4
(1)
Öppet idag från 09:00

Louise Fot & Tå

Regalskeppsvägen 9B, Enköping

Louise Fot & Tå

Välkommen till Louise Fot & Tå!

På Regalskeppsvägen i trevliga Bredsand utanför Enköping hittar du Louise Fot & Tå. Här erbjuds du medicinsk fotvård av Louise Persson, diplomerad fotterapeut och medlem i Sveriges Fotterapeuter.

Det här kan du få hjälp med hos Louise

På mottagningen kan du få hjälp med de flesta fotbesvär, till exempel:

  • Nageltrång
  • Vårtor
  • Liktorn
  • Nagelsvamp
  • Hälsprickor

Du kan också få en skön fot- och underbensmassage, och Louise kan hjälpa till med utprovning av sulor för olika ortopediska problem.

Så tar du dig till mottagningen

Du kan ta dig till mottagningen med buss eller bil. Tar du bussen är närmaste hållplats Enköping Bredsands camping. Tar du bil finns gratis parkering utanför mottagningen. Tyvärr behöver du kunna ta dig upp för en trappa för att komma in i lokalen, men möjlighet till hembesök finns också!

Varmt välkommen att boka en tid hos Louise Fot & Tå!

Informationen uppdaterades 09:01 - 13 okt, 2020

Behandling av nageltrång hos Louise Fot & Tå i Enköping

Hos Louise Fot & Tå erbjuder vi behandling vid nageltrång.

Varför drabbas man av nageltrång?

Nageltrång är ett relativt vanligt problem och kan bero på flera saker. Några av de vanligaste orsakerna till nageltrång är att du har klippt naglarna fel eller att du har haft på dig för trånga och smala skor. Nageltrång kan dessutom bero på att du har väldigt tunna och platta naglar som skivar sig eller att du har starkt välvda naglar. I dessa fall är nageltrånget ofta ärftligt.

Hur behandlar man nageltrång?

Akut nageltrång kan behandlas av en fotterapeut och innebär då att du får hjälp med att ta bort den nagelbit som har orsakat problemet. Du får också tips på egenvård och ofta krävs flera besök hos din behandlare. Det viktigaste vid nageltrång är att du inte väntar för länge med att söka hjälp eftersom obehandlat nageltrång i värsta fall kan leda till blodförgiftning.

Varmt välkommen till Louise Fot & Tå för din behandling av nageltrång!

Medicinsk fotvård
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Hos Louise Fot & Tå erbjuder vi medicinsk fotvård. Vad innebär medicinsk fotvård? Till skillnad från pedikyr handlar medicinsk fot...

Läs mer

Fot- och underbensmassage
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Stela fötter och vader? Hos Louise Fot & Tå kan du få fot- och underbensmassage! Därför kan du gynnas av en fot- och underbensmassage...

Läs mer

Behandling av vårtor
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Vi på Louise Fot & Tå kan hjälpa dig att behandla dina vårtor. Hur får man vårtor? Vårtor orsakas av virus och är en av de absolu...

Läs mer

Behandling av liktorn
hos Louise Fot & Tå i Enköping

Hos Louise Fot & Tå kan du få hjälp med behandling av liktornar. Om liktornar Liktornar uppstår efter långvarigt tryck eller frikt...

Läs mer

Omdömen

Snittbetyg

4 / 5

Baserat på 1 omdöme

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

27 dec, 2020 Margareta J. skrev:

Mycket trevlig bemötande och proffsig, billigast i stan

Information
Lokal och hygien
Tillgänglighet
Vårdkvalitet

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 09:00 - 18:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta
Genom att använda Vården.se godkänner du att vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt. Läs mer om cookies här.