4
(1)
Öppet, idag till 18:00

Louise Fot & Tå

Regalskeppsvägen 9B, Enköping

Louise Fot & Tå

Välkommen till Louise Fot & Tå!

På Regalskeppsvägen i trevliga Bredsand utanför Enköping hittar du Louise Fot & Tå. Här erbjuds du medicinsk fotvård av Louise Persson, diplomerad fotterapeut och medlem i Sveriges Fotterapeuter.

Det här kan du få hjälp med hos Louise

På mottagningen kan du få hjälp med de flesta fotbesvär, till exempel:

  • Nageltrång
  • Vårtor
  • Liktorn
  • Nagelsvamp
  • Hälsprickor

Du kan också få en skön fot- och underbensmassage, och Louise kan hjälpa till med utprovning av sulor för olika ortopediska problem.

Så tar du dig till mottagningen

Du kan ta dig till mottagningen med buss eller bil. Tar du bussen är närmaste hållplats Enköping Bredsands camping. Tar du bil finns gratis parkering utanför mottagningen. Tyvärr behöver du kunna ta dig upp för en trappa för att komma in i lokalen, men möjlighet till hembesök finns också!

Varmt välkommen att boka en tid hos Louise Fot & Tå!

Informationen uppdaterades 09:01 - 13 okt, 2020

Behandling av liktorn hos Louise Fot & Tå i Enköping

Hos Louise Fot & Tå kan du få hjälp med behandling av liktornar.

Om liktornar

Liktornar uppstår efter långvarigt tryck eller friktion mot en viss del av foten, och är en slags förtjockning av huden. Vanliga ställen där liktornar brukar uppstå är under foten, på eller under tårna eller i kanten av tånageln. Man kan också få liktornar mellan tårna. De är oftast mjukare till konsistensen, än om de sitter på andra delar av foten.

Behandling av liktornar hos en fotterapeut

Hos Louise Fot & Tå kan du få behandling för dina liktornar. Liktorn är egentligen bara ett symtom på andra problem, så vi börjar alltid med att försöka identifiera orsaken till smärtan. I många fall har det att göra med en felställning som har skapat tryck på en viss punkt. Då kan vi hjälpa dig att avlasta och träna upp foten, så att problemen med liktorn inte kommer tillbaka.

Välkommen att boka tid för liktornsbehandling hos Louise Fot & Tå!

Medicinsk fotvård
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Hos Louise Fot & Tå erbjuder vi medicinsk fotvård. Vad innebär medicinsk fotvård? Till skillnad från pedikyr handlar medicinsk fot...

Läs mer

Fot- och underbensmassage
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Stela fötter och vader? Hos Louise Fot & Tå kan du få fot- och underbensmassage! Därför kan du gynnas av en fot- och underbensmassage...

Läs mer

Behandling av nageltrång
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Hos Louise Fot & Tå erbjuder vi behandling vid nageltrång. Varför drabbas man av nageltrång? Nageltrång är ett relativt vanligt pr...

Läs mer

Behandling av vårtor
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Vi på Louise Fot & Tå kan hjälpa dig att behandla dina vårtor. Hur får man vårtor? Vårtor orsakas av virus och är en av de absolu...

Läs mer

Omdömen

Snittbetyg

4 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

27 dec, 2020 Margareta J. skrev:

Mycket trevlig bemötande och proffsig, billigast i stan

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 09:00 - 18:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.