1/3
Öppet idag från 10:00

Wikander Synsam Stora Torget

Torggatan 19, Stora torget, Borås

Wikander Synsam Stora Torget

Om oss
Boka behandling
Omdömen
Kontakt

Varmt välkommen till Wikander Synsam Stora Torget!

Hos Synsam på Stora Torget i Borås hittar du vår välsorterade butik. Ta hjälp av våra legitimerade optiker för att boka olika sorters synundersökningar. Hos oss hittar du glasögon, linser och tillbehör från välkända märken, och vi hjälper dig om du behöver skaffa glasögon för första gången, eller om du helt enkelt bara vill uppdatera din stil.

Våra legitimerade optiker hjälper dig med syntest

Hos Wikander Synsam Stora Torget kan du få hjälp med olika typer av synundersökningar av våra legitimerade optiker. Det kan exempelvis vara aktuellt om du:

  • Har svårt att se på olika avstånd
  • Besväras av återkommande huvudvärk
  • Ofta har problem med trötta ögon
  • Vill skaffa linser
  • Vill skaffa glasögon
  • Ska ta körkort

Vi hjälper dig utifrån dina behov och välkomnar både unga och gamla till vår butik.

Hos oss kan du boka en ögonhälsoundersökning

Vi på Wikander Synsam Stora Torget rekommenderar alla som fyllt 40 år att gå på regelbundna ögonhälsoundersökningar. Känner du dig orolig för din ögonhälsa, kan du självklart också boka en tid för en ögonhälsoundersökning, oavsett ålder. När vår optiker genomför undersökningen kontrolleras hela ögat. På så vis kan vi tidigt upptäcka tecken på de tre vanligaste ögonsjukdomarna: grön starr, grå starr och åldersförändringar i gula fläcken.

Wikander Synsam Stora Torget hittar rätt glasögon för dig

Behöver du glasögon? Hos oss på Synsam hittar du ett stort utbud glasögonbågar från välkända märken. Är du inte helt säker på vad du vill ha kan våra duktiga rådgivare hjälpa dig att hitta rätt par för just dig. Vi erbjuder också möjligheten att hyra glasögon, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Behöver du solglasögon, linsvätska eller andra tillbehör kan vi naturligtvis hjälpa dig med det också!

Uppföljning det första året

Mycket kan hända på ett år och hos Synsam finns vi som ett stöd för dig, även efter att vi undersökt dig och du fått dina glasögon eller linser. Skulle de gå sönder inom de första 365 dagarna täcks du av vår kostnadsfria olycksgaranti, och vi reparerar eller byter ut dem åt dig. Om du märker att du fått ytterligare försämrad syn inom det första året är du naturligtvis också välkommen tillbaka till oss för en ny synundersökning, utan någon extra kostnad.

Varmt välkommen att boka en tid hos Wikander Synsam Stora Torget i Borås!

Informationen uppdaterades 15:49 - 29 sep, 2020

Skaffa glasögon hos Wikander Synsam Stora Torget i Borås

Pris från: 199 kr  

Om du behöver skaffa glasögon är du varmt välkommen till Wikander Synsam Stora Torget i Borås.

Glasögon korrigerar synfel

Om du upplever problem med synen och misstänker att du kan behöva glasögon kan det vara bra att träffa en av våra optiker. Vid ett besök får du svara på frågor om din ögonhälsa och olika tester utförs. Om det visar sig att glasögon behövs, är det optikern som hjälper till med justeringarna för att hitta rätt styrka på glasögonen.

Flexibla lösningar för dina glasögon

Hos oss på Synsam hittar du bågar från ett stort antal märken, och vi hjälper dig att hitta rätt par för just dig. Om du väljer att köpa glasögon hos oss täcks du av vår olycksgaranti, vilket innebär att vi reparerar eller ersätter dina glasögon om de skadas inom de första 365 dagarna. Du kan också välja att hyra dina glasögon, genom vårt abonnemang Synsam Lifestyle. Då får du tre olika typer av glasögon som du betalar en fast månadskostnad för.

Välkommen till Wikander Synsam Stora Torget i Borås för att hitta glasögon som passar dig!

Synundersökning
hos Wikander Synsam Stora Torget i Borås

Boka en synundersökning hos en av våra legitimerade optiker på Wikander Synsam Stora Torget i Borås. Undersökning av ögat Om du upple...

Pris från: 199 kr  

Skaffa linser
hos Wikander Synsam Stora Torget i Borås

För dig som har synfel men inte vill eller kan ha glasögon kan linser vara ett bra alternativ. Vi på Wikander Synsam Stora Torget i Borås hj...

Pris från: 549 kr  

Ögonhälsoundersökning
hos Wikander Synsam Stora Torget i Borås

Du kan göra en ögonhälsoundersökning hos oss på Wikander Synsam Stora Torget i Borås för att kontrollera din ögonhälsa. Våra optiker unde...

Pris: 899 kr  

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag : 09:00 - 18:00
Lördag : 10:00 - 14:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta