Utredning och behandling av endometrios

Endometrios kan vara mycket smärtsamt. Hos CMedical Gynekologi i Uppsala kan du få hjälp med undersökning, och få den behandling du behöver....

Boka tid hos CMedical StudentGyn/GynHälsan för Utredning och behandling av endometrios.

260kr
Frikort gäller.

Endometrios – symtom

Endometrios innebär att en livmoderslemhinna växer utanför livmodern, vilket ofta orsakar stor smärta vid mens.  Andra symtom vid endometrios är

• ont i ryggen och benen vid mens

• ont i slidan och magen vid sex

• svårt att kissa

• diarré eller förstoppning

• längre och rikligare mens.

Om du har mycket ont vid mens, och misstänker att du har endometrios, kan du vända dig till CMedical Gynekologi för hjälp.

Varmt välkommen att boka tid hos en gynekolog på CMedical Gynekologi StudentGyn-GynHälsan, redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som CMedical StudentGyn/GynHälsan erbjuder.

CMedical StudentGyn/GynHälsan
För kvinnan genom hela livet. Studentgyn/Gynhälsan är en preventivmedels- och gynekologmottagning i Uppsala öppen för kvinnor i alla åldrar och livsfaser. Här är målsättningen att skapa en omsorgsfull atmosfär där varje patient känner sig välkommen, trygg och avslappnad genom hela besöksprocessen – före, under och efter sitt besök. CMedical Gynekologi har avtal med Region Uppsala och frikort samt högkostnadsskydd gäller. Din hälsa är viktig för oss. Kvinnors hälsa är komplex och speglar livets djupaste kontraster, allt från dina första preventivmedel till förlossning, kronisk sjukdom och klimakteriebesvär. Vi vill bidra till mer fokus och forskning inom kvinnors hälsa. Många kvinnor lider tyvärr i åratal utan att få rätt diagnos. Därför strävar vi efter att skapa en heltäckande kvinnohälsovård där kvinnor utan omvägar möter rätt kompetens. Vad kan CMedical hjälpa dig med? Vi tar kvinnans hälsa på allvar – här möts du av både professionell precision och omsorg. Hos oss arbetar team med olika spetskompetenser som har djup förståelse för de utmaningar kvinnor kan möta och vår filosofi är att du ska få all den hjälp du behöver på ett och samma ställe. Här kan du bland annat få hjälp och behandling för: hormonella besvär klimakteriebesvär smärttillstånd blödningsrubbning cellförändringar smärta vid sex ultraljud tidig graviditet förlossningsskador framfall endometrios PCOS inkontinens NIPT Du kan även få hjälp med kostnadsfri preventivmedelsrådgivning, samt test och behandling av könssjukdomar. Män är välkomna till mottagningen för klamydiatest. Under samma koncept hittar du även CMedicals fertilitetskliniker i Uppsala och Stockholm, samt operationsmottagning för gynekologiska besvär i Stockholm. Varmt välkommen till CMedical StudentGyn-GynHälsan i Uppsala!

Vi jobbar här

Lisa Alin