Stjärnkliniken Stockholm Solna

karta knapp bakgrund

Råsundavägen 102, Solna

Öppet idag från 08:00

Stjärnkliniken Stockholm Solna

Naprapatbehandling

Pris: 855 kr

På Stjärnkliniken Stockholm Solna kan vi erbjuda dig stötvågsbehandling. Det är en effektiv metod för att behandla en rad olika besvär från rörelseapparaten.

Hur fungerar stötvågsbehandling?

Vid stötvågsbehandling används en speciell apparat som genererar stötvågor. Dessa riktas mot den skadade vävnaden, vilket stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Vanligtvis behövs 3-5 behandlingar för att ge ett varaktigt resultat.

Fördelar med stötvågsbehandling

Stötvågsbehandling är en mycket skonsam metod och rekommenderas ofta inom ortopedmedicin. Behandlingen gör att många patienter kan slippa både kortisoninjektioner och kirurgi. Eftersom behandlingen hjälper vävnaden att återhämta sig och klara av belastning snabbare, kan den också göra att du slipper långa viloperioder eller tidskrävande rehabilitering.

Välkommen att boka tid för stötvågsbehandling hos Stjärnkliniken Stockholm i Solna, redan idag!

Om oss

Välkommen till Stjärnkliniken Stockholm Solna!

I trevliga lokaler på Råsundavägen 102 i Gamla Råsunda, hittar du Stjärnkliniken Stockholm Solna. Här får du träffa våra duktiga terapeuter som har lång erfarenhet av att undersöka och behandla problem kopplat till din rörelseapparat. Vårt mål är att du inte bara ska få hjälp med dina akuta besvär, utan också få en hållbar vardag så att du kan nå din högsta nivå.

Stjärnklinikens vision: skapa ett friskare Sverige, med prägling av elitidrotten.

Det här kan vi hjälpa dig med

Våra kunniga naprapater och fysioterapeuter kan ge dig behandling med manuella tekniker, övningar och stötvågsbehandling. Vi hjälper till med de flesta besvär från muskler, leder och nerver, till exempel:

  • ryggskott
  • hälsporre
  • ischias
  • huvudvärk
  • yrsel
  • nackspärr
  • tennisarmbåge
  • musarm

Om Stjärnkliniken

Stjärnkliniken grundades i Norrköping 2008 och har sedan dess växt till en av Sveriges största kliniker inom manuell medicin. Hos oss samarbetar ett team med olika specialister, inklusive naprapater, kiropraktorer, fysioterapeuter, massörer, psykoterapeuter och personliga tränare. Vi erbjuder ett heltäckande utbud och du kan alltid känna dig trygg med den behandling du får hos oss.

Varmt välkommen att boka tid hos Stjärnkliniken Stockholm Solna, redan idag!

Informationen uppdaterades 11:45 - 17 nov, 2023

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Fredag:08:00 - 17:00
Loading map

Relaterade kategorier