1/2

Södertörns Kiropraktik och Rehab

5 av 5
(3 patientomdömen)
karta knapp bakgrund

Grödingevägen 51A, Tumba

Öppet tisdag från 08:30

Södertörns Kiropraktik och Rehab

Kiropraktorbehandling

Pris från: 600 kr

Behandling av ryggskott

Pris från: 600 kr

Behandling av huvudvärk

Pris från: 600 kr

Hos Södertörns Kiropraktik och Rehab kan du som besväras av återkommande huvudvärk få hjälp. Med rätt behandling kan vi lindra huvudvärken, och till och med hjälpa dig slippa den helt.

Det finns olika typer av huvudvärk 

De allra flesta har någon gång drabbats av huvudvärk, och oftast är det helt ofarligt och går att behandla. Men det finns faktiskt flera olika typer av huvudvärk som man kan få. Den vanligaste är spänningshuvudvärk, som brukar kännetecknas av smärta som sitter som ett band runt huvudet, på toppen av huvudet, i pannan eller tinningen. Man kan även uppleva att nacken är spänd och smärtsam, att man känner sig trött eller har svårt att koncentrera sig. Niklas på Södertörns Kiropraktik och Rehab har stor vana av att behandla spänningshuvudvärk.

Vanliga orsaker till huvudvärk 

Huvudvärk kommer ofta från besvär i nacken men kan också ha att göra med stress, problem med synen, sömnbrist, dålig hållning eller att man är uttorkad. Niklas hjälper dig att komma till botten med dina besvär, så att du kan få rätt behandling och undviker att problemen kommer tillbaka i framtiden.

Behandling av huvudvärk hos Södertörns Kiropraktik och Rehab 

När du kommer till kliniken får du alltid börja med att beskriva dina besvär och varför du söker hjälp. Efter det gör vi en undersökning, där vi identifierar var du är spänd och vad det är som inte fungerar som det ska. Utifrån den diagnos som vi kommer fram till hittar vi en lämplig behandling till dig. Alla våra behandlingsmetoder går ut på att normalisera nervsystemets funktion, till exempel med hjälp av mobilisering av leder eller medicinsk akupunktur. Vi tar alltid fram en behandling som är unikt anpassad efter just dina behov och din bakgrund.

Välkommen att boka en tid hos Södertörns Kiropraktik och Rehab, så hjälper vi dig med din huvudvärk!

Behandling av diskbråck

Pris från: 600 kr

Behandling av ischias

Pris från: 600 kr

Behandling av nackspärr

Pris från: 600 kr

Om oss

Välkommen till Södertörn Kiropraktik och Rehab!

På Grödingevägen 51A i Tumba hittar du Södertörn Kiropraktik och Rehab. Här jobbar legitimerad kiropraktor Niklas som har universitetsutbildning från England. Niklas har lång erfarenhet av att diagnostisera och behandla besvär kopplat till rörelseapparaten, och har dessutom behandlat elitidrottare på landslagsnivå. Välkommen!

Det här kan du få hjälp med 

Niklas kan hjälpa dig med både akuta och långvariga besvär. Du kan även vända dig till kliniken i ett förebyggande syfte, eller för att optimera din rörelsefunktion. Vanliga anledningar till att patienter söker sig till kliniken är:

  • Ryggskott,
  • Nackspärr
  • Diskbråck
  • Domningar
  • Smärtor länd- och bröstrygg
  • Ischias
  • Karpaltunnelsyndrom
  • Smärtor i armar
  • Huvudvärk

Hitta hit

Kliniken ligger i Tumba, på Grödingevägen 51A. Du tar dig enklast hit genom att åka buss till hållplats Solbo. Du kan även gå en 15 minuters promenad från pendeltågsstationen Tumba. Om du väljer att ta bilen finns det parkering att tillgå utanför kliniken.

Varmt välkommen att kontakta Södertörn Kiropraktik och Rehab! 

Informationen uppdaterades 11:09 - 15 mar, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
5 av 5
Tillgänglighet
5 av 5
Lokal och hygien
5 av 5
Information
5 av 5
5 av 5

Baserat på 3 omdömen

Spontant omdöme
30 mar, 2024

Har haft oändliga smärtor efter två steloperationer. Efter 4 år träffade jag Niklas, han lokaliserade problemen omgående, så efter första behandlingen så var jag kvar hos honom. Efter 5 behandlingar så har nerver hittat signaler igen , och smärtan reduceras hela tiden. Han vet vad han gör.

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
25 mar, 2023

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information
Spontant omdöme
6 feb, 2023

Så nöjd!

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Kontakt och öppettider

Öppettider

Tisdag:08:30 - 17:00
Torsdag:08:30 - 19:00
Fredag:08:30 - 11:00
Lördag:08:30 - 12:00
Loading map

Relaterade kategorier