Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

 • 0704 - 85 78 86
Boka här

Pris

475 kr

30 min

Boka här

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Gustavslundsvägen 149 R, Bromma - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Varierande öppettider alla dagar i veckan.

Vårtbehandling

Vårtbehandling Första besök – 475 kr

Borttagning av vårtor kan behandlas på flera sätt. Vi använder en enkel, smärtfri och effektiv klinikbehandling "Verrutop". Vid första besöket ingår ALLTID Lunulalaser för ökat imunförsvar och ökad cirkulation. Återbesök 350 kr, då ingår EJ Lunula.

Vårtor kan vara envisa och det kan behövas många behandlingar. Det krävs tålamod och ibland hemmavård, men...VÅRTOR kan alltid behandlas och vi rekommenderar att alltid göra det.

Varför skall vårtor behandlas?

Smittorisken och att dom i längden kan göra ont och ju längre tid man har dom ju svårare att få bort dom. Fila aldrig på en vårta.

Informationen uppdaterades 02 april 2020 av Vården.se

Om FOTIA KLINIKEN

Snittbetyg på omdömen

4,9

Baserat på 28 omdömen

Lämna omdöme

Vad kan du få hjälp med hos Fotia Kliniken?

Vi erbjuder:

 • Medicinsk fotvård
 • Erchonia laserterapi (Nagelsvampsbehandlingar med Lunula laser)
 • Smärtbehandlingar med PLtouch laser
 • Vårtbehandlingar
 • Nageltrångsbehandlingar
 • Provtagning av nagelsvamp
 • Massage
 • Konsultation
 • Avlastningar/korrigeringar
 • Öronakupunktur
 • Artikulering
 • Zonterapi
 • Käkledsterapi
 • Energimassage
 • Tejpning
 • Hälsocoach

Betalningsalternativ

Vi tar emot Actiway. Du kan betala kontant med kort eller swish. Vi har inget avtal med landstinget så med remiss kan man komma men ni betalar själv.

Mer om mottagningen

Fotia kliniken hittar du i Alvik i nya fräscha lokaler bredvid Akademikliniken. Anette och Marina som driver kliniken har en gedigen erfarenhet om fötter då dom även är utbildade zonterapeuter.

Vi gör hembesök, friskvårdsfotvård på företag och behandlar även ett utav Sveriges bästa fotbollslag.

Informationen uppdaterades 02 april 2020 av Vården.se

Behandlingar hos FOTIA KLINIKEN

Medicinsk fotvård hos FOTIA KLINIKEN i Bromma

675 kr 60 minuter

Behandlingen börjar med ett skönt fotbad och konsultation – hur mår dina fötter? Naglar klipps, slipas och rensas. Förhårdnader tas om ha...


Nagelsvampsbehandling med Lunula laser, LLLT hos FOTIA KLINIKEN i Bromma

fr. 560 kr

Behandlingen börjar alltid med en konsultation och nedfräsning utav naglar. Lunula laser är en medicinsk laser som effektivt och smärtfritt ...


Vårtbehandling hos FOTIA KLINIKEN i Bromma

475 kr 30 min

Vårtbehandling Första besök – 475 kr Borttagning av vårtor kan behandlas på flera sätt. Vi använder en enkel, smärtfri och effektiv klini...


Ortonyxi/Nagelkorrigering hos FOTIA KLINIKEN i Bromma

475 kr 30 minuter

Ortonyxi betyder nagelkorrigering och många vet inte om att vi fotterapeuter utför den här behandlingen. Vi brinner för Ortonyxi. Att få ...


Zonterapi hos FOTIA KLINIKEN i Bromma

750 kr 50 minuter

Reflexologi/zonterapi fungerar holistiskt. Enkelt uttryckt handlar det om att stärka och balansera hela människan. Behandlingen stärker immu...


Våra medarbetare

Marina Häll

Jag är fotterapeut i grunden men jobbar numera från topp till tå så även med zonterapi och käkledterapi. Jag älskar att utvecklas så just nu är jag en stolt ARCH Practitioner och arbetar enligt ARCHMETHOD (applicerad neurologi).

Mat & dryck är en stor passion som jag jobbat med i hela mitt liv innan jag tog steget att bli egen och började jobba med hälsa. Fritiden tillägnas min dotter Tuva samt en massa träning.

Anette Eklund Terfelt

Jag är uppvuxen i Stockholm och har jobbat inom vården i hela mitt vuxna liv. Älskar att vara i naturen så långa promenader varvas med yoga på min fritid.

Är utbildad fotterapeut och zonterapeut på Axelsons gymnastiska institut. Vidareutbildar mig ständigt så det senaste tillägget i min profession är ARCH Practitioner.

Vilja Madrid

Jag började mitt yrkesliv inom hälsa som thaimassör, diplomerad från Axelsons gymnastiska institut. För mig finns inget bättre än att fortsätta utvecklas och lära mig mer så att jag kan uppfylla hela min potential!

Jag erbjuder behandlingar med ArchMethod (vilket innefattar LLLT, låglevellaserterapi, rörelseterapi och applicerad neurologi) och personlig coachning inklusive relationsrådgivning för ett bättre välmående både fysiskt, psykiskt och inte minst emotionellt.

Ann-Marie Sjöberg

Jag är i grunden en dalkulla och har bott i Stockholm i 25 år. Jag är massageterapeut och fot & käkledsterapeut. Jobbar mycket ideellt för djur och kvinnor och är aktiv inom politiken. Träning är ett viktigt inslag i mitt liv.

Christina Sundequist

Jag är utbildad licensierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Jag erbjuder hälsocoaching där jag fokuserar på individen, på helheten, på enkelhet i vardagen. Allt för att må bäst.

Kostrådgivning och individuella träningsupplägg utifrån förutsättning, målbild, hormonella förändringar, livsstil mm. Min inriktning är främst kvinnan mitt i livet.

Jag brinner för hälsa och träning och befinner mig ofta ute i naturen på olika aktiviteter. Skidor, golf, promenader, vandring, träningsresor, fiske, bärplockning.

Karta - Gustavslundsvägen 149 R, Bromma

OmdömenSnittbetyg på omdömen

4,9
Baserat på 28 omdömen
Lämna omdöme
Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

10:19 - 01 apr, 2020 skrev:

Jag kontaktade Fotia Alvik (Som väldigt bekvämt att nå med Tunnelbanan till Alvik och så en liten promenad. Eller ett rymligt parkerings garage under Alviks torg) för ett problem jag haft med min fot. Jag hade varit hos olika specialister inom Stockholms området och blivit rekommenderad allt från operation till att behöva acceptera tillståndet som permanent pga ålder... jag blir 52 i denna månad. Efter ett par laserbehandlingar hos teamet i Alvik (Marina) så började jag känna skillnad. Sedan hittar Marina 3 små liktornar som borrat sig in mellan min lilltå och nästa tå inåt foten. Då tillverkade hon en avlastning mellan mina tår. Ett silikon baserat material som hon fixade för just MIN fot/tå och SOM det förändrade min situation. Ja till och med liv. För att kunna gå normalt och inte känna att foten brinner var SÅ skönt. Efter en tid med detta silikon baserade avlastnings skydd så släppte även svullnaden på övriga foten. I söndags spelade jag fotboll igen med min yngsta son för första gången sedan oktober. Jag är så tacksam.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


20:42 - 18 mar, 2020 skrev:

Jag går regelbundet på medicinsk fotvård och Fotia är den absolut bästa kliniken jag varit på! Fantastiskt kunnig, trevlig och professionell personal. Även min 14-åriga son går på behandling för sina vårtor (idrottskille...) och han har fått fantastisk hjälp av Anette och hennes kollegor. Rekommenderar Fotia varmt, 5+ :-)

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


19:37 - 11 nov, 2019

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


14:06 - 06 aug, 2019 skrev:

Fick hjälp med att behandla tryckskador på tånaglarna med LCN. Naglarna ville inte växa och var fula och svårhanterliga. Med hjälp av LCN kunde mina tånaglar få växa ut och jag har idag inga tecken på tryckskador och jätte fina naglar.
Bästa hjälpen! Kunde inte varit mer nöjd!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


08:35 - 26 jun, 2019 skrev:

Marina ger utmärkt fotvård, zonterapi och laserbehandling. Jag och min 18-årige son har gjort PLtouch laser behandling mot migrän och det har gjort underverk! Sonen som varit mycket begränsad av sin huvudvärk/migrän har fått ett nytt aktivt liv efter tre behandlingar (redan efter första behandlingen märktes skillnad). Min migrän har kraftigt minskat och jag har fått mer ork och energi. Underbara Marina ser hela människan och föreslår behandling utifrån detta!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


10:23 - 19 jun, 2019 skrev:

Tomas

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


19:01 - 29 nov, 2018 skrev:

Mycket nöjd med min medicinska fotvård hos Anette!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


15:45 - 07 nov, 2018 skrev:

Tack Anette för att du finns <3 Så proffsig!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


10:18 - 19 okt, 2018 skrev:

Tänk att det skulle dröja tills jag blev 60+ för att inse hur gott detta gör. En underbar känsla med denna magiska behandling på ömma fötter, och jag kan varmt rekommendera detta till alla och envar. Känns bra att veta att nästa möte redan är inbokat.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


12:23 - 21 sep, 2018

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


19:16 - 10 maj, 2018 skrev:

Fick behandling av Jennifer, är supernöjd! Service i VÄRLDSKLASS!!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


15:47 - 02 maj, 2018 skrev:

Fantastiskt bra bemötande med proffsiga råd både innan besöket och under besöket. Min son hade under ca 1 års tid besökt olika kliniker för att bota ett mycket plågsamt nageltrång utan framgång. Till slut blev vi rekommenderade operation men då den kliniken hade flera mycket låga betyg från patienter så beslöt vi att göra ytterligare ett försök hos någon annan klinik. Det blev helt rätt och vi slapp operation och allt är läkt. Otroligt tacksamma för din hjälp Marina!
Vänliga hälsningar mamma Anna

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


16:33 - 27 mar, 2017 skrev:

Jag är riktigt nöjd!
- Kunnig. Får svar på mina funderingar. Hjälper till att finna ut grunden till problemet.
- Lokal. Det känns välkomnande och nästan hemtrevligt.

Jag gillar kombinationen av möjlighet av Zonterapi och fotvård som jag har fått hjälp med.
Vet att hon hjälper till med ännu mer, som inte varit aktuellt för min del.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


10:25 - 20 dec, 2016

4,2

Betyg 4,2 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


16:27 - 10 dec, 2016 skrev:

Jag kan bara varmt rekommendera Härliga Fötter och Marina Häll som vårdgivare. Hon har ett fantastiskt helhetstänk som verkligen hjälper! Jag blev helt av med mina fotvårtor som jag haft i 20 år (!) och aldrig trodde jag skulle bli kvitt. Jag är supernöjd!!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


11:04 - 05 okt, 2016 skrev:

Kan varmt rekommendera härliga fötter. Har haft problem med nagelsvamp i flera år utan någon förbättring. Kom till Marina & fick hjälp med medicinsk laser nu ett halvår senare så är svampen helt borta, med hjälp av laser, kostrådgivning & hemmavård. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


14:52 - 02 jun, 2016 skrev:

Marina!!! Har hjälpt mig väldigt mycket med vårtor som jag har haft i ca 4år. Jag provade väldigt mycket själv behandling hemma samt gick jag till vårdcentralen men tyvärr så hjälpte detta inte så mycket... Marina är min speciella läkare som även hjälper mig med mina akne problem även om hon inte behöver göra detta. Så Jag tycker att du behöver gå till Marina hos härliga fötter...

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


21:34 - 12 maj, 2016 skrev:

Marina har hjälpt mig genom öronakupuntur & zonterapi. Det började med en whip-lashskada som blivit bättre genom hennes behandlingar. Jag kan idag använda mina armar som jag inte kunnat på flera år. Ingen kronisk smärta längre, utan den kommer nu vid ansträngning. Jag har också fått en större rörlighet i nacken.... TACK!!!

3,8

Betyg 3,8 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


16:54 - 18 apr, 2016

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


09:13 - 15 apr, 2016 skrev:

Bästa fotvården du kan få och dessutom ett väldigt varmt och omtänksamt mottagande. Marina är en pärla!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


08:01 - 22 mar, 2016 skrev:

jag gick och drog med en fotvårta i ca 1 år när jag fick se på facebook att Marina behandlade fotvårtor, beställde en tid och efter 2 omgångar var den borta. UNDERBART.
jag passade även på och beställa en fotvårdbehandling till mitt första besök,något som jag kommer göra igen till hösten då det va skönt.
så har du problem med fötterna kan jag varmt rekommendera ett besök hos Marina.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


19:55 - 17 jan, 2016 skrev:

Jag är så tacksam för hjälpen med mina fötter! Jag har artroser och tack vare Marina har jag blivit en ny människa.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


11:42 - 09 okt, 2015 skrev:

Jag har gått hos Marina under en längre tid för att bara ta hand om mina fötter i allmänhet. Har under tiden haft vårtor men i och med min kroniska njursjukdom har jag valt att inte göra något med dem för att ett bra resultat kunde utebli eftersom jag äter immundämpaande mediciner. Men efter lite övertalande från Marina så bestämde vi oss för att attackera vårtorna. Med hjälp av vårtbehandling och laserbehandling kontinuerligt hos Marina och att jag har suttit i fotbad och gjort lite fotgymnastik hemma själv mellan behandlingstillfällena så är mina vårtor NÄSTAN helt borta. De försvinner en efter en och det är helt underbart. Jag har under en längre tid valt att undvika att äta gluten/socker/rött kött för att det är en viktig del i mitt välmående i sjukdomen. Men jag är övertygad om att Marinas proffsiga hjälp i kombination med min kosthållning verkligen har hjälp vårtor att försvinna. Oavsett så är jag supernöjd med Marina! Nu går jag mest dit för att fötterna ska få sig lite extra kärlek då och då!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


14:09 - 31 mar, 2015 skrev:

Alltid vänligt bemött och efter proffsig behandling hos Härliga fötter lämnar jag på lätt fot.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


16:45 - 10 feb, 2015 skrev:

Jag ser alltid fram emot att komma på fotvård hos Härliga Fötter i en fantastisk underbart skön avkopplande miljö centralt och bra belägen i vackra Sollevihuset.
Marina är otroligt professionell i sin utövning och efter behandlingen har jag två Härliga Fötter och känner mig som en ny människa. Efter jag varit på behandling hos Härliga Fötter går jag gärna en trappa ner till restaurant Råkultur, en av Sveriges absolut bästa och min dag är fulländad.


17:27 - 25 nov, 2014 skrev:

Marina är en otroligt kompetent fotterapeut. Alltid glad, snäll och hjälpsam. Jag har aldrig haft så fina fötter och aldrig känt mig så motiverad att sköta om dem som nu. Har problemfötter och problemnaglar. Ingenting är omöjligt för denna kvinna. Mina varmaste rekommendationer.

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


07:43 - 21 aug, 2014 skrev:

Detta ställe är absolut värt ett besök! Fotvårdsterapeuten Marina är professionell, glad och mycket välkomnande! Lokalen är mysig och fräsch. Jag är super nöjd med min behandling!

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


08:55 - 20 aug, 2014 skrev:

I marinas lilla mysiga och personliga lokal har jag varit och fått Lazerbehandling, vilket för mig blev ett fantastiskt resultat efter att ha fått hälsporrar och inte kunnat idrottat som jag vill, hon är proffisionellt kunnig och mån om sina kunder

5,0

Betyg 5 av 5

Vårdkvalitet

Tillgänglighet

Lokal och hygien

Information


Frågor