Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 0980-165 00

Tandläkarundersökning hos Tandlaget i Kiruna

Pris

745 kr

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Föreningsgatan 2A, Kiruna - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Torsdag 07:00 - 19:00
  • Fredag 07:00 - 17:00

Tandläkarundersökning

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder beror på hur stora problem man har med sina tänder.

Tillsammans med oss lägger vi upp en individuell behandlingsplan för dig. Det vanliga, om man inte har några större problem, är att man gör en undersökning per år. De vanligaste problemen är karies och tandlossning och det är viktigt att upptäcka detta i tid, därför rekommenderas man att gå på regelbundna besök hos sin tandläkare.

Innan en tandläkarundersökning

Du behöver inte förbereda dig på något speciellt sätt innan en tandläkarundersökning förutom att det såklart är bra om du har borstat tänderna lite extra noggrant.

Under tandläkarundersökningen

Vid undersökningen kontrollerar tandläkaren manuellt och med hjälp av röntgen om man har hål, hur tandköttet ser ut och om det finns risk för tandlossning. Vid besöket brukar tandläkaren även ta bort tandsten om det finns.

Om problem behöver åtgärdas

Om det visar sig att du har några problem som behöver åtgärdas, till exempel ett hål, kommer vi tillsammans fram till hur och när det skall åtgärdas.

Välkommen till oss på Tandlaget i Kiruna!

Informationen uppdaterades 16 juni 2015 av Vården.se

Om Tandlaget

Tandlaget är Norrbottens största privata tandläkare med ett 50-tal anställda i Kiruna, Luleå, Boden och Piteå. Vår personal har hög kompetens i allt från återkommande rutinundersökningar till ren kirurgi.

Tandlaget har erbjudit professionell tandvård sedan 1989 och bildades i sin nuvarande form i november 2009.

Om Tandlaget i Kiruna

För Kirunaborna är Tandlagets lokaler ingen nyhet. Den gamla pastorsexpeditionen, på Föreningsgatan 2, är bekant. Förr gick du hit för att hämta ut äktenskapsbeviset. Nu kommer du för ett annat, "livslångt", projekt – din tandhälsa.

Lokalens insida är förstås ny. Interiören genomsyras av allt en modern tandklinik ska ha, husets historia och själ är dock bevarad. I det gamla kassavalvet har vi exempelvis gömt vår röntgen och i hallen finns öppna spisen kvar.

Som vår patient ska du känna dig trygg och trivas. Vi behandlar både barn och vuxna, tandvårdsrädda och dig som vill få ett vackrare leende.

Meddela i tid om du inte kan komma

När någon uteblir står vi med kostnader och outnyttjade resurser. Ej avbokad tid och återbud senare än 24 timmar innan debiteras. 

Välkommen till oss på Tandlaget i Kiruna!

Informationen uppdaterades 16 juni 2015 av Vården.se

Behandlingar hos Tandlaget

Tandläkarundersökning hos Tandlaget i Kiruna

745 kr

En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå på tandläkarundersökning vid vuxen ålder...


Implantat hos Tandlaget i Kiruna

Pris efter konsultation

Vad innebär tandimplantat? Tandimplantat använder man sig av för att ersätta en eller flera förlorade tänder. Implantatet består av titan...


Tandhygienist hos Tandlaget i Kiruna

fr. 600 kr

Tandhygienisten jobbar framför allt preventivt, med andra ord så arbetar de med förebyggande munhälsa. Innan ett besök hos tandhygienist ...


Estetisk tandvård hos Tandlaget i Kiruna

Pris efter konsultation

Estetisk tandvård handlar om att förbättra tändernas utseende och estetiska intryck hos personer. Skillnaden till traditionell tandvård är a...


Barntandvård hos Tandlaget i Kiruna

Kostnadsfritt

Ju tidigare ditt barn får god tandvård, desto bättre. Tandlaget i Kiruna tar emot hela familjen. Vanlig barntandvård är gratis till och med ...


Våra medarbetare

Britt Falck

Tandläkare/VD

Agneta Thelin-Sunna

Tandläkare

Sofia Mikko

Tandläkare

Johan Lenander

Tandläkare

Karta - Föreningsgatan 2A, Kiruna

Omdömen


Frågor