1/2

Anna-Karin Kullberg Psykoterapi

karta knapp bakgrund

Vendevägen 90, Danderyd

Anna-Karin Kullberg Psykoterapi kan erbjuda parterapi. 

När ska man gå i parterapi?

Det kan uppstå problem i alla relationer, och ibland går det bra att lösa dem på egen hand. Men det finns också hjälp att få, om ni känner att ni har kört fast. Parterapi kan till exempel vara till hjälp om ni upplever ständiga konflikter, inte längre pratar med varandra eller om en av er funderar på skilsmässa.

Hur går parterapi till?

Vi börjar med ett inledande samtal, där ni får berätta om er problematik och varför ni har valt att söka hjälp. Utifrån det tar vi sedan tillsammans fram ett upplägg som passar bra för just er situation. Ibland innebär det att man träffas många gånger, under en längre period, och ibland räcker det med en kortare kontakt. Målet med terapin är alltid att ni ska lära er att förstå varandra bättre och hitta verktyg för att bryta de negativa mönster som finns i relationen.

Kontakta Anna-Karin Kullberg Psykoterapi, för mer information om parterapi och tidsbokning!

Om oss

Varmt välkommen till Anna-Karin Kullberg Psykoterapi!

Anna-Karin är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut med lång erfarenhet av att möta och behandla olika psykiska svårigheter, som oro/ångest, relationsproblem, bristande självkänsla, kris, sorg. Anna-Karin har lång erfarenhet som skolpsykolog och därmed stor kunskap om både skolfrågor, barn- och föräldrarådgivning. 

Anna-Karin arbetar utifrån ett psykodynamiskt perspektiv, där man utgår från att olika besvär och symtom uppstår när vi inte hittar sätt att hantera våra känslor eller relationer till andra. 

Det här kan du få hjälp med 

Anna-Karin kan hjälpa dig med de flesta besvär som är relaterat till din psykiska hälsa. Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vad det rör sig om - då kan vi hjälpas åt att ringa in vad det kan vara. Vanliga besvär som patienter vänder sig till Anna-Karin med är:

  • Nedstämdhet/depression
  • Ångest
  • Oro
  • Skam
  • Skuldkänslor
  • Kriser
  • Sorg
  • Relationsfrågor
  • Självkänsla

Utöver individuella samtal erbjuder Anna-Karin även parterapi och familje/föräldrarådgivning.

Hitta till mottagningen

Du hittar Psykolog Anna-Karin Kullberg i trevliga lokaler på Vendevägen 90 plan 6 i Danderyd. Det är enkelt att ta sig till mottagningen med tunnelbana eller buss till Danderyds Sjukhus, eller Roslagsbanan till Mörby station. Om du istället väljer att ta bilen så finns det gott om parkeringsplatser utanför mottagningen. 

Välkommen att kontakta Anna-Karin Kullberg Psykoterapi, redan idag!

Informationen uppdaterades 16:06 - 26 jun, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Loading map

Relaterade kategorier