1/3

Huddinge Dental

Forelltorget 2, 1 tr, Huddinge

Huddinge Dental

Välkommen till Huddinge Dental - Din tandläkare i Huddinge!

Du hittar oss mitt i Huddinge Centrum, bara fem minuters promenad från pendeltågstationen. Hos oss kan du få hjälp med allt från årliga tandläkarundersökningar till större ingrepp, som implantatkirurgi. Vi har lång erfarenhet och finns här för dig när du behöver det.

Personalen pratar, förutom svenska, engelska, estniska, spanska, persiska, kurdiska, turkiska och holländska.

Hos oss kan du till exempel få hjälp med:

  • Regelbundna undersökningar
  • Lagningar
  • Tandställning
  • Tandblekning
  • Rotfyllning
  • Tandimplantat och protetik
  • Tandhygienistbehandling

Tandvårdsrädda patienter

Våra tandläkare och tandhygienister har lång erfarenhet att möta tandvårdsrädda patienter. Att lyssna på dig och anpassa behandlingen efter dina behov är en viktig del för att du ska känna dig trygg under hela behandlingen.

Vi erbjuder akut tandvård

Har du drabbats av akuta besvär med tänderna? Då kan du vända dig till oss för hjälp! Vi försöker alltid att erbjuda dig en tid så snabbt som möjligt.

Välkommen till tandläkarna och tandhygienisterna på Huddinge Dental!

Informationen uppdaterades 15:26 - 19 nov, 2020

Tandimplantat hos Huddinge Dental

Om du har förlorat en eller flera tänder kan tandimplantat vara rätt för dig. Vi på Huddinge Dental kan hjälpa hela vägen, till en lösning som passar just dig. Konsultationen är alltid gratis.

Vad är ett tandimplantat?

Ett tandimplantat är ett sätt att ersätta förlorade tänder. Implantatarbete innebär ett arbete i flera olika steg, oftast över en längre tid. Först fästs en titanskruv i tandbenet med hjälp av ett kirurgiskt ingrepp. När skruven efter en tid läkt fast i käken fäster man en konstgjord tand, en så kallad krona, i skruven. Tanden tillverkas specifikt för dig och ser ut och fungerar precis som en vanlig tand.

Vi följer dig genom hela behandlingen

På kliniken utför vi alla arbetsmoment som krävs för att du ska få en ny, fungerande tand. Vi använder oss av den absolut senaste 3D-röntgentekniken, vilket ger de bästa undersökningsresultaten inför arbetet med att ersätta den skadade tanden. Tekniken gör att man kan se tänderna i olika perspektiv, vilket är avgörande vid implantatkirurgi.

Välkommen att boka en konsultation hos oss på Huddinge Dental!

Tandställning
hos Huddinge Dental

Hos Huddinge Dental kan vi hjälpa dig att få det vackra leendet som du kanske går och drömmer om. När behöver man tandställning? Tands...

Läs mer

Tandblekning
hos Huddinge Dental

Vill du få ett vitt och fräscht leende? Då är du välkommen till oss på Huddinge Dental. Att tänka på innan du bleker tänderna Tandble...

Läs mer

Rotfyllning
hos Huddinge Dental

Vi på Huddinge Dental kan erbjuda dig den bästa vård som går att få vid komplicerade problem med tandroten. Vår uppgift är i första hand att...

Läs mer

Besök hos tandhygienist
hos Huddinge Dental

Hos Huddinge Dental hittar du alltid proffsiga tandhygienister med stora kunskaper inom området hygien och förebyggande tandvård, som hjälpe...

Läs mer

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:00
Fredag : 08:00 - 14:00
Lunchstängt kl 12-13
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.