Reseintyg Covid-19, PCR-test

Om du behöver göra ett PCR-test med ett reseintyg för covid-19 kan du vända dig till oss på Medicinska Intyg i Göteborg.PCR-test för covid-1...

Boka tid hos Medicinska Intyg - Göteborg för Reseintyg Covid-19, PCR-test.

1295kr

PCR-test för covid-19 som inkluderar ett reseintyg

Ett PCR-test visar om du har en pågående infektion av covid-19. Testet innebär att du provtas både i svalget och i näsan. När du gjort testet kan vi erbjuda ett reseintyg som baseras på ett negativt PCR-test. Intyget är utfärdat på engelska och signeras av en legitimerad läkare.

Du måste vara symtomfri när du gör testet

För reseintyget är det viktigt att du bara tar PCR-testet om du är frisk. Det innebär att att du inte ska uppvisa några symtom såsom feber, hosta, snuva eller halsont. Du kan genomföra testet på vår mottagning på Södra Hamngatan 59.

Boka tid för PCR-test hos oss på Medicinska Intyg i Göteborg redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Medicinska Intyg - Göteborg erbjuder.

Inom Vallgraven
Varmt välkommen till Medicinska Intyg i Göteborg! Vi utfärdar alla typer av läkarintyg och hälsoundersökningar. Hur går det till att få ett medicinskt intyg? Vid första mötet gör våra läkare en 30 minuter lång och grundlig hälsogenomgång. Oavsett anledning till besöket ingår alltid en undersökning av hjärta, lungor och blodtryck. Vid behov kan vi även komplettera med blod- och urinprov. Vilka intyg utfärdar Medicinska Intyg? Vi utfärdar bland annat läkarintyg för: Ansökan eller förnyelse av buss-, lastbil- eller taxikörkort Alla typer av sjöfart Tävlingsidrottare, både på elit- och motionärsnivå Utomlandsvistelse för arbete eller studier Se längre ner på sidan för mer information om respektive intyg. Alltid uppdaterade gällande regler och rutiner Vi är väl insatta i regelverk och rutiner och har även regelbunden kontakt med aktuella organisationer, myndigheter och beslutsfattare. Ta kontakt med oss på Medicinska Intyg i Göteborg för mer information eller för att boka tid!