Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 042-13 29 80

Synundersökning hos Synsam Helsingborg Kullagatan

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kullagatan 31, Helsingborg - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 15:00

Synundersökning

Träffa en av våra legitimerade optiker på Synsam Helsingborg Kullagatan för en synundersökning.

Våra optiker kontrollerar ditt öga

Har du känt att din syn inte är så bra som den borde vara? Besök en av våra optiker för en undersökning, så du får reda på ifall du har ett synfel. Vi hjälper i så fall dig vidare med synkorrigering, vilket kan göras med hjälp av glasögon och/eller linser.

Mer om undersökningen

Innan ditt besök kan det vara bra att kolla upp om du har ärftlighet för synfel eller ögonsjukdomar. Det underlättar för vår optiker när de ska undersöka dina ögon. Undersökningen inleds med att ta reda på hur du själv uppfattar din syn och ögonhälsa. Sedan gör optiken flera olika mätningar för att undersöka om du har någon typ av synfel. Vid ett synfel kan optiken hjälpa till att korrigera det genom att ordinera glasögon och/eller linser med rätt styrka. Om något mer avvikande upptäcks under undersökningen skickar optikern en remiss till en ögonläkare.

Välkommen till Synsam på Kullagatan 31 för att boka en synundersökning!

Informationen uppdaterades 28 februari 2020 av Vården.se

Om Synsam Helsingborg Kullagatan

Varmt välkommen till Synsam Helsingborg Kullagatan!

På Kullagatan 31 i Helsingborg hittar du vår välsorterade butik. Våra legitimerade optiker hjälper dig med olika sorters synundersökningar och erbjuder glasögon, linser och tillbehör. Hos oss hittar du välkända märken och vi välkomnar både dig som ska skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil.

Ta hjälp av våra optiker

Hos Synsam Helsingborg Kullagatan hittar du legitimerade optiker med lång erfarenhet, som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan gälla för olika situationer, till exempel:

  • Du har svårt att se på olika avstånd
  • Du besväras av återkommande huvudvärk
  • Du upplever ofta problem med trötta ögon
  • Du vill skaffa linser
  • Du vill skaffa glasögon
  • Du ska ta körkort

Vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina förutsättningar. Alla är välkomna, både unga och gamla!

Hitta dina nya glasögon hos oss

Våra rådgivare på Synsam Helsingborg Kullagatan kan hjälpa dig hitta rätt glasögon och välja bland bågar från många olika märken. Tillbehör, solglasögon, samt linsvätska hittar du också i vår butik. På Synsam erbjuder vi även abonnemanget Synsam Lifestyle, som gör att du kan hyra dina glasögon hos oss.

Vi finns här för dig under hela första året

Efter att vi har undersökt dig och du fått dina glasögon och/eller linser, kan mycket hända på ett år. Då finns vi på Synsam här som stöd. Skulle dina glasögon gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti, och vi reparerar eller byter ut dem åt dig. Märker du att din syn blivit försämrad under året får du självklart boka en ny synundersökning hos oss, utan extra kostnad.

Boka tid hos våra optiker på Synsam Helsingborg Kullagatan!

Informationen uppdaterades 28 februari 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Synsam Helsingborg Kullagatan

Synundersökning hos Synsam Helsingborg Kullagatan

Träffa en av våra legitimerade optiker på Synsam Helsingborg Kullagatan för en synundersökning. Våra optiker kontrollerar ditt öga Har...


Skaffa glasögon hos Synsam Helsingborg Kullagatan

Om du behöver skaffa glasögon är du varmt välkommen till Synsam Helsingborg Kullagatan. Glasögon korrigerar synfel Om du upplever pro...


Skaffa linser hos Synsam Helsingborg Kullagatan

Vi på Synsam Helsingborg Kullagatan kan hjälpa dig som vill skaffa linser. Det kan vara ett bra alternativ om du har synfel men inte kan ell...


Karta - Kullagatan 31, Helsingborg

Omdömen