HuvudvÀrk Àr ett vanligt besvÀr som kan orsakas av olika saker. Vi pÄ Naprapatlandslaget Haninge kan hjÀlpa dig hitta sÀtt att lindra din huvudvÀrk eller bli av med den helt.
Vi upplever alla huvudvÀrk nÄgon gÄng i livet. Vanligtvis Àr huvudvÀrk ofarligt och det gÄr att behandla. De tvÄ vanligaste typerna av huvudvÀrk Àr spÀnningshuvudvÀrk och migrÀn. Vi pÄ Naprapatlandslaget Haninge har stor vana med att behandla just spÀnningshuvudvÀrk. Det brukar kÀnnetecknas av spÀnd och smÀrtsam nacke, att smÀrtan sitter som ett band runt huvudet, pÄ toppen av huvudet, eller i pannan eller tinningen och att man upplever koncentrationssvÄrigheter och trötthet.
Om belastningen blir sÄ stor att man upplever huvudvÀrk som symtom, Àr vÄr uppgift att lista ut vad som orsakar problemet. Det kan exempelvis vara nacken, men det kan ocksÄ bero pÄ stress, att man inte vilar och sover ordentligt, att man har synbesvÀr, dÄlig hÄllning, eller Àr uttorkad. Vi gÄr till botten med dina besvÀr och arbetar utifrÄn det, sÄ att du kan undvika det i framtiden.
NÀr du kommer till oss fÄr du berÀtta om dina besvÀr och sedan undersöker vi dig för att se vad som Àr spÀnt och inte fungerar som det ska. Efter att vi stÀllt en diagnos tar vi fram en lÀmplig behandling för dig. De behandlingsmetoder vi har syftar till att normalisera nervsystemets funktion. Det kan till exempel vara att man mobiliserar stela leder eller anvÀnder medicinsk akupunktur. Den behandling vi vÀljer beror pÄ dina behov och bakgrund, dÄ vi vill att den ska vara sÄ sÀker och effektiv som möjligt.
FÄ hjÀlp med din huvudvÀrk hos vÄra naprapater pÄ Naprapatlandslaget Haninge redan idag!