Åsa Lundbäck Psykoterapi

karta knapp bakgrund

Storgatan 11, Luleå

Åsa Lundbäck Psykoterapi

Åsa Lundbäck är legitimerad psykoterapeut och erbjuder psykoterapi. Det är en form av samtalsterapi där du får hjälp när du mår psykiskt dåligt. Ibland räcker det med ett eller ett par samtal, men ibland behövs det en längre terapi.

När ska du gå i psykoterapi?

De flesta söker terapi när de mår psykiskt dåligt, till exempel när man lider av:

  • ångest

  • stress

  • rädslor

  • relationsproblem

  • sömnsvårigheter.

Det kan också vara en personlig kris som gör att du vill prata med någon, till exempel vid obearbetade förluster, svåra upplevelser och minnen eller relationsproblem.

Ibland vet man redan innan terapin vad det är som bekymrar en, men ibland kan man snarare ha en känsla av att det är något som "skaver", utan att riktigt veta vad. Då handlar terapin till att börja med om att identifiera problemen.

Vad innebär psykoterapi?

Psykoterapi innebär att du får möjlighet att i en trygg miljö utforska, bearbeta och förändra mönster som skapar problem i livet. Tillsammans med Åsa Lundbäck kan du lära känna dig själv bättre och hitta nya sätt att hantera svårigheter i livet. Genom samtal kan du ha en dialog om det du upplever och tillsammans med Åsa hitta vägar till ett bättre mående för dig, till exempel där du vågar släppa föreställningar som begränsar ditt liv och att lämna destruktiva beteenden.

Välkommen att kontakta Åsa Lundbäck Psykoterapi för mer information!


Om oss

Välkommen till Åsa Lundbäck Psykoterapi i Luleå!

Åsa Lundbäck Psykoterapi är en psykoterapimottagning i Luleå. Mottagningen drivs av legitimerad psykoterapeut Åsa Lundbäck, som även är socionom med lång erfarenhet av att jobba med samtalsbehandling. Utöver det är hon även handledare och lärare inom psykoterapi.

Åsa har lång erfarenhet av att hjälpa och stödja människor i olika situationer. Åsa har tystnadsplikt samt är ansvarsförsäkrad.

Terapi i Luleå

Du kan söka hjälp hos Åsa Lundbäck Psykoterapi för allt från personlig utveckling, till besvär om stress, kris, och ångest. Främst sker samtalen genom psykoterapi. Beroende på vilka typ av behov du har anpassas behandlingsformen. Åsa kan hjälpa dig som individ samt grupper. Det tar oftast ett par besök för att lära känna dig och kunna påbörja göra upp en plan för psykoterapin som passar dig.

Hitta till mottagningen

Mottagningen ligger på Storgatan 11 i Luleå, mitt emot Stadshuset. Det tar ungefär en kvart att gå hit från Luleå Centralstation.

Psykoterapeut Åsa Lundbäck är medlem i Psykoterapicentrum.

Varmt välkommen att boka tid hos Åsa Lundbäck Psykoterapi!

Informationen uppdaterades 15:03 - 9 apr, 2024

Vi jobbar här

Åsa Lundbäck

Åsa Lundbäck

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Telefonnummer

070 32 34 ### Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier