Lista ditt barn

Hos Smile Solna kan du lista ditt barn - vi hjälper er att skapa goda vanor för livet!Lista ditt barn hos Smile SolnaHos Smile Tandvård kan ...

Boka tid hos Smile Solna för Lista ditt barn.

Lista ditt barn hos Smile Solna

Hos Smile Tandvård kan du lista ditt barn, för att få regelbundna kallelser till undersökningar. Från och med det år barnet fyller tre år kan du välja tandvårdsklinik för ditt barn. När du listat ditt barn hos oss får du automatiskt kallelse till kostnadsfria undersökningar.

Varmt välkommen att lista ditt barn eller ungdom hos Smile Solna!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Smile Solna erbjuder.
10.50Ons 18/6
09.40Tis 17/6
09.00Ons 18/6
395 kr

Solna
Varmt välkommen till Smile – din tandläkare i Solna! Nyboda Dental har nu blivit en del av Smile! All personal arbetar kvar och du hittar mottagningen på samma adress som innan, på Nybodagatan 5. Precis som tidigare strävar personalen efter att ge dig personlig tandvård av hög kvalitet. Det här erbjuder Smile Solna Smiles mål är att se till att just dina specifika behov möts, så att du kan uppnå en god munhälsa! Smile Solna arbetar med den senaste tekniken, och håller sig alltid uppdaterade om ny kunskap. Det är viktigt för personalen att du känner dig trygg när du kommer till mottagningen - inte minst du som lider av tandvårdsrädsla. Behandlingar på Smile Solna: Allmäntandvård Tandblekning Estetisk tandvård Akut tandvård Tandreglering med Invisalign Tandimplantat Barntandvård Barn- och ungdomstandvård Smile Solna har vi tandläkare med god erfarenhet av barn- och ungdomstandvård och vi bidrar aktivt till att skapa goda tandvårdsrutiner. Vet du vad det bästa är? Barn- och ungdomstandvård är helt kostnadsfritt hos oss upp till 19 års ålder. Välkommen att boka tid per telefon! Akut tandvärk? Vi hjälper dig omgående Är du i behov av akut tandvård? Hos oss får du alltid hjälp med kort varsel! Hitta till Smile Solna På Nybodagatan 5, precis intill Skytteholmsparken, hittar du Smile Solna. Kliniken ligger 8 minuters promenad från Solna Centrum, där finns goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, bussar och tvärbana. Välkommen att boka en tid hos Smile Solna på Nybodagatan 5!

Smile Solna får höga betyg för sin vänliga och professionella tandvård. Patienterna upplever personalen som trevlig, kompetent och väldigt omhändertagande. Flera recensenter framhäver den positiva miljön och den snabba servicen, vilket gör kliniken särskilt lämplig för tandvårdsrädda samt barn. Några få har dock haft negativa upplevelser när det gäller kundservicen och ansvaret för utfört arbete.
Professionell och trevlig personal
Bra behandling för tandvårdsrädda
Snabb och kunnig service
Välkomnande och trygg atmosfär
Dålig kundservice
Bristande ansvar för arbete
barn, tandvårdsrädda, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (15) & Vården (2).

4.9
Karin S.
27 sep, 2023
Som alltid: Världens Bästa Tandläkare Jörgen Larsson & Världsbästa Teamet på Smile Solna - gamla Nyboda Dental!🤩💐 Tack igen, från trogna patienten Karin S.💃
4.8
Anders H.
19 apr, 2023
Hade ingen kontakt med tandvården under en längre tid men blev rekommenderad av en vän att Smile var jättebra. Kan bara instämma i det, med en mkt bra personal och blir alltid mött av ett leende och bra service. Kommer rekommendera denna klinik till fler som är vilsen i tandvården. Och min tandsköterska Joana är fantastisk och väldigt varsam och förstående (lite tandläkarskräck) som man har.

08 - 734 0# ## Visa nummer

Måndag