Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Synundersökning hos Glasögoncentrum Synsam i Fagersta

Kontaktuppgifter

Besöksadress

Järntorget 2, Fagersta - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Synundersökning

Har du svårt att se på olika avstånd eller upplever du problem med trötta ögon? Välkommen att boka en tid för synundersökning hos Glasögoncentrum Synsam i Fagersta!

Det är viktigt att testa synen

Att gå omkring med synfel som inte korrigeras kan vara frustrerande och ge många onödiga symtom. Våra legitimerade optiker kan mäta din syn och skulle det visa sig att du har ett synfel som behöver korrigeras hjälper de dig naturligtvis med att skaffa glasögon och/eller linser.

Det här ingår i en synundersökning

Innan själva undersökningen påbörjas ställer optikern frågor kring din syn och ögonhälsa, till exempel om du vet om att du har någon ärftlighet för vissa synfel eller ögonsjukdomar. Efter det gör optikern olika mätningar, för att kunna konstatera om du har något synfel. Visar det sig att det finns fel som behöver korrigeras hjälper vi dig att hitta rätt styrka på glasögon och/eller linser. Om vi vid undersökningen skulle upptäcka något annat som är avvikande skickar vi en remiss vidare till ögonläkare, som kan göra en mer noggrann undersökning.

Tveka inte att boka en tid hos Glasögoncentrum Synsam i Fagersta redan idag!

Informationen uppdaterades 04 juni 2020 av Vården.se

Om Glasögoncentrum Synsam

Välkommen till Glasögoncentrum Synsam!

Behöver du hjälp med att skaffa glasögon eller linser? Då är du välkommen till vår välsorterade butik på Järntorget 2 i Fagersta. Här kan våra legitimerade optiker hjälpa dig med olika sorters synundersökningar. Du hittar glasögon, linser och tillbehör från välkända märken hos oss, och självklart hjälper vi både dig som behöver skaffa glasögon för första gången eller dig som bara vill uppdatera din stil.

Undersök din syn hos oss

Våra optiker på Glasögoncentrum Synsam är legitimerade och erfarna, så du kan känna dig trygg hos oss när du vill undersöka din syn. Det kan vara aktuellt om du upplever någon/några av dessa situationer, där du:

  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har trötta ögon
  • Vill skaffa glasögon och/eller linser
  • Ska ta körkort

För oss är det viktigt att vi hjälper dig utifrån dina förutsättningar och behov. Alla är välkomna, unga som gamla!

Ögonhälsoundersökning hjälper dig att upptäcka sjukdomar i tid

Hos Glasögoncentrum Synsam kan du få hjälp med en ögonhälsoundersökning. Detta är något som vi rekommenderar till alla som fyllt 40 år, och är ett bra sätt att upptäcka tecken på eventuella ögonsjukdomar. Under undersökningen går vi igenom hela ögat och tittar särskilt efter symtom på våra tre vanligaste ögonsjukdomar: grön starr, grå starr och åldersförändringar i gula fläcken.

Skaffa glasögon enkelt hos oss på Glasögoncentrum Synsam

Hos oss kan du:

  • hitta bågar från ett stort antal märken
  • hitta solglasögon, linsvätska samt olika tillbehör
  • hyra dina glasögon genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle

Vår olycksgaranti för dina glasögon

När du köper glasögon hos oss täcks de av vår kostnadsfria olycksgaranti, vilket betyder att om glasögonen skulle gå sönder inom de första 365 dagarna så reparerar vi eller byter ut dem åt dig. Ifall du tycker att du fått sämre syn inom det första året så får du boka en ny synundersökning hos oss på Glasögoncentrum Synsam - utan extra kostnad såklart.

Välkommen till oss på Glasögoncentrum Synsam i Fagersta!

Informationen uppdaterades 04 juni 2020 av Vården.se

Behandlingar hos Glasögoncentrum Synsam

Synundersökning hos Glasögoncentrum Synsam i Fagersta

Har du svårt att se på olika avstånd eller upplever du problem med trötta ögon? Välkommen att boka en tid för synundersökning hos Glasögonce...


Skaffa glasögon hos Glasögoncentrum Synsam i Fagersta

Vi hjälper dig att skaffa nya glasögon. Välkommen till Glasögoncentrum Synsam i Fagersta! Ditt synfel kan korrigeras med hjälp av glasögo...


Skaffa linser hos Glasögoncentrum Synsam i Fagersta

Ibland kan eller vill man inte ha glasögon vid ett synfel. Då är linser ett bra val. Du kan hitta dina linser hos oss på Glasögoncentrum Syn...


Ögonhälsoundersökning hos Glasögoncentrum Synsam i Fagersta

Glasögoncentrum Synsam i Fagersta genomför ögonhälsoundersökningar för att kontrollera din ögonhälsa. En ordentlig undersökning av hela ö...


Karta - Järntorget 2, Fagersta

Omdömen