Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0171-42 81 51

Hörapparater hos AudioNova Enköping

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Sandgatan 13B, Enköping - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Du hittar aktuella öppettider på vår webbplats: www.audionova.se

Hörapparater

Hör du dåligt?

På AudioNova Enköping erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utprovning av hörapparater är att göra ett hörseltest hos en av våra legitimerade audionomer. Baserat på resultatet samt dina önskemål och behov föreslår sedan audionomen olika hörapparater och modeller som passar just dig.

Många varianter på hörapparat

Hörapparater kan se ut på många olika sätt men det finns tre "huvudtyper":

  • Bakom örat
  • I ytterörat
  • Inne i hörselgången

Olika hörapparater passar olika öron och hörselnedsättningar. På AudioNova Enköping erbjuder vi ett stort urval av hörapparatmodeller i olika prisklasser.

Hjälpmedel till din hörapparat

Även med bra hörapparater kan det i vissa situationer vara svårt att uppfatta vad som sägs. Då kan du komplettera hörapparaten med produkter som hjälper dig att höra bra även vid dessa tillfällen.

Har du nedsatt hörsel och behöver kompletterande hörselprodukter i ditt arbete kan du få bidrag av Försäkringskassan för en arbetsplatsanpassning.

Välkommen till oss på AudioNova Enköping för att få hjälp med hörapparater!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Om AudioNova Enköping

Välkommen till AudioNova Enköping – Din Hörselspecialist!

På Sandgatan 13A i Enköping hittar du AudioNova Enköping. Vi är en hörselmottagning som kan hjälpa dig med det mesta inom hörhjälpmedel.

AudioNova är en av Sveriges största hörselkedjor och finns på flera platser i landet. Audionommottagningen på Enköping är en av många hörselkliniker som tillhör AudioNova.

Vad vi på AudioNova Enköping kan hjälpa dig med

På AudioNova Enköping hjälper våra erfarna audionomer dig med hörseltest och utprovning av hörapparater och hörselskydd. Du kan också få hjälp med service och justering av hörapparater, samt arbetsplatsanpassningar. Vi på AudioNova Enköping vet att alla individer har unika förutsättningar, behov och önskemål, och därför gör vi alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för just dig.

Du behöver ingen remiss för att komma till oss på AudioNova Enköping!

Avtal inom vårdval primär hörselrehabilitering

AudioNova Enköping är en hörselklinik som är auktoriserad av Region Uppsala inom primär hörselrehabilitering. Det innebär att du som är över 18 år med lätt till måttlig hörselnedsättning kan få hjälp med behovsbedömning, förskrivning av hörselhjälpmedel, service samt viktig information kring hörselnedsättningen hos oss.

Hörseltest online på audionova.se

Hur står det till med din hörsel? På AudioNovas hemsida kan du göra ett hörseltest online. Under testet får du lyssna på några ljud och sedan besvara ett antal frågor. Testet tar bara några minuter och du får ditt resultat med en gång.

Få hjälp med din hörsel hos AudioNova Enköping!

Informationen uppdaterades 06 maj 2020 av Vården.se

Behandlingar hos AudioNova Enköping

Hörseltest hos AudioNova Enköping

Har du problem med hörseln? Nedsatt hörsel kan ge försämrad livskvalité och skapa social isolering. Många situationer i vardagen kan uppl...


Hörapparater hos AudioNova Enköping

Hör du dåligt? På AudioNova Enköping erbjuder vi ett brett sortiment av hörhjälpmedel med den senaste tekniken. Första steget till utprov...


Batterier till hörapparater hos AudioNova Enköping

Behöver du batterier till dina hörapparater? Vanliga batterier i dina hörapparater måste bytas ca en gång i veckan och uppladdningsbara h...


Arbetshjälpmedel hos AudioNova Enköping

Behöver du komplettera din hörapparat med hjälpmedel? Att inte kunna höra bra på jobbet skapar ofta känslan av utanförskap och kan hindra...


Hörselskydd hos AudioNova Enköping

Skydda din hörsel! Örat är ett känsligt organ och vi kan inte medvetet stänga av hörseln utan uppfattar alltid toner, ljud och buller. Fö...


Hörseltest online hos AudioNova Enköping

På vår hemsida www.audionova.se kan du göra ett hörseltest online. Hörseltestet kan hjälpa dig att få en första uppfattning om din hörförmåg...


Karta - Sandgatan 13B, Enköping

Omdömen