Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 031-20 26 96

Tandläkarundersökning hos Tandläkarna Fahimeh Farahmand & Mahnush Owji i Göteborg

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Kapellplatsen 3, Göteborg - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Kvällsöppet vid överenskommelse.
  • Måndag 08:00 - 16:00
  • Tisdag 08:00 - 17:00
  • Onsdag 08:00 - 18:00
  • Torsdag 08:00 - 16:00
  • Fredag 08:00 - 14:00

Tandläkarundersökning

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.

Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Innan en tandläkarundersökning

Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt innan en tandläkarundersökning förutom att det såklart är bra om du har borstat tänderna lite extra noggrant.

Under tandläkarundersökningen

Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren manuellt och med hjälp av röntgen om man har hål, hur tandköttet ser ut och om det finns risk för tandlossning. Vid besöket brukar tandläkaren även ta bort tandsten om det finns.

Om problem behöver åtgärdas

Om det visar sig att du har några problem som behöver åtgärdas, till exempel ett hål, kommer vi tillsammans fram till hur och när det skall åtgärdas.

Välkommen!

Informationen uppdaterades 20 september 2017 av Vården.se

Om Tandläkarna Fahimeh Farahmand & Mahnush Owji

Snittbetyg på omdömen

4,0

Baserat på 1 omdöme

Lämna omdöme

Varmt välkomna till ett professionellt tandvårdsteam som gärna och omsorgsfullt tar hand om dina tänder.

Vi utför all slags allmäntandvård men även implantatbehandling, svåra rotfyllningar och enklare tandreglering med Inman Aligner.

Ditt första besök

Vid första besöket gör vi en fullständig undersökning av dina tänder och munhåla. Utifrån denna undersökning kan vi sedan behandla och ge dig råd för att du ska få en så frisk mun som möjligt. Om du behöver komma tillbaka får du självklart behandlings- och kostnadsförslag.

Tandvårdsrädd?

Tandvårdsrädda patienter försöker vi ta hand om på bästa sätt och vi har stor respekt för din rädsla inför tandläkarbesöket. Tala gärna om det för oss innan så avsätter vi tillräckligt med tid.

Hos oss får du ett vackert och friskt leende!

Expertis på mottagningen

Svårare rotfyllningar med mikroskop utförs av tandläkare Fahimeh Farahmand som genomgår specialistutbildning inom endodonti (rotfyllningsläran).

Tandreglering

Är du intresserad av tandreglering så kan det vara möjligt med den nya tandregleringsmetoden Inman Aligner som tandläkare Mahnush Owji erbjuder.

Ring oss för mer information!

Informationen uppdaterades 20 september 2017 av Vården.se

Behandlingar hos Tandläkarna Fahimeh Farahmand & Mahnush Owji

Tandläkarundersökning hos Tandläkarna Fahimeh Farahmand & Mahnush Owji i Göteborg

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder...


Rotfyllning hos Tandläkarna Fahimeh Farahmand & Mahnush Owji i Göteborg

Pris efter konsultation

När behövs en rotfyllning? En vanlig orsak till att en rotfyllning behövs är att pulpan (det som sitter inne i tanden) blivit infekterad,...


Tandreglering hos Tandläkarna Fahimeh Farahmand & Mahnush Owji i Göteborg

Pris efter konsultation

När tänder vuxit snett, sitter för tätt eller påverkar tandbettet negativt kan det vara aktuellt för tandreglering. Oftast är det barn och u...


Tandblekning hos Tandläkarna Fahimeh Farahmand & Mahnush Owji i Göteborg

Ökad ålder och viss typ av livsmedel kan missfärga tänderna. Tandblekning är en vanlig behandling idag som kan utföras både hemma eller hos ...


Kronor och broar hos Tandläkarna Fahimeh Farahmand & Mahnush Owji i Göteborg

Kronor Tandkronan är den synliga delen av tanden som täcker tandroten. Dina kronor kan av olika anledningar skadas. Det kan till exempel ...


Tandimplantat hos Tandläkarna Fahimeh Farahmand & Mahnush Owji i Göteborg

Pris efter konsultation

Vad innebär tandimplantat? Tandimplantat använder man sig av för att ersätta en eller flera förlorade tänder. Implantatet består av titan...


Våra medarbetare

Fahimeh Farahmand

Fahimeh Farahmand

Leg. Tandläkare
Fahimeh Farahmand är examinerad från Odontologen i Göteborg 1997. Förutom allmän tandvård arbetar hon inom implantologi med både kirurgi och den övre konstruktionen.

Hennes speciella intresse är inom endodonti (rotfyllningsläran) där hon just nu genomgår specialistutbildning som ST-tandläkare på Karolinska instituet och tar emot remisser från kollegor.

Mahnush Owji

Mahnush Owji

Leg. Tandläkare
Tandläkarexamen 2001 vid Göteborgs universitet. Erbjuder estetisk tandvård, implantatprotetik, behandling av tandvårdsrädda samt allmän tandvård. Specialintresse tandreglering med Inman Aligner.

Eva

Eva

Tandsköterska

Karta - Kapellplatsen 3, Göteborg

OmdömenSnittbetyg på omdömen

4,0
Baserat på 1 omdöme
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

14:19 - 29 nov, 2017 skrev:

Jag och min familj har varit patient hos Mahnush sedan länge. Har fått mycket bra vård och behandling, samt goda medinska råd.

4,0

Betyg 4 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information

Frågor