5
(3)
Öppet, idag till 18:00

Göteborg Laser & Estetik

Trädgårdsgatan 3, Göteborg

Göteborg Laser & Estetik

Om oss
Boka behandling
Omdömen
Kontakt

Välkommen till Göteborg Laser & Estetik!

På Trädgårdsgatan 3 i centrala Göteborg hittar du Göteborg Laser & Estetik, en specialistklinik inom medicinsk hudvård och plastikkirurgi. Hos oss arbetar kunniga specialister med lång erfarenhet. Vi utför individuellt anpassade plastikoperationer med konstnärlig utformning för ett naturligt resultat.

Välkomnande och tryggt bemötande

Hos oss möts du av vår engagerade, professionella och vänliga personal. Vi vill att du känner dig trygg och omhändertagen, och ger dig den bästa vården och servicen, från att du kommer in till receptionen tills du är färdigbehandlad.

Våra behandlingar

Hos oss hittar du ett heltäckande utbud av behandlingar inom medicinsk hudvård och plastikkirurgi. Till exempel erbjuder vi:

  • Hårborttagning
  • Bröstförstoring
  • Bröstförminskning
  • Fettsugning
  • Bukplastik
  • Fillers
  • Botox
  • Ansiktslyft
  • Microneedling
  • PRP

Varmt välkommen till oss på Göteborg Laser & Estetik!

Informationen uppdaterades 16:02 - 20 aug, 2018

Hårborttagning hos Göteborg Laser & Estetik

Hos Göteborg Laser & Estetik kan du få hjälp med permanent hårborttagning på olika delar av kroppen. Vi använder oss av Diode-laser som är effektiv, snabb och säker.

Hur fungerar hårborttagning med laser?

Vid behandlingen passerar laserljuset genom huden, via håret, ner i hårsäckarna. Detta värmer upp pigmentet i dessa, vilket gör att de förstörs permanent och inga nya hårstrån bildas. För att behandlingen ska fungera måste hårsäckarna vara aktiva och innehålla pigment. Det fungerar alltså inte på ljusa eller gråa hår.

Hur går laserbehandlingen till?

Själva behandlingen kan ta allt mellan några minuter och några timmar, beroende på vilket område som ska behandlas. I jämförelse med många andra metoder för hårborttagning upplevs diode-lasern som mindre smärtsam, och lasern har ett inbyggt kylsystem som minskar smärtan.

Vanligtvis behövs mellan 5-7 behandlingar för att nå optimal effekt, men det varierar från person till person. Det bör gå 4-8 veckor mellan behandlingarna.

Välkommen att kontakta Göteborg Laser & Estetik för mer information!

Hudvård
hos Göteborg Laser & Estetik

Hos Göteborg Laser & Estetik kan du få hjälp med de senaste behandlingarna inom hudvård. Vi erbjuder allt från enklare hudslipningar til...

Bröstförstoring
hos Göteborg Laser & Estetik

Bröstförstoring är ett av de vanligaste estetiska ingreppen och kan göras av olika skäl. Göteborg Laser & Estetik har erfarna plastikkir...

Fettsugning
hos Göteborg Laser & Estetik

Hos Göteborg Laser & Estetik kan du få hjälp med fettsugning. Fettsugning är en metod för att bli av med fett från områden där träning o...

Fillers
hos Göteborg Laser & Estetik

Hos Göteborg Laser & Estetik erbjuder vi behandling med fillers. Det är en populär metod för att släta ut huden och ge ett ungdomligare ...

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 3 omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

16 feb, 2021 Natali P. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

17 okt, 2019 Louis M. skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

29 jan, 2019 J..e skrev:

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 09:30 - 18:00
Helger enligt överenskommelse.
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta