Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 070-096 68 36

Medicinsk fotvård hos Vasa Fot och Hälsa i Göteborg

Pris

Efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Vasagatan 38, Göteborg - Visa på karta

Webbplats


Medicinsk fotvård

Hur fötterna mår påverkar resten av kroppen. Åkommor som hälsprickor och förhårdnader kan ställa till bekymmer men är också lättbehandlade. Fotvård förebygger snedbelastning av rygg och smärtor i andra kroppsdelar. Inlägg kan få ömma fötter, höfter och ryggar att må mycket bättre.

Vilka typer av fotvårdsbehandlingar erbjuder vi på Vasa Fot och Hälsa?

 • Diabetesfötter
 • Behandling av vårtor med verrutop
 • Nageltrång
 • Reumatiker
 • Liktorn
 • Inlägg
 • Svamp
 • Nagelsvamp
 • Med mera

En medicinsk fotvård passar även dig som vill göra en behandling som underhåll och avslappning, likväl som hjälp med ovanstående problem.

Välkommen till Vasa Fot och Hälsa!

Informationen uppdaterades 26 april 2018 av Vården.se

Om Vasa Fot och Hälsa

Snittbetyg på omdömen

4,7

Baserat på 3 omdömen

Lämna omdöme

Välkommen till Vasa Fot och Hälsa!

Vasa Fot och Hälsa är en centralt belägen klinik med buss- och spårvagnshållplats strax utanför. Här erbjuds medicinsk fotvård, klassisk massage och tillverkning av ortopediska skoinlägg. Lokalerna är granskade och godkända av miljö och hälsa för din trygghet.

Friskvårdschecken och Friskvårdskupongen

Hos Vasa Fot och Hälsa går det även bra att betala med Friskvårdschecken eller Friskvårdskuponger, då vi är anslutna där.

Kontakta oss om du har några frågor!

Informationen uppdaterades 26 april 2018 av Vården.se

Behandlingar hos Vasa Fot och Hälsa

Medicinsk fotvård hos Vasa Fot och Hälsa i Göteborg

Efter konsultation

Hur fötterna mår påverkar resten av kroppen. Åkommor som hälsprickor och förhårdnader kan ställa till bekymmer men är också lättbehandlade. ...


Klassisk massage hos Vasa Fot och Hälsa i Göteborg

Efter konsultation

Varför massage? Den primära effekten är att lösa upp spända muskler, rörelseförmågan ökar när musklerna är mjuka, smidiga och flexibla. M...


Ortopediska skoinlägg hos Vasa Fot och Hälsa i Göteborg

Hos Vasa Fot och Hälsa kan du få hjälp med ortopediska skoinlägg, speciellt utformade efter dina fötter. Så går det till Först gör vi...


Våra medarbetare

Linda Eriksson

Linda Eriksson

Medicinsk Fotterapeut, Diplomerad Massageterapeut

Karta - Vasagatan 38, Göteborg

OmdömenSnittbetyg på omdömen

4,7
Baserat på 3 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

10:49 - 16 nov, 2015

4,0

Betyg 4 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


00:47 - 28 okt, 2013 skrev:

Min fot ( som behandlas för en stor enveten fotvårta ) fungerar utan smärta nu, på köpet blir även den friska foten välskött.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


17:33 - 06 mar, 2013 skrev:

Jag har en förmåga att lägga min stress i rygg och axlar, vilken gör att jag lätt blir trött och spänd.

Numera går jag på regelbundna behandlingar (1ggr/månad) för att "mota Olle i grind". Varje gång får en kraftfull men avslappnande massage samt goda råd, vilket gör att jag avslappnad kan gå därifrån för att möte nya utmaningar.

Jag kan varmt rekommendera Erik Dahlbergskliniken.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor

 • Fråga ställd 22:11 04 apr 2019

  Hej, jag har problem med vad jag befarar är svår nagelsvamp på alla mina tånaglar, naglarna är missfärgade,spruckna och smular sönder sig väldigt lätt.

  Då jag läst om att det är otroligt svårt att bota sådan nagelsvamp helt så undrar jag vad du kan göra åt detta fruktansvärt jobbiga besvär?

  Med vänliga hälsning Daniel

  Vasa Fot och Hälsa svarar:

  Hej, som du skriver kan det vara svårt att bli helt fri från nagelsvamp. De behandlingar som finns är lokalbehandling vilket innebär att den angripna nageln slipas ner så mycket som möjligt, därefter behandlar du nageln med svampmedel lokalt hemma, återbesök görs med ytterligare nedslipning tills svampen är borta. Har svampangreppet gått djupt ner i nageln kan behandlingen behöva kompletteras med tablettbehandling som läkare skriver ut, Med vänlig hälsning, Linda Eriksson


 • Fråga ställd 22:02 02 okt 2018

  Hej!
  Jag har nagelsvamp på min vänstra stortå och drabbas av fotsvamp på min vänstra fot varje år trots att jag behandlat fotsvampen 2 gånger.
  Kan jag få hjälp att behandla fotsvampen och nagelsvampen hos er samt förebygga upplomst av ny svampinfektion?
  Är det då bra att gå regelbundet hos er för att behålla friska fötter/tår efter den aktiva behandlingen?

  Vasa Fot och Hälsa svarar:

  Hej, ja visst kan du få hjälp på kliniken för att dels behandla och även förebygga svampangrepp, regelbundna besök kan då vara till hjälp, eventuellt tätare behandlingar i början och sedan med längre intervall, men det beror på hur behovet ser ut, Med vänlig hälsning, Linda


 • Fråga ställd 11:21 20 apr 2018

  Min vänstra stortånagel ser ut att börja lossna. Den har inte växt framåt på ett år. Däremot bakåt där det nu tagit stopp och nageln lossnat från roten? Fått fel diagnos av en fotterapeut som sa att det var gammal skada som inte kunde göras något åt. Men det började med nageltrång! En läkare trodde det var nagelsvamp. Hjälp! Ska nageln bort?

  Vasa Fot och Hälsa svarar:

  Hej, det är svårt att veta orsak och behandling utan att se nageln, både tryckskada och svampangrepp kan ha liknande symptom. Vid misstanke om svamp bör en odling göras på vårdcentral för att helt veta. Vill du boka tid är du välkommen att höra av dig igen, mvh Linda Eriksson


 • Fråga ställd 21:21 25 sep 2017

  Hej! Har ett liktorn som sitter under foten. Jag hade haft det i flera år. Behandlade det på många olika fotvård ställen, men den hjälpte inte. Sen opererade bort det på en klinik men det funkade inte heller. Kan ni hjälpa med det?
  Mvh!

  Vasa Fot och Hälsa svarar:

  Hej Amar, det bästa vore att boka en tid för att titta på det, vänligen ring kliniken eller boka via Bokadirekt, Med vänlig hälsning, Linda Eriksson


 • Fråga ställd 23:38 25 apr 2017

  Hej min 10 åriga dotter har ca 7-9 fotvårtor som vi har försökt behandla bort med Apotekets vårtmedel tex vårtfri, men har ej hjälpt något nämnvärt .
  Vad kostar det att få bort dem?

  Betalar så små barn?
  Mvh robert

  Vasa Fot och Hälsa svarar:

  Hej, kostnaden för en delbehandling är 350:-/gång, då skrapar jag bort översta hudlagret på vårtan och applicerar medlet verrutop i tre omgångar, hur många behandlingar som krävs är svårt att säga, det är olika från person till person. Barn betalar samma pris som vuxna, Med vänlig hälsning, Linda Eriksson