,5

Betyg 4,5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


13:01 - 22 jan, 2017 skrev:

Första gången jag kom till Hörbart - vilken skillnad från tidigare audionomer. Framförallt den tekniska biten. Att få hjälpmedel som fungerar klockrent med mina hörapparater. Finjusteringar och anpassning efter mig som användare. Numer ett nöje att använda mobil och data. Att titta på TV och höra ljudet.
Dom ställer alltid upp - ingenting är för svårt.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


12:10 - 22 mar, 2016 skrev:

Jag visste att Hörbart var bra, men ändå blev jag positivt överraskad av hur väl jag blev bemött! Professionellt och vänligt, och jag gillar hur tillgängliga Hörbart är. Kourtiderna är guld värt.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor