Anna-Karin Kullberg Psykoterapi

karta knapp bakgrund

Vendevägen 90, Danderyd

Hos Anna-Karin Kullberg Psykoterapi kan du få hjälp genom psykodynamisk terapi. Det är en inriktning inom psykoterapin som handlar om att lära sig förstå sina känslor genom att öppet prata om sig själv, sina relationer och sina känslor.

Så går psykodynamisk terapi till 

Efter ett första telefonsamtal inleder vi oftast med tre samtal där du får berätta om varför du söker hjälp, vad du har för besvär och lära känna terapeuten. Utifrån det kommer du tillsammans med din terapeut överens om hur terapin ska läggas upp.

Långtidsterapi eller korttidsterapi?

Psykodynamisk terapi kan antingen genomföras under en kort period, eller sträcka sig längre. Vilket som passar bäst beror på din situation, men generellt kan man säga att en kort terapi passar bra när det rör sig om ett specifikt, avgränsat problem. Långtidsterapi ger möjlighet till ett mer omfattande och genomgripande arbete. Ibland kan vägen till förändring kännas svårt, eller nästan omöjligt, och då kan en långtidsterapi vara aktuellt. Vi arbetar huvudsakligen med nuet, men vi kan även använda ditt förflutna som grund för att förstå varför du agerar, tänker och känner som du gör.

Välkommen att kontakta Anna-Karin Kullberg Psykoterapi för att få hjälp genom psykodynamisk terapi!

Om oss

Varmt välkommen till Anna-Karin Kullberg Psykoterapi!

Anna-Karin är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut med lång erfarenhet av att möta och behandla olika psykiska svårigheter, som oro/ångest, relationsproblem, bristande självkänsla, kris, sorg. Anna-Karin har lång erfarenhet som skolpsykolog och därmed stor kunskap om både skolfrågor, barn- och föräldrarådgivning. 

Anna-Karin arbetar utifrån ett psykodynamiskt perspektiv, där man utgår från att olika besvär och symtom uppstår när vi inte hittar sätt att hantera våra känslor eller relationer till andra. 

Det här kan du få hjälp med 

Anna-Karin kan hjälpa dig med de flesta besvär som är relaterat till din psykiska hälsa. Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vad det rör sig om - då kan vi hjälpas åt att ringa in vad det kan vara. Vanliga besvär som patienter vänder sig till Anna-Karin med är:

  • Nedstämdhet/depression
  • Ångest
  • Oro
  • Skam
  • Skuldkänslor
  • Kriser
  • Sorg
  • Relationsfrågor
  • Självkänsla

Utöver individuella samtal erbjuder Anna-Karin även parterapi och familje/föräldrarådgivning.

Hitta till mottagningen

Du hittar Psykolog Anna-Karin Kullberg i trevliga lokaler på Vendevägen 90 plan 6 i Danderyd. Det är enkelt att ta sig till mottagningen med tunnelbana eller buss till Danderyds Sjukhus, eller Roslagsbanan till Mörby station. Om du istället väljer att ta bilen så finns det gott om parkeringsplatser utanför mottagningen. 

Välkommen att kontakta Anna-Karin Kullberg Psykoterapi, redan idag!

Informationen uppdaterades 16:06 - 26 jun, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt

Loading map

Relaterade kategorier