4.94
(54)
Öppet måndag från 09:00

Amjadi Naprapati, Järfälla

Järfällavägen 100, Järfälla

Amjadi Naprapati, Järfälla

Välkommen till Amjadi Naprapati i Järfälla!

Amjadi Naprapati drivs av leg. naprapat Reza Amjadi och mottagningen ligger i Poseidon Kampsportsakademins lokaler i Järfälla. Reza har arbetat som naprapat sedan 2007 och har framförallt arbetat med vardags- och idrottsrelaterade besvär.

Specialiserad på idrottsskador

Reza är utbildad personlig tränare och har även arbetat mycket inom idrotten. Bland annat har han varit naprapat- och fysansvarig för Vasalunds IF och AFC United. Han har också ett stort MMA-intresse och har på senare år därför arbetat mycket med att hjälpa just kampsportsutövare.

Olika behandlingsverktyg inom naprapati

För bästa möjliga behandlingsresultat används förutom klassiska manuella naprapatbehandlingar även olika typer av elektroterapeutiska masikner under behandlingen. Detta innefattar bland annat:

  • Laser
  • Magnetterapi
  • Olika strömformer
  • Ultraljud

Prehabträning och rehabträning

Reza arbetar såväl med så kallade prehabövingar som med rehabövningar. Prehabträning går, i motsats till rehabträning, ut på att försöka förebygga skador innan de ens har uppstått. I det förebyggande arbetet ingår också funktionell rörelseanalys och prestationsundersökning. Resultatet från dessa undersökningar underlättar arbetet med att ta fram övningar som kan hjälpa just dig förebygga skador. I sitt arbete med rehabträning kan Reza dra nytta av sin bakgrund inom både personlig träning och idrottsmedicin.

Boka akuttid hos Amjadi Naprapati i Järfälla

Som patient är du välkommen att kontakta Amjadi Naprapati om du behöver en akuttid. Detta gäller exempelvis om du skulle behöva hjälp tidig morgon, på kvällen eller under helgen. För bokning och pris, kontakta mottagningen via telefon eller sms.

Välkommen att boka tid för din naprapatbehandling i Järfälla hos Amjadi Naprapati!

Informationen uppdaterades 16:18 - 19 okt, 2020

Elektroterapi / Laserbehandling hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Hos Amjadi Naprapati i Järfälla kan du få behandling med elektroterapi/laser.

Olika behandlingsformer inom elektroterapi

Det finns olika sorters elektroterapi, där en av de allra vanligaste är laserbehandling. Andra behandlingsformer innefattar:

  • Magnetterapi
  • Olika strömformer
  • Ultraljud
  • Diatermi

När är elektroterapi användbart?

Ofta används en kombination av olika sorters elektroterapi vid behandlingen. Elektroterapi är en bra behandlingsform framförallt vid olika typer av idrottsrelaterade skador. Laser används ofta vid inflammatoriska och ödemiska tillstånd och ofta i kombination med andra former av elektroterapi.

Välkommen till Amjadi Naprapati i Järfälla för din behandling med elektroterapi/laserbehandling!

Besök hos naprapat
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Träffa en naprapat i Järfälla hos Amjadi Naprapati. När ska jag gå till en naprapat? En naprapats uppgift är att minska smärtan och åt...

Behandling av ryggskott
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Få behandling för ditt ryggskott genom att besöka Amjadi Naprapati i Järfälla. Hur uppstår ryggskott? Det vanligaste är att ryggskott ...

Behandling av nackspärr
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Hos Amjadi Naprapati i Järfälla får du hjälp med din nackspärr. Så kan en naprapat hjälpa dig med nackspärr När du söker behandling fö...

Behandling av hälsporre
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Hos Amjadi Naprapati i Järfälla kan du få hjälp när du har drabbats av hälsporre. Vad är hälsporre? Hälsporre kallas det när senan so...

Behandling av huvudvärk
hos Amjadi Naprapati, Järfälla

Huvudvärk är ett vanligt besvär som de flesta upplever ibland, och det finns flera olika typer av huvudvärk som du kan få. Med hjälp av napr...

Omdömen

Snittbetyg

4.94 / 5

Baserat på 54 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

22 okt, 2020 Anders A. skrev:

Jag har varit hos Reza vid flera tillfällen med olika problem och får alltid ett professionellt och vänligt bemötande. En kombination av att förklara hur min skada påverkar mig och vad som faktiskt händer i kroppen tillsammans med en behandlingsplan och rehab som fungerar gör att jag kommer att komma tillbaka till Reza.

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

21 okt, 2020 Michael P. skrev:

Kom till Reza med en Axel Jag hade gett upp hoppet om o en sträckt ljumske. Förutom ett väldigt varmt bemötande o en ruggig professionalism så blev axeln bra mycket bättre på bara en behandling!!! Kan inte nog rekommendera Reza som naprapat.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

21 okt, 2020 Omar E. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

6 okt, 2020 Danha B. skrev:

Utan tvekan den bästa och mest kompetenta naprapaten jag träffat. Genom mitt liv har jag haft mycket skador och stött på en rad olika terapeuter och läkare. Ingen som Reza. Han har lyckats hjälpa mig med alla mina skador genom alla år. Hans professionalitet och vilja att hjälpa till är alltid på hög nivå. Man lämnar alltid med en friskare kropp och han finns tillgänglig för att snabbt ta emot och behandla samt svara på frågor. Reza är också duktig på att förklara varför det uppstått en skada eller överbelastning vilket gör det lättare att undvika det i framtiden. Kan starkt rekommendera Amjadi Naprapti!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

6 okt, 2020 David C. skrev:

Utan tvekan den mest kompetenta naprapaten som behandlat mig. Blev tipsad av en arbetskamrat som Reza behandlat för ett par år sedan. Blev kvitt mina besvär i nacke och rygg efter 4 behandlingar och en del stärkande och läkande övningar jag fått av Reza.

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag : 09:00 - 18:00
Tisdag : 09:00 - 17:30
Onsdag : 09:00 - 18:00
Torsdag : 09:00 - 17:30
Fredag : 09:00 - 17:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.