• Sök

  Sök

 • Jämför

  Jämför

 • Boka

  Boka

  Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Akupunktur

Logo Behandlingscenter

Behandlingscenter - Hägersten-Liljeholmen, Stockholm

Klassisk akupunktur

Klassisk akupunktur är en flera tusen år gammal behandlingsform som härstammar ifrån Kina. Klassisk akupunktur utgår ifrån principen att en obalans har uppstått i kroppen vilken man försöker åtgärda genom att sätta nålar i energimeridianer som går i hela kroppen. Bestämda punkter på kroppen stimuleras för att ge smärtlindring och läkning.

Mot vilka besvär är akupunktur en effektiv behandlingsform? Akupunkturbehandling ger effektiv hjälp mot; migrän, stress, om du vill sluta röka, utbrändhet, gikt och olika smärttillstånd så som rygg-, nacke- och huvudvärk.

Akupunktur 2000

Akupunktur 2000 är en ny form av akupunktur som är framtagen av dansken John Boel som under lång tid har jobbat som klassisk akupunktör. Han har utvecklat ett system som ger snabbare effekt och bättre resultat på en del åkommor än vad klassisk akupunktur ger.

Mot vilka besvär är akupunktur 2000 en effektiv behandlingsform?

Denna behandlingsform är särskilt effektiv mot besvär i rörelseapparaten och mot ögonsjukdomar. Behandlingsformen kan även ha positiv effekt på många andra åkommor, jag har bland annat använt den med bra resultat på hyperaktiv blåsa.

Bland ögonsjukdomar så är det endast närsynthet och skelning som man inte har någon effekt på.

Informationen uppdaterades 09 oktober 2014 av Vården.se

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Bokbindarvägen 86, Hägersten - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Fredag 08:00 - 18:00

Om Behandlingscenter

På Behandlingscenter erbjuder vi naprapati, massage, akupunktur, friskvårdskonsultationer samt tränings och hälsovägledning både för privatpersoner och företag.

Behandlingstider när det passar dig

Det finns möjlighet att få behandlingstider på kvällar och helger utöver vanliga öppettider och vi har även tider för akutbehandling hos naprapat om oturen är framme.

Varför ska man söka sig till Behandlingscenter?

Måste man ha ont? Nej. Man kan boka behandling utan att man har större besvär. Bara för att känna den härliga känslan av att må bra. Kommer du ihåg senast du vaknade och mådde riktigt bra på morgonen? Gör något åt det. Du behöver inte vara småstel och trött.

Boka tid i dag så du kan må bra och prestera ditt bästa.

Övriga behandlingar hos Behandlingscenter

 • Friskvårdskonsultation

  Pris efter konsultation

  Behandlingscenter erbjuder konsultationer med fokus på hälsa och livskvalitét. Vår utbildade Friskvårdskonsult Ulrica Brunner jobbar med... Läs mer

 • Laserbehandling

  Pris efter konsultation

  En laser är en ljuskälla som avger ytterst rent ljus genom att det har en enda våglängd med långa sammanhängande vågor. Behandling med medic... Läs mer

 • Massage

  Massage är en behandlingsform som kan ge många bra resultat. Den kan vara avstressande och avslappnande, ”som balsam för själen” som en kund... Läs mer

 • Naprapatbehandling

  Pris efter konsultation

  En naprapatbehandling utförs för att du ska få hjälp med besvär som lett till ömma och eller stela leder och muskler. En naprapat behandlar ... Läs mer

Karta - Bokbindarvägen 86, Hägersten

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

0,0

Baserat på 0 omdömen

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information

Vanliga frågor

Är det något du undrar över går det bra att fråga vårdgivaren här.