4
(1)
Öppet idag från 09:00

Louise Fot & Tå

Regalskeppsvägen 9B, Enköping

Louise Fot & Tå

Välkommen till Louise Fot & Tå!

På Regalskeppsvägen i trevliga Bredsand utanför Enköping hittar du Louise Fot & Tå. Här erbjuds du medicinsk fotvård av Louise Persson, diplomerad fotterapeut och medlem i Sveriges Fotterapeuter.

Det här kan du få hjälp med hos Louise

På mottagningen kan du få hjälp med de flesta fotbesvär, till exempel:

  • Nageltrång
  • Vårtor
  • Liktorn
  • Nagelsvamp
  • Hälsprickor

Du kan också få en skön fot- och underbensmassage, och Louise kan hjälpa till med utprovning av sulor för olika ortopediska problem.

Så tar du dig till mottagningen

Du kan ta dig till mottagningen med buss eller bil. Tar du bussen är närmaste hållplats Enköping Bredsands camping. Tar du bil finns gratis parkering utanför mottagningen. Tyvärr behöver du kunna ta dig upp för en trappa för att komma in i lokalen, men möjlighet till hembesök finns också!

Varmt välkommen att boka en tid hos Louise Fot & Tå!

Informationen uppdaterades 09:01 - 13 okt, 2020

Behandling av vårtor hos Louise Fot & Tå i Enköping

Vi på Louise Fot & Tå kan hjälpa dig att behandla dina vårtor.

Hur får man vårtor?

Vårtor orsakas av virus och är en av de absolut vanligaste infektionerna i världen, med över 500 kända varianter. Vårtor är väldigt smittsamma och det är därför vanligt att det överförs mellan människor. Vårtor har en hög smittorisk och därför är det vanligt att det överförs mellan människor. Eftersom vårtvirus trivs särskilt bra i varma och fuktiga miljöer är det vanligt att vårtor sprids på badhus eller idrottsanläggningar. Det förekommer ofta också att viruset smittar när det finns närkontakt mellan familjemedlemmar. Dock kan det vara bra att veta att du kan bara bli smittad om du själv har en öppning i huden, till exempel om du har sprickor eller sår i huden.

Behandla dina vårtor på en gång

Det är inte farligt i sig att ha vårtor, men de kan kännas obehagliga eller ömma, beroende på var de sitter. Vårtor tenderar också att både smitta och att bli större. Det finns också risk att de blir kroniska. Därför är det bra att du behandla din vårta så fort som möjligt, helst så fort du upptäckt den.

Boka din behandling för vårtor hos oss på Louise Fot & Tå redan idag!

Medicinsk fotvård
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Hos Louise Fot & Tå erbjuder vi medicinsk fotvård. Vad innebär medicinsk fotvård? Till skillnad från pedikyr handlar medicinsk fot...

Läs mer

Fot- och underbensmassage
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Stela fötter och vader? Hos Louise Fot & Tå kan du få fot- och underbensmassage! Därför kan du gynnas av en fot- och underbensmassage...

Läs mer

Behandling av nageltrång
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Hos Louise Fot & Tå erbjuder vi behandling vid nageltrång. Varför drabbas man av nageltrång? Nageltrång är ett relativt vanligt pr...

Läs mer

Behandling av liktorn
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Hos Louise Fot & Tå kan du få hjälp med behandling av liktornar. Om liktornar Liktornar uppstår efter långvarigt tryck eller frikt...

Läs mer

Omdömen

Snittbetyg

4 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

27 dec, 2020 Margareta J. skrev:

Mycket trevlig bemötande och proffsig, billigast i stan

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 09:00 - 18:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.