1/3

Huddinge Dental

Forelltorget 2, 1 tr, Huddinge

Huddinge Dental

Välkommen till Huddinge Dental - Din tandläkare i Huddinge!

Du hittar oss mitt i Huddinge Centrum, bara fem minuters promenad från pendeltågstationen. Hos oss kan du få hjälp med allt från årliga tandläkarundersökningar till större ingrepp, som implantatkirurgi. Vi har lång erfarenhet och finns här för dig när du behöver det.

Personalen pratar, förutom svenska, engelska, estniska, spanska, persiska, kurdiska, turkiska och holländska.

Hos oss kan du till exempel få hjälp med:

  • Regelbundna undersökningar
  • Lagningar
  • Tandställning
  • Tandblekning
  • Rotfyllning
  • Tandimplantat och protetik
  • Tandhygienistbehandling

Tandvårdsrädda patienter

Våra tandläkare och tandhygienister har lång erfarenhet att möta tandvårdsrädda patienter. Att lyssna på dig och anpassa behandlingen efter dina behov är en viktig del för att du ska känna dig trygg under hela behandlingen.

Vi erbjuder akut tandvård

Har du drabbats av akuta besvär med tänderna? Då kan du vända dig till oss för hjälp! Vi försöker alltid att erbjuda dig en tid så snabbt som möjligt.

Välkommen till tandläkarna och tandhygienisterna på Huddinge Dental!

Informationen uppdaterades 15:26 - 19 nov, 2020

Tandblekning hos Huddinge Dental

Vill du få ett vitt och fräscht leende? Då är du välkommen till oss på Huddinge Dental.

Att tänka på innan du bleker tänderna

Tandblekning är en enkel behandling och medför inga risker för patienten. Däremot är det viktigt att du genomgår en undersökning innan vi genomför blekningen. Detta gör man för att tandläkaren ska kunna upptäcka eventuella problem som behöver åtgärdas först. Om allt ser bra ut vid undersökningen, kan vi sätta igång med blekningen.

Hur går tandblekningen till?

När du bleker tänderna hos oss får du speciella plastskenor som är utformade för just dig. Skenorna fylls sedan med en speciell blekningsgel och placeras över tänderna, där den får verka. Du kan enkelt genomföra blekningen i lugn och ro hemma, men vi kan också erbjuda tandblekning på kliniken. För bästa resultat rekommenderar vi att blekningen genomförs av vår kunniga personal på kliniken. På kliniken tar denna behandling cirka 2 timmar och vi sätter alltid säkerhet och kvalitet i första rummet.

Boka din tid för tandblekning hos Huddinge Dental redan idag!

Tandställning
hos Huddinge Dental

Hos Huddinge Dental kan vi hjälpa dig att få det vackra leendet som du kanske går och drömmer om. När behöver man tandställning? Tands...

Läs mer

Rotfyllning
hos Huddinge Dental

Vi på Huddinge Dental kan erbjuda dig den bästa vård som går att få vid komplicerade problem med tandroten. Vår uppgift är i första hand att...

Läs mer

Tandimplantat
hos Huddinge Dental

Om du har förlorat en eller flera tänder kan tandimplantat vara rätt för dig. Vi på Huddinge Dental kan hjälpa hela vägen, till en lösning s...

Läs mer

Besök hos tandhygienist
hos Huddinge Dental

Hos Huddinge Dental hittar du alltid proffsiga tandhygienister med stora kunskaper inom området hygien och förebyggande tandvård, som hjälpe...

Läs mer

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Torsdag : 08:00 - 16:00
Fredag : 08:00 - 14:00
Lunchstängt kl 12-13
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.