Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 070-52 90 791

Tandimplantat hos Tandläkarna Toss AB i Fristad

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Tallvägen 8, Fristad - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag 10:00 - 19:00
  • Tisdag 13:00 - 19:00
  • Onsdag 07:30 - 13:30
  • Torsdag 07:30 - 16:00
  • Fredag 07:30 - 13:30

Tandimplantat

Vad innebär tandimplantat?

Tandimplantat använder man sig av för att ersätta en eller flera förlorade tänder. Implantatet består av titanskruvar som fästs i tandbenet, på dessa titanskruvar fäster man sedan så kallade distanser och på dessa distanser fästs slutligen de konstgjorda tänderna.

De flesta käkkirurgiska operationer görs med lokalbedövning.

Välkommen att kontakta oss för konsultation om tandimplantat!

Informationen uppdaterades 28 januari 2019 av Vården.se

Om Tandläkarna Toss AB

Välkommen till Tandläkarna Toss!

Vi är ett väl sammansvetsat gäng som gör allt för att kunna ta hand om Dig på bästa sätt. På mottagningen arbetar två tandläkare, Per och Anna Toss, en tandhygienist, tre tandsköterskor och en receptionist.

Tandvårdsrädd?

Vi har kompetens att utföra lustgasbehandling till Er som har problem med t.ex. kväljningar eller stark tandvårdsrädsla. Vi utför även implantatbehandling. För detta samarbetar vi med specialister både inom kirurgi och protetik.

Hälsofrämjande tandvård i ständig hållbar utveckling

Förutom all "vanlig" tandvård, intresserar vi oss även för munnens mjukvävnader. Vid ditt besök hos oss ser vi alltid till att kontrollera din muns slemhinnor, käkleder och tar upp en noggrann hälsodeklaration.

Vi har först arbetat med "munnen som kroppens spegel" sedan slutet av 1980-talet, i samarbete med professor Guy Heyden, Göteborgs Universitet, och UNESCO i Kosterhälsoprojektet. Därefter (år 2005) var vi med om att bilda BOMA, Borås Oral Medicine Academy, i ett forskningssamarbete med professor Mats Jontell, Göteborgs Universitet, och Chalmers.

Vi har familjetandvård och tar hand om Dig och Din familj, ung som gammal. Har Du barn som behöver speciellt omhändertagande, har vi gott samarbete med specialister både inom tandreglering och barntandvård.

Miljödiplomerad mottagning

Vi har genomfört kvalitetssäkring sedan 1996 och arbetar numera med ett nytt system, som ger oss en certifiering. Vår klinik är miljödiplomerad, vilket skyddar både dig, vår personal och miljön omkring oss.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss!

Informationen uppdaterades 28 januari 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Tandläkarna Toss AB

Tandläkarundersökning hos Tandläkarna Toss AB i Fristad

900 kr

Hälsofrämjande tandvård i ständig hållbar utveckling En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ...


Lustgasbehandling hos Tandläkarna Toss AB i Fristad

800 kr

Lustgasbehandling används av många anledningar. Mest känt är det för behandling av tandvårdsrädda men det används också mot kväljningsbes...


Tandimplantat hos Tandläkarna Toss AB i Fristad

Pris efter konsultation

Vad innebär tandimplantat? Tandimplantat använder man sig av för att ersätta en eller flera förlorade tänder. Implantatet består av titan...


Bettskena hos Tandläkarna Toss AB i Fristad

fr. 3 000 kr Försäkringskassan träder vid behandlingskostnad över 3 000 kr.

Om du vaknar upp med huvudvärk eller ömmande käkar kan det bero på att du biter ihop eller gnisslar med tänderna. Att gnissla betyder att...


Våra medarbetare

Anna Toss

Leg. Tandläkare
Jag heter Anna och har arbetat som tandläkare sedan 1979. Jag utför alla typer av tandvård men mina specialområden är barntandvård och kirurgi. Jag har lustgaskompetens sedan mitten av 1990-talet och har varit resurstandläkare inom barntandvården i cirka 10 år i Folktandvården.

Per Toss

Leg. Tandläkare
Per Toss är mitt namn. Det är jag som har fått förmånen att ha ett sådant här bra team att jobba med. Jag arbetar med ordinär tandvård likaväl som med lustgasbehandling och implantatbehandling.

Linda Benjaminsson

Tandhygienist

Inger Nilsson

Tandsköterska
Inger Nilsson ser ni här. På arbetet är jag assisterande profylaxtandsköterska med extra utbildning i lustgasbehandling och även ta röntgen med ortopantomograf (OPG).

Sofia Larsson

Tandsköterska
Jag är profylaxtandsköterska i teamet.

Frida Stenlund

Tandsköterska
Jag arbetar som tandsköterska i vårt team och började på mottagningen 2011.

Marita Abrahamsson

Tandsköterska
Det är mig du för det mesta möter i receptionen och jag tar även emot alla samtal som kommer till kliniken.

Jag arbetar med alla uppgifter på praktiken och har som de andra behörighet i lustgasbehandling. Jag har kompetens för förebyggande tandvård samt är specialutbildad i röntgentagning med så kallad OPG.

Mahnosh Moharramkhani

Tandsköterska

Karta - Tallvägen 8, Fristad

Omdömen