1/4

Elit Ortopedi

Nettovägen 1, Järfälla

Elit Ortopedi

Välkommen till Elit Ortopedi i Järfälla!

Vi är en ortopedisk-kirurgisk specialistklinik som sätter dig som patient i centrum. Hos oss kan du få hjälp med en rad olika ortopediska besvär, och du hittar ortoped, ultraljud och rehab - allt under samma tak!

Det här får du hjälp med hos våra ortopeder

Vi kan utreda och behandla en lång rad besvär. Några exempel är:

 • Artros
 • Hälsporre
 • Hallux valgus
 • Tennisambåge
 • Karpaltunnelsyndrom
 • Meniskskada
 • Ultraljud
 • Hammartå
 • Hälseneinflammation
 • Golfarmbåge
 • Mortons sjukdom
 • Hallux rigidus

Träffa en ortopedspecialist

Vi på Elit Ortopedi har lång erfarenhet och är specialiserade inom ortopedi. Hos oss kan du känna dig trygg med den behandling du får, och vi sätter dig som patient först. När du kommer till oss gör vi först en utredning, där vi ställer diagnos. Efter det får du behandling, anpassad efter just dig. I de allra flesta fall krävs ingen operation. Efter behandlingen får du också hjälp med rehabilitering hos skickliga fysioterapeuter.

Behandling med PRP

Elit Ortopedi är en av de ledande klinikerna i Sverige när det gäller PRP-behandling. Det är en metod som utnyttjar kroppens egna material för att accelerera den naturliga läkningen. I många fall kan PRP användas som behandling istället för operation.

Du kommer enkelt till oss genom egenremiss

Vi tror att du som patient har en bra uppfattning om hur allvarliga dina besvär är och tycker att du själv ska kunna bestämma när du behöver komma till en specialist. Därför erbjuder vi egenremiss. I en egenremiss beskriver du själv dina besvär och varför du söker hjälp, och bokar sedan tid hos oss. Egenremissen fyller du i digitalt, genom att klicka på knappen Boka och logga in med BankID.

Varmt välkommen till oss på Elit Ortopedi!

Informationen uppdaterades 14:25 - 20 aug, 2020

Behandling av hallux valgus hos Elit Ortopedi i Järfälla

Vi på Elit Ortopedi kan hjälpa dig som drabbats av hallux valgus. Det är ett tillstånd som innebär att stortån är sned och att det bildas en knöl på utsidan av stortån.

Om hallux valgus

Hallux valgus ger oftast problem med smärta när något trycker på knölen, som till exempel en sko. Vid stora felställningar kan man också få besvär med tryck mot andratån. Det är inte helt kartlagt varför man får hallux valgus, men troligtvis finns det en ärftlig faktor. Trånga skor med höga klackar riskerar också att förvärra tillståndet, när tårna kläms ihop.

Behandling av hallux valgus

Ibland räcker det med enklare avlastning, som inlägg och bredare skor, men har man stora besvär kan det vara aktuellt med en operation. Då tar man bort delar av knölen och rätar ut stortån. Hos oss på Elit Ortopedi kan du känna dig trygg med att vi hittar en lämplig behandling för just dig, och vi opererar aldrig i onödan.

Välkommen att skicka in din egenremiss genom att klicka på boka, så hjälper vi dig!

Behandling av artros
hos Elit Ortopedi i Järfälla

Artros är världens vanligaste ledsjukdom och kan ge besvär med smärta och stelhet från lederna. Hos Elit Ortopedi kan vi hjälpa dig som har ...

Behandling av hälsporre
hos Elit Ortopedi i Järfälla

Hälsporre är ett vanligt besvär, som uppstår vid en överbelastning av senorna på undersidan av foten. Vi på Elit Ortopedi kan hjälpa dig med...

Behandling av karpaltunnelsyndrom
hos Elit Ortopedi i Järfälla

Vi på Elit Ortopedi kan hjälpa dig som drabbats av karpaltunnelsyndrom. Vad innebär karpaltunnelsyndrom? Karpaltunneln finns i handled...

Behandling av tennisarmbåge
hos Elit Ortopedi i Järfälla

Misstänker du att du drabbats av tennisarmbåge? Hos Elit Ortopedi kan du få hjälp med utredning och behandling. Vad innebär tennisarmbåge...

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.