Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 08-13 13 33

Bröstförstoring hos Clinique Esthétique i Stockholm

Pris

39 000 kr

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Stenkullavägen 41, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Enligt överenskommelse

Bröstförstoring

På Clinique Esthétique arbetar med olika implantattyper:

Silikonimplantat

Har använts vid bröstförstoring och andra bröstoperationer sedan 1963. Flytande silikon (en kroppsfrämmande kiselförening) omsluts av ett mycket tunt hölje av fastare silikon. Det tunna höljets hållbarhet underhålls genom ”smörjning” av små mängder läckande silikongel. Finns i runt utförande.

Cohesiveimplantat (”hallongele”)

Har använts vid bröstoperationer och bröstförstoring sedan 1993. Dessa implantat har en mer trögflytande silikonblandning (silikongel) än vanliga silikonimplantat och silikonhöljet är tjockare. De har tagits fram främst för att minska risken för bindvävskapselbildning (se nedan) och för att hålla bättre.

Cohesiveimplantaten finns i tre olika grader av fasthet. Även de mest fasta cohesiveimplantaten med det mest trögflytande silikoninnehållet och det tjockaste höljet släpper igenom (kroppsfrämmande) silikonpartiklar, men betydligt mindre än vanliga silikonimplantat. Finns i runt och i ”droppformat” (anatomiskt) utförande.

Koksaltimplantat

Har använts vid bröstoperationer och bröstförstoring sedan 1969. En blandning av sterilt vatten och sterilt koksalt (NaCl) av samma koncentration som omgivande kroppsvätskor (steril, fysiologisk blandning, ”kroppens egen saltvattenblandning”) omsluts av ett fast silikonhölje.

Höljet är tjockare än hos vanliga silikonimplantat men betydligt tunnare än cohesiveimplantaten och släpper ej igenom silikonpartiklar. Finns i runt utförande och i en högprofilvariant för väldigt smala patienter med mindre diameter vid basen mot bröstkorgen och med mera projektion framåt.

Koksalt är att föredra
I normalfallet är koksaltsfyllda implantant att föredra. De ger betydligt lägre kapsellfrekvens och behöver inte bytas när koksaltimplantant går sönder utan saltvattenlösningen rinner bara ut (till skillnad från silikonimplantaten). Koksaltsfyllda ger heller ingen kletig massa som kan leda till kraftig vävnadsreaktion och kapselbildning.

Vi har bara haft fyra trasiga koksaltimplantant på ca 3000 inlagda implantant. Vi lägger dock in silikonimplantat på begäran.

Viktiga faktorer kring din bröstoperation

Vid bröstförstoring blir bysten större, mer utfylld och fastare, men grundformen blir väsentligen densamma. Bröstens infästning mot bröstkorgen, bröstvårtornas höjdläge och eventuell asymmetri i form påverkas ej vid operationen. Storleksasymmetrin kan dock utjämnas.

Runda implantat, genom tyngdlagens inverkan på implantaten mera ”framåtput” i profil (framåtprojektion) inom bröstens nedre del efter din bröstoperation. Man får alltså inte fula, onaturligt runda bröst med implantat som ter sig runda när man tar i dem efter en bröstförstoring.

Informationen uppdaterades 28 september 2015 av Vården.se

Om Clinique Esthétique

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 1 omdöme

Lämna omdöme

I en lugn anonym miljö med en alldeles fantastisk utsikt över Mälaren hittar du Clinique Esthétique.

Vi är specialister inom bröstförstoring, bröstförminskning, ögonlocksoperation, fettsugning och mycket mer. Här blir du personligt mottagen och tack vare mottagningen läge blir ett möte ytterst diskret.

Clinique Esthétique grundades 1986

Clinique Esthétique grundades 1986 i Stockholm av makarna Maj och Mats Malm, som blev godkända specialister i plastikkirurgi 1978 respektive 1981.

Nöjda kunder ger fler kunder

Ungefär åtta av tio patienter kommer till kliniken på rekommendation från andra patienter. Under åren har många plastikkirurgiska tekniker prövats inom specialiteten och ibland inte visat tillfredsställande resultat; därför används på denna klinik endast välbeprövade och skonsamma tekniker med låg komplikationsfrekvens.

Vi arbetar med såväl traditionell plastikkirurgisk teknik som med ex. laserteknik.

Konsultation innan bröstlyft, bröstförminskning, ögonlocksplastik, fettsugning av mage m.m

Under hela nybesökskonsultationen träffar du den läkare som sedan kommer att operera dig och som du kommer att träffa vid återbesök och slutkontroll.

Vid nybesökskonsultationen informeras patienten inte bara om operationens möjligheter utan också om begränsningar, risker, komplikationer och garantier. Patienten erhåller även utförlig skriftlig information.

Trygg och säker behandling innan, under & efter ingreppet

Vid övernattning på klinken ansvarar plastikkirurgisk nattsjuksköterska, med mångårig erfarenhet för säkerhet och omvårdnad.

Clinique Esthétique har utrustningsstandard som ett modernt landstingssjukhus. Exempelvis vad gäller kirurgiska instrument, narkosutrustning, patientövervakning under och efter narkos, hjärtdefibrilleringsapparat, operationsbord, ångautoklav med för och eftervakum för instrumentsterilisering.

Patienten har samma försäkringsskydd som på ett landstingssjukhus (och samma skyldigheter att följa föreskrifter och råd före och efter operationen).

Varmt välkommen till Clinique Esthétique!

Informationen uppdaterades 28 september 2015 av Vården.se

Behandlingar hos Clinique Esthétique

Bröstförstoring hos Clinique Esthétique i Stockholm

39 000 kr

På Clinique Esthétique arbetar med olika implantattyper: Silikonimplantat Har använts vid bröstförstoring och andra bröstoperationer ...


Bröstlyft hos Clinique Esthétique i Stockholm

34 000 kr

Bröstlyft är ett vanligt ingrepp. Det utförs nästan alltid enligt LeJour. Detta innebär att det inte blir något fult ärr i fåran under bröst...


Fettsugning haka hos Clinique Esthétique i Stockholm

14 000 kr

Fettsugning kan för det mesta göras på alla personer under 40-45 års ålder. Äldre har för oelastisk hud för att den skulle dra ihop sig efte...


Fettsugning innerlår hos Clinique Esthétique i Stockholm

23 000 kr Små kuddar 16 000 kr

Fettsugning kan för det mesta göras på alla personer under 40-45 års ålder. Äldre har för oelastisk hud för att den skulle dra ihop sig efte...


Fettsugning mage hos Clinique Esthétique i Stockholm

30 000 kr

Äldre har för oelastisk hud för att den skulle dra ihop sig efter ingreppet. På äldre så skärs överskottshud bort och ärren blir betydligt s...


Fettsugning ytterlår ("ridbyxlår") hos Clinique Esthétique i Stockholm

23 000 kr

Fettsugning kan för det mesta göras på alla personer under 40-45 års ålder. Äldre har för oelastisk hud för att den skulle dra ihop sig efte...


Våra medarbetare

Mats Malm

Docent och specialist i plastikkirurgi. Medlem i Svensk Plastikkirurgisk förening och Svensk Förening för Estetisk Plastikkirurgi (SFEP)

Karta - Stenkullavägen 41, Stockholm

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

22:46 - 11 feb, 2016 skrev:

Supertrevliga och proffsiga. Rekommenderas verkligen. :-)
//Linda

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor