Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 010 - 888 54 07
Boka här

Hörseltest online hos Audika Höllviken

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kungstorpsvägen 8A, Höllviken - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 08:15 - 16:30 Tidbokning krävs
  • Tidbokning krävs

Hörseltest online

Audika erbjuder hörseltest online, för dig som är nyfiken på hur du hör. Testet går snabbt att göra och ger dig en indikation på om du bör boka tid för en mer utförlig undersökning hos en hörselklinik.

Det är enkelt att göra ett hörseltest online

Vårt online-test består av tre delar: självutvärderingsfrågor, tontest och lyssningstest. Du får svara på frågor om hur du upplever din hörsel och göra ett tontest, och avslutningsvis göra ett lyssningstest med mycket bakgrundsljud. Det tar bara några minuter att genomföra testet och du får resultaten med en gång.

Testet ersätter aldrig en komplett hörselundersökning

Vårt test passar framför allt dig som inte har testat hörseln tidigare, eftersom det endast ger en första indikation på hur du hör. Ett hörseltest som du gör online kan inte ersätta en komplett hörselundersökning, utan är till för att hjälpa dig avgöra om det är dags att boka tid hos en legitimerad audionom.

Välkommen att kontakta Audika Höllviken om du har frågor eller vill boka tid för en komplett hörselundersökning!

Informationen uppdaterades 16 mars 2020 av Vården.se

Om Audika Höllviken

Snittbetyg på omdömen

5,0

Baserat på 4 omdömen

Lämna omdöme

Välkommen till Audika i Höllviken!

Vi är experter på hörsel. Hos oss arbetar legitimerade audionomer med målet att du ska höra så bra som möjligt. Audika Höllviken ligger på Kungstorpsvägen 8A, i samma hus som ICA Kvantum Toppen. Till oss kommer du enkelt med bil (goda parkeringsmöjligheter finns) eller med Buss 181 till hållplats Höllviken Kronodalsgården.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Audika Höllviken erbjuder hörselundersökningar samt utprovning och service av hörapparater och andra hörselhjälpmedel. Du som behöver höra bra på jobbet kan även få hjälp med arbetsplatsanpassningar och formgjutna hörselskydd.

Vi arbetar på uppdrag av Region Skåne med utprovning av hörapparater vid så kallad primär hörselrehabilitering. Du behöver ingen remiss för att komma till oss och hörselundersökningen kostar 200 kr (frikort gäller).

Primär hörselrehabilitering är en del av ”Vårdval hörsel” som innebär att regionen ger privata kliniker i uppdrag att utföra hörselvård. I Skåne finns även ”Det firare valet” som innebär att du kan välja att prova ut hörselhjälpmedel ur Audikas privata sortiment och använda en så kallad hörselcheck (rekvisition) för delar av kostnaden.

Om Audika

Audika är ett av Sveriges ledande företag inom privat hörselvård. Vi har ett 30-tal hörselkliniker i södra och mellersta Sverige. Hos oss arbetar cirka 200 personer, varav ungefär hälften är legitimerade audionomer. Audika bildades hösten 2016 då hörselklinikerna Avesina, Audionomerna och Hörsam gick samman.

Prova i lugn och ro

Oavsett om du väljer hörapparat ur Region Skånes sortiment eller köper hörapparat ur Audikas privata sortiment får du 30 dagars provperiod så att du har tid att prova och vänja dig vid hjälpmedlen. Dessutom har du 3 års reklamationsrätt.

Kontakta oss gärna om du har några frågor!

Informationen uppdaterades 16 mars 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Audika Höllviken

Hörseltest hos Audika Höllviken

Upplever du nedsatt hörsel och behöver hjälp av hörselhjälpmedel är första steget att boka en tid för ett hörseltest hos en av våra legitime...


Hörapparater hos Audika Höllviken

Audika Höllviken erbjuder utprovning och anpassning av hörapparater. Vad är en hörapparat? En hörapparat är ett diskret hjälpmedel som...


Batterier till hörapparater hos Audika Höllviken

Idag drivs alla hörapparater av batterier. Hos oss kan du köpa batterier till de flesta hörapparater och du kan även köpa batterier i vår we...


Hörseltest online hos Audika Höllviken

Audika erbjuder hörseltest online, för dig som är nyfiken på hur du hör. Testet går snabbt att göra och ger dig en indikation på om du bör b...


Karta - Kungstorpsvägen 8A, Höllviken

OmdömenSnittbetyg på omdömen

5,0
Baserat på 4 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

09:06 - 26 apr, 2019 skrev:

Kunnig hjälpsam trevlig personal.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


09:05 - 26 apr, 2019 skrev:

Ett mycket trevligt och proffsigt bemötande.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


09:04 - 26 apr, 2019 skrev:

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


14:27 - 03 dec, 2018

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor