• Sök

  Sök

 • Jämför

  Jämför

 • Boka

  Boka

  Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Naprapatbehandling

Logo Specialistgruppen

Specialistgruppen - Kungsholmen, Stockholm

Naprapati är en manuell terapiform som omfattar diagnostisering, behandling och rehabilitering av smärttillstånd och funktionella besvär i skelett, muskler och leder. Behandlingen syftar till är att återställa kroppens naturliga rörlighet och funktion samt minska smärtan.

Behandlingen består av justering av leder samt mjukdelsbehandling som massage och stretching som kan kombineras med akupunktur eller stötvågsbehandling.

De flesta människor drabbas förr eller senare av någon typ av skada så som ryggskott, nackspärr, tennisarm eller liknande. Risken för detta är dock mindre om man som utgångsläge har en god muskelfunktion avseende rörelse, koordination och styrka.

Stort fokus läggs även på förebyggande åtgärder såsom exempelvis funktionell träning, ergonomi, bålstabilisering och andningsträning.

Naprapat som yrke

Naprapat är sedan 1994 ett legitimerat yrke och därmed en del av Svensk hälso- och sjukvård. Det innebär att naprapaterna likt andra legitimerade yrkeskategorier går under hälso- och sjukvårdslagen med Socialstyrelsen som tillsynsmyndighet.

Legitimation utfärdas efter fyra års heltidsstudier samt ett års handledd praktiktjänstgöring inom svensk hälso- och sjukvård.

Informationen uppdaterades 19 januari 2017 av Vården.se

Pris

590 kr

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Warfvinges väg 26, 4tr, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Om Specialistgruppen

Specialistgruppen är precis som det låter, en mottagning med ett antal specialister inom en rad olika områden.

Här finns naprapat, företagssköterska, läkare, psykolog, hudterapeut, fotterapeut och massör som i team under ett och samma tak arbetar med fokus på en sak… Dig som individ!

Det är vad vi kallar en “Modern anpassad hälsovård”!

Besväras du av exempelvis ryggskott, nackspärr, löparknä, hälsporre, axelbesvär eller ischias kan du med kort varsel få behandling på vår stora moderna klinik som ligger i Stockholm, på västra Kungsholmen vid Stadshagen/Lindhagen.

Företagshälsovård

Vi har även avtal med ett antal företag där vi är ute på plats och behandlar personalen för bl.a. musarm, huvudvärk, ryggont eller nack- och axelbesvär.

Att regelbundet behandla personalen leder ofta till färre sjukskrivningar och därmed minskade kostnader för företaget samt en mer välmående och friskare personal.

I vårt företagskoncept ingår även hälsokontroller och vaccinationer.

Idrottsklubbar

Samarbete med idrottsklubbar är även det en del av vår verksamhet och där kan vi hjälpa till med t ex muskelskador, axelbesvär, hälsporre, löparknä eller fotledsproblem.

Varmt välkommen till Specialistgruppen!

Övriga behandlingar hos Specialistgruppen

 • Medicinsk fotvård

  595 kr

  Besöket hos oss börjar med ett fotbad och en undersökning/konsultation där vi ställer oss frågan; Hur mår dina fötter? Därefter fortsätt... Läs mer

 • Stötvågsbehandling

  590 kr

  På Specialistgruppen använder vi oss av stötvågsbehandling som är en effektiv behandlingsmetod mot framförallt långvariga besvär i senor, sl... Läs mer

 • Kroppsterapeutiska behandlingar/Massage

  475 kr 45 min

  Vad är massage bra för? Den primära effekten är att lösa upp spända muskler, rörelseförmågan ökar när musklerna är mjuka, smidiga och fle... Läs mer

 • Löpanalys

  1 450 kr 80 min

  Individuell, individanpassad analys av din löpstatus Personligt möte, där du delger dina mål, tankar, visioner eventuella skadebekymmer m... Läs mer

 • Rehabträning/PT

  650 kr 60 min

  Att arbeta med idrottare, oavsett nivå och målsättning är en stor del av vår vardag. Vi som arbetar med idrottare är legitimerade naprapater... Läs mer

Karta - Warfvinges väg 26, 4tr, Stockholm

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

0,0

Baserat på 0 omdömen

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information

Vanliga frågor

Är det något du undrar över går det bra att fråga vårdgivaren här.