Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 073-9532916

Behandling av ryggskott hos Clinicus i Helsingborg

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Södra Kyrkogatan 4, Helsingborg - Visa på karta

Webbplats

Behandling av ryggskott

Ryggskott är ett vanligt besvär som oftast är ofarligt, men som kan vara mycket smärtsamt. Hos Clinicus kan vi hjälpa dig med behandling!

Vad är ryggskott?

Ryggskott brukar det kallas när man drabbas av plötslig smärta och/eller stelhet i ländryggen. Besvären kan komma smygande oväntat, men ofta dyker de upp i samband med en specifik rörelse, som en vridning eller ett lyft.

Behandling vid ryggskott

Exakt vad ett ryggskott beror på kan vara svårt att veta, och därför är det bra att man söker hjälp. När du kommer till oss gör vi alltid en noggrann undersökning, för att kunna lokalisera varför besvären uppstått. Utifrån det kan vi hitta en lämplig behandling för just dig.

Har du fått ryggskott och behöver hjälp snabbt? Vi erbjuder akuttider på kvällar och helger! Ring oss så på Clinicus, så hjälper vi dig att hitta en tid.

Informationen uppdaterades 30 mars 2020 av Vården.se

Om Clinicus

Välkommen till Clinicus - din kiropraktorklinik i Helsingborg!

I nya, fräscha lokaler på Södra Kyrkogatan 4 i Helsingborg hittar du Clinicus. Här kan du få hjälp med allt från specifika besvär som ryggskott och nackspärr, till avslappnande massage och träningsupplägg.

Det här kan vi hjälpa dig med

Vi jobbar med de flesta besvär från rörelseapparaten och nervsystemet, och kan behandla både vuxna och barn. Vi kan till exempel hjälpa dig med:

  • ryggskott
  • nackspärr
  • axelbesvär
  • yrsel
  • ischias
  • huvudvärk
  • musarm
  • tennis- och golfarmbåge

Vi erbjuder akuttider på kvällar och helger

Behöver du få hjälp snabbt? Vi erbjuder akuta tider på kvällar och helger! Kontakta oss på telefon, så hjälper vi dig att hitta en tid så snart som möjligt.

Vi som jobbar på Clinicus

På mottagningen får du träffa Elin Vesterskov, legitimerad kiropraktor och medlem i LKR, och Åsa Agersten, diplomerad massör.

Elin har ett särskilt stort intresse för sport, men behandlar allt från vardagsmotionärer till världsstjärnor. För henne är det viktigt att se till helheten och hitta orsakerna bakom en skada eller ett besvär.

Åsa har ett stort intresse för hur kroppen fungerar och har jobbat med massage sedan 2015. Förutom att hon är massör i klassisk svensk massage har hon också fördjupat sig ytterligare i Hawaiiansk lomi-lomi massage och MindMassage.

Vår mottagning i Ramlösa

Vi har också en klinik i Ramlösa, på Folke Bernadottes väg 445. Välkommen!

Föreläsningar om stress, sömn och återhämtning

Elin Vesterskov driver även företaget Vesterskovs, som erbjuder föreläsningar om stress, sömn och återhämtning. Vill du att hon ska föreläsa på ditt arbete, din skola eller din idrottsklubb? Tveka inte att höra av dig!

Varmt välkommen till oss på Clinicus!

Informationen uppdaterades 30 mars 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Clinicus

Besök hos kiropraktor hos Clinicus i Helsingborg

Hos Clinicus kan du få behandling för en rad olika besvär av en legitimerad kiropraktor. Vad gör en kiropraktor? En kiropraktor är spe...


Massage hos Clinicus i Helsingborg

Besväras du av stela muskler och vill du få en stunds avslappning, eller vill du ha hjälp med att återhämta dig från träningen? Hos Clinicus...


Behandling av ryggskott hos Clinicus i Helsingborg

Ryggskott är ett vanligt besvär som oftast är ofarligt, men som kan vara mycket smärtsamt. Hos Clinicus kan vi hjälpa dig med behandling! ...


Behandling av tennisarmbåge hos Clinicus i Helsingborg

Hos Clinicus kan du får hjälp om du har drabbats av det som kallas för tennisarmbåge! Vad innebär tennisarmbåge? Tennisarmbåge uppstår...


Behandling av huvudvärk hos Clinicus i Helsingborg

Huvudvärk är ett mycket vanligt problem som drabbar de allra flesta ibland. Besvären kan ha många olika orsaker och ofta kan behandling hos ...


Föreläsning - stress och sömn hos Clinicus i Helsingborg

Vill du lära dig mer om stress, sömn och återhämtning, och vill att någon kommer och föreläser på ditt arbete, din skola eller din idrottskl...


Karta - Södra Kyrkogatan 4, Helsingborg

Omdömen