Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 010 - 888 54 07
Boka här

Hörseltest online hos Audika Helsingborg

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Södra Kyrkogatan 3, Helsingborg - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 08:15 - 16:30 Tidbokning krävs
  • Tidbokning krävs

Hörseltest online

Har du funderat på om du borde testa din hörsel, men inte kommit till skott? Då kan du göra Audikas hörseltest online, för att få en första indikation på om det är dags att boka tid hos en audionom!

Hörseltest online är snabbt och enkelt

Vårt online-test tar bara några minuter att göra och består av både lyssningstest, tontest och självutvärderingsfrågor. Testet inleds med att du svarar på några frågor om hur du själv upplever din hörsel. Sedan får du göra ett tontest, följt av ett lyssningstest med mycket bakgrundsljud. Resultaten av testet får du med en gång.

Få en första indikation på hur du hör

Hörseltest online ersätter aldrig en komplett hörselundersökning på en hörselklinik. Det ska istället användas för att ge dig en första indikation på om det är dags att boka tid hos en av våra legitimerade audionomer. Därför rekommenderar vi i första hand online-testet till dig som inte har testat hörseln tidigare och är nyfiken på hur du egentligen hör.

Vill du veta mer om testet eller boka en tid för en mer utförlig undersökning? Tveka inte att kontakta Audika Helsingborg!

Informationen uppdaterades 16 mars 2020 av Vården.se

Om Audika Helsingborg

Snittbetyg på omdömen

4,6

Baserat på 4 omdömen

Lämna omdöme

Välkommen till Audika i Helsingborg!

Vi är experter på hörsel. Hos oss arbetar legitimerade audionomer med målet att du ska höra så bra som möjligt. Audika Helsingborg ligger på Södra Kyrkogatan 3 i centrala Helsingborg. Till oss tar du dig enkelt genom en kort promenad från Helsingborgs Centralstation.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Audika i Helsingborg erbjuder hörselundersökningar samt utprovning och service av hörapparater och andra hörselhjälpmedel. Du som behöver höra bra på jobbet kan även få hjälp med arbetsplatsanpassningar och formgjutna hörselskydd.

Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne med utprovning av hörapparater vid så kallad primär hörselrehabilitering. Du behöver ingen remiss för att komma till oss och hörselundersökningen kostar 200 kr (frikort gäller).

Primär hörselrehabilitering är en del av ”Vårdval hörsel” som innebär att regionen ger privata kliniker i uppdrag att utföra hörselvård. I Skåne finns även ”Det firare valet” som innebär att du kan välja att prova ut hörselhjälpmedel ur Audikas privata sortiment och använda en så kallad hörselcheck (rekvisition) för delar av kostnaden.

Om Audika

Audika är ett av Sveriges ledande företag inom privat hörselvård. Vi har ett 30-tal hörselkliniker i södra och mellersta Sverige. Hos oss arbetar cirka 200 personer, varav ungefär hälften är legitimerade audionomer. Audika bildades hösten 2016 då hörselklinikerna Avesina, Audionomerna och Hörsam gick samman.

Prova i lugn och ro

Oavsett om du väljer hörapparat ur Region Skånes sortiment eller köper hörapparat ur Audikas privata sortiment får du 30 dagars provperiod så att du har tid att prova och vänja dig vid hjälpmedlen. Dessutom har du 3 års reklamationsrätt.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Informationen uppdaterades 16 mars 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Audika Helsingborg

Hörseltest hos Audika Helsingborg

Upplever du nedsatt hörsel och behöver hjälp av hörselhjälpmedel är första steget att boka en tid för ett hörseltest hos en av våra legitime...


Hörapparater hos Audika Helsingborg

Audika Helsingborg erbjuder utprovning och anpassning av hörapparater. Vad är en hörapparat? En hörapparat är ett diskret hjälpmedel s...


Batterier till hörapparater hos Audika Helsingborg

Idag drivs alla hörapparater av batterier. Hos Audika Helsingborg kan du köpa batterier till de flesta hörapparater och du kan även köpa bat...


Hörseltest online hos Audika Helsingborg

Har du funderat på om du borde testa din hörsel, men inte kommit till skott? Då kan du göra Audikas hörseltest online, för att få en första ...


Karta - Södra Kyrkogatan 3, Helsingborg

OmdömenSnittbetyg på omdömen

4,6
Baserat på 4 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

19:24 - 18 dec, 2018 skrev:

Har ju inte varit nånstans tidigare, men det intrycket och kunskapen som finns var verkligen positivt.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


21:41 - 21 sep, 2018 skrev:

Jag ha varit hos fyra olika audionomer, Audika är den första som skaffade hjälpmeden till mig så att jag kan höra TV och Radio efter närmare 10 År !

4,5

Betyg 4,5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


12:09 - 18 jan, 2017 skrev:

Mycket bra och vänligt bemötande av kunnig personal.

4,8

Betyg 4,8 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


08:13 - 14 maj, 2016

4,2

Betyg 4,2 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor