Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 042-24 13 50

Skaffa glasögon hos Synsam Helsingborg Söder

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Södergatan 22, Helsingborg - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09:00 - 18:00
  • Lördag 10:00 - 15:00

Skaffa glasögon

Om du behöver skaffa glasögon är du varmt välkommen till Synsam Helsingborg Söder.

Glasögon korrigerar synfel

Om du upplever problem med synen och misstänker att du kan behöva glasögon kan det vara bra att träffa en av våra optiker. Vid ett besök får du svara på frågor om din ögonhälsa och olika tester utförs. Om det visar sig att glasögon behövs, är det optikern som hjälper till med justeringarna för att hitta rätt styrka på glasögonen.

Flexibla lösningar för dina glasögon

Hos oss på Synsam hittar du bågar från ett stort antal märken, och vi hjälper dig att hitta rätt par för just dig. Om du väljer att köpa glasögon hos oss täcks du av vår olycksgaranti, vilket innebär att vi reparerar eller ersätter dina glasögon om de skadas inom de första 365 dagarna. Du kan också välja att hyra dina glasögon, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Då får du tre olika typer av glasögon som du betalar en fast månadskostnad för.

Välkommen till Synsam Helsingborg Söder för att hitta glasögon som passar dig!

Informationen uppdaterades 28 februari 2020 av Vården.se

Om Synsam Helsingborg Söder

Välkommen till oss på Synsam Helsingborg Söder!

Vi finns på Södergatan 22 i Helsingborg och kan hjälpa dig som behöver glasögon, linser eller tillbehör. Hos oss får du träffa legitimerade optiker som kan utföra olika typer av synundersökningar och hitta rätt lösning för just dig. Vi har ett stort sortiment från välkända märken och kan både hjälpa dig som ska skaffa glasögon för första gången och dig som bara vill uppdatera din stil.

Ta hjälp av våra optiker

Hos Synsam Helsingborg Söder hittar du legitimerade optiker med lång erfarenhet, som kan hjälpa dig med ett flertal olika syntest. Det kan gälla för olika situationer, till exempel:

  • Du har svårt att se på olika avstånd
  • Du besväras av återkommande huvudvärk
  • Du upplever ofta problem med trötta ögon
  • Du vill skaffa linser
  • Du vill skaffa glasögon
  • Du ska ta körkort

Vi ser till att du får rätt hjälp utifrån dina förutsättningar. Alla är välkomna, både unga och gamla!

Hitta dina nya glasögon hos Synsam Helsingborg Söder

Vi på Synsam har ett stort utbud av glasögonbågar från många välkända märken och kan hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Är du osäker på vad du ska välja kan våra rådgivare guida dig. Vi kan också erbjuda dig att hyra dina glasögon, tack vare vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Naturligtvis har vi också solglasögon, linsvätska och andra tillbehör.

Synsam följer upp under det första året

Det kan hända mycket på ett år! Vi finns då som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Om de skulle de gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti. I så fall reparerar vi eller byter ut dem åt dig. Skulle du upptäcka att du får ytterligare försämrad syn inom det första året får du självklart komma tillbaka till oss för en ny synundersökning, utan någon extra kostnad.

Boka en tid hos oss på Synsam Helsingborg Söder!

Informationen uppdaterades 28 februari 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Synsam Helsingborg Söder

Synundersökning hos Synsam Helsingborg Söder

Boka in din synundersökning hos en av våra optiker på Synsam Helsingborg Söder på Södergatan 22. Vår optiker undersöker din syn Har du...


Skaffa glasögon hos Synsam Helsingborg Söder

Om du behöver skaffa glasögon är du varmt välkommen till Synsam Helsingborg Söder. Glasögon korrigerar synfel Om du upplever problem ...


Skaffa linser hos Synsam Helsingborg Söder

Linser är ett bra alternativ för dig som inte kan eller vill ha glasögon. Hos Synsam Helsingborg Söder kan vi hjälpa dig. Att skaffa lins...


Karta - Södergatan 22, Helsingborg

Omdömen