5
(3)
Öppet i morgon från 09:30

Göteborg Laser & Estetik

Trädgårdsgatan 3, Göteborg

Göteborg Laser & Estetik

Välkommen till Göteborg Laser & Estetik!

På Trädgårdsgatan 3 i centrala Göteborg hittar du Göteborg Laser & Estetik, en specialistklinik inom medicinsk hudvård och plastikkirurgi. Hos oss arbetar kunniga specialister med lång erfarenhet. Vi utför individuellt anpassade plastikoperationer med konstnärlig utformning för ett naturligt resultat.

Välkomnande och tryggt bemötande

Hos oss möts du av vår engagerade, professionella och vänliga personal. Vi vill att du känner dig trygg och omhändertagen, och ger dig den bästa vården och servicen, från att du kommer in till receptionen tills du är färdigbehandlad.

Våra behandlingar

Hos oss hittar du ett heltäckande utbud av behandlingar inom medicinsk hudvård och plastikkirurgi. Till exempel erbjuder vi:

  • Hårborttagning
  • Bröstförstoring
  • Bröstförminskning
  • Fettsugning
  • Bukplastik
  • Fillers
  • Botox
  • Ansiktslyft
  • Microneedling
  • PRP

Varmt välkommen till oss på Göteborg Laser & Estetik!

Informationen uppdaterades 16:02 - 20 aug, 2018

Fettsugning hos Göteborg Laser & Estetik

Hos Göteborg Laser & Estetik kan du få hjälp med fettsugning. Fettsugning är en metod för att bli av med fett från områden där träning och kost inte räcker till, för att förbättra kroppens konturer.

Hur går fettsugningen till?

Själva ingreppet görs under lokalbedövning i kombination med ett lugnande medel, och du går hem samma dag. Operationen tar mellan 1-1,5 timme, beroende på vilket område som behandlas. Operationen går ut på att fettcellerna bryts ner och sugs ut med hjälp av en fettsug, och ger bestående resultat.

Efter operationen

Direkt efter operationen får du ett återbesökskort och telefonnummer där du kan nå oss dygnet runt. Vi kommer även att kontakta dig för att höra hur du mår 1-2 dagar efter operationen. Efter ungefär 2 veckor får du komma på en efterkontroll.

Välkommen till Göteborg Laser & Estetik!

Hudvård
hos Göteborg Laser & Estetik

Hos Göteborg Laser & Estetik kan du få hjälp med de senaste behandlingarna inom hudvård. Vi erbjuder allt från enklare hudslipningar til...

Hårborttagning
hos Göteborg Laser & Estetik

Hos Göteborg Laser & Estetik kan du få hjälp med permanent hårborttagning på olika delar av kroppen. Vi använder oss av Diode-laser som ...

Bröstförstoring
hos Göteborg Laser & Estetik

Bröstförstoring är ett av de vanligaste estetiska ingreppen och kan göras av olika skäl. Göteborg Laser & Estetik har erfarna plastikkir...

Fillers
hos Göteborg Laser & Estetik

Hos Göteborg Laser & Estetik erbjuder vi behandling med fillers. Det är en populär metod för att släta ut huden och ge ett ungdomligare ...

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

16 feb, 2021 Natali P. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

17 okt, 2019 Louis M. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

29 jan, 2019 J..e skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 09:30 - 18:00
Helger enligt överenskommelse.
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.