Mama Mia Kristianstad BVC

karta knapp bakgrund

Döbelnsgatan 9, Kristianstad

Öppet idag till 16:30

Mama Mia Kristianstad BVC

På Mama Mia Kristianstad BVC följer vi ditt barns hälsa och utveckling med hjälp av regelbundna hälsokontroller, helt kostnadsfritt.

Vad händer på BVC?

Hos BVC erbjuds kontroller av nyfödda och yngre barns hälsa. Vi följer barnets utveckling tillsammans med er föräldrar fram tills barnet är sex år, och ger råd om allt som rör barnets utveckling. 

Regelbundna kontroller av barnets hälsa

Med jämna mellanrum görs kontroller av hur barnet växer och utvecklas. Under den första månaden bör barnet vägas varje eller varannan vecka. Tills barnet är fyra månader bör man väga barnet en gång i månaden och därefter varannan månad upp till ett års ålder. Efter det görs kontroller vid 18 månader samt när barnet är tre, fyra och fem år.

Kontakta oss på Mama Mia Kristianstad BVC om du har några frågor!

Om oss

Varmt välkommen till Mama Mia Kristianstad BVC! 

Vi på Mama Mia Kristianstad BVC följer dig och ditt barn från det att barnet föds tills det börjar skolan. Mottagningen hittar du i ljusa och fina lokaler på Döbelnsgatan 9 i Kristianstad. I samma byggnad som BVC finns också vår barnmorskemottagning.

Vad kan du och ditt barn få hjälp med på BVC?

På BVC får du stöd och information under de första åren i ditt barns liv. Du kan få hjälp med frågor om till bland annat mat, sömn, utveckling, skrik och oro, och vi ger dig vägledning där det behövs. Vi på Mama Mia Kristianstad BVC arbetar efter barnhälsovårdens basprogram och det svenska vaccinationsprogrammet. Det innebär bland annat läkarbesök och hembesök under barnets första år, samt regelbundna hälsokontroller och vaccinationer.

Vår värdegrund

Vi på Mama Mia har som målsättning att se, bemöta och bekräfta alla våra kunder och samarbetspartners. Vi har ett respektfullt och informativt förhållningssätt och strävar efter att ge dig service av högsta klass.

Om Mama Mia

Mama Mia är Skandinaviens största privata kvinno- och barnhälsomottagning. Vi har ett tjugotal mottagningar i Stockholm och Skåne. Alla vi som arbetar på Mama Mia har lång yrkeserfarenhet och mycket hög specialistkompetens. Vi följer dig från att du blir gravid och under hela barnets uppväxt. Varje familj är unik, och därför anpassas vården naturligtvis efter just era individuella önskemål och behov.

Mama Mia har vårdavtal med Region Skåne.

Varmt välkommen till oss på Mama Mia BVC på Kristianstad!

Informationen uppdaterades 09:03 - 14 jun, 2024

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 16:30

Telefonnummer

044-28#### Visa nummer

Hemsida

Loading map

Relaterade kategorier