5
(1)

Akacia Medical

Ångermannagatan 183 A, Vällingby

Akacia Medical

Välkommen till Akacia Medical!

Akacia Medical är en hårtransplantationsklinik som bildades år 2001 och har sedan dess hjälpt tusentals män och kvinnor att få tjockare hår. De första åren fanns kliniken endast i Turkiet men i oktober 2011 öppnade vi även upp i Sverige. Sedan juni 2014 finns vår toppmoderna klinik i Vällingby norr om Stockholm.

Lång erfarenhet av hårtransplantationer

Hos oss erbjuder vi konkurrenskraftiga priser på hårtransplantationer utan att tumma kvalitén. Vårt operationsteam har lång erfarenhet av hårtransplantationer och har tillsammans utfört mer än 9000 operationer.

Vi på Akacia Medical lämnar alltid garanti på våra hårtransplantationer!

Vi använder FUE-metoden (Follicular Unit Extraction) när vi transplanterar hårsäckar som är den senaste och mest avancerade tekniken för hårtransplantationer. Behandlingen har snabb läketid och lämnar inga ärr, blödningar eller domningar.

Hårtransplantationer i Sverige och Turkiet

Vi erbjuder även hårtransplantationer i Istanbul, Turkiet, men lämnar skriftlig garanti på transplantationen, något som andra kliniker i Turkiet inte gör. All betalning sker i Sverige och ger en stor trygghet för dig som patient.

Varmt välkommen att boka en kostnadsfri konsultation!

Här kan du läsa mer om:

Hårtransplantation
Håravfall
Hårborttagning
PRP
Ögonbrynstransplantation
Skäggstransplantation

Informationen uppdaterades 09:43 - 14 feb, 2020

PRP / Trombocytbehandling hos Akacia Medical i Vällingby

Pris från: 3500 kr  

En PRP-behandling är effektiv för personer som har håravfall samt för patienter som har genomfört en hårtransplantation. Behandlingen får igång blodcirkulationen samt celldelningen, vilket i sin tur leder till att svaga hårsäckar återhämtar sig. Transplanterade hårsäckar får den extra energitillskott som de kan behöva för att börja producera hår.

Hur fungerar PRP?

PRP (Platelet Rich Plasma) är en behandlingsmetod som innebär att man tar ut några milliliter blod från patienten. Blodet läggs därefter in i ett specialrör som centrifugeras och som skiljer på blodkropparna och plättarna, dvs. blodplasman. Blodplasman injiceras sedan med små stick i hårbotten under lokalbedövning. Behandlingstiden är ca 20-40 minuter.

PRP-behandlingen ger inga biverkningar eftersom den består av kroppens egna celler och inte innehåller några läkemedel eller kemikalier.

Vilka områden kan behandlas med PRP?

Om du har märkt att ditt hår börjar bli tunnare och hårsäckarna fortfarande finns kvar, kan en PRP-kur återställa håret till sin ursprungliga storlek och minska håravfallet. Behandlingen kan utföras på hela eller delar av hjässa, ögonbryn och skäggväxt.

Resultat av en PRP-behandling

En PRP-behandling består ofta av tre behandlingstillfällen och redan 3-4 veckor efter första injiceringen kan du notera att håravfallet minskat och märkbar hårtillväxt och tjocklek syns inom 3-6 månader. För att bibehålla de positiva resultaten rekommenderas enstaka behandlingar ungefär varje år.

Yngre hud med PRP

PRP kan också användas på huden, till exempel i ansikte, på hals eller händer. PRP hjälper då till att återskapa hyaluronsyra och kollagen, ämnen som bidrar till hudens elasticitet. Behandlingen ger därför en föryngrande effekt med färre rynkor.

Vi rekommenderar alltid en konsultation innan påbörjad PRP-behandling, självklart är den kostnadsfri!

Här kan du läsa mer om PRP

Hårtransplantation
hos Akacia Medical i Vällingby

Hos Akacia Medical erbjuder vi hårtransplantationer på män och kvinnor som drabbats av hårförlust. Vi använder FUE-metoden (Follicular Unit ...

Pris från: 42000 kr  

Håravfall
hos Akacia Medical i Vällingby

Håravfall är något som kan komma gradvis eller börja helt plötsligt hos både män och kvinnor. Håravfall är naturligt men många upplever det ...

Pris från: 42000 kr  

Hårborttagning
hos Akacia Medical i Vällingby

Hos Akacia Medical erbjuder vi permanent hårborttagning med laser. Vi använder Soprano ICE Platinum som jobbar med tre olika lasrar samtidig...

Pris från: 190 kr  

Ögonbrynstransplantation
hos Akacia Medical i Vällingby

Många kvinnor och män som väljer att göra en ögonbrynstransplantation saknar hår på ögonbrynen eller är missnöjda med formen. Genom en ögonb...

Pris från: 25000 kr  

Skäggtransplantation
hos Akacia Medical i Vällingby

På Akacia Medical erbjuder vi hårtransplantation med FUE-metoden till män som har tunn skäggväxt. Vi har lång erfarenhet av att transplan...

Pris från: 40000 kr  

Frågor och svar

Fråga ställd 23:01 - 8 aug, 2017

Om håret tas från bakhuvudet, då växer ju håret och måste ansas hela tiden annars går man med långt hår på ögonbrynen? Finns det brynstrån från donatorer el är det något längre in i framtiden att diskutera? Mvh jessika

Akacia Medical svarar:

Hej Jessika, De hårsäckar som transplanteras på ögonbrynen kan växa sig långa från början så man behöver klippa ner dem. Efter ett tag så växer dem långsammare och får ögonbryns karaktär. Hoppas att vi svarat på dina frågor. Med vänlig hälsning, Firo Esmer +46 8 533 300 02 +46 70 424 92 45 firo@akaciamedical.com www.akaciamedical.com

Omdömen

Snittbetyg

5 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

6 jun, 2017 Magnus skrev:

Högsta betyg!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt

Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.