Tandläkarundersökning

Du kan boka en vanlig tandläkarundersökning i Stockholm hos Amini Dental. Undersökningen görs både manuellt och med panoramaröntgen.Vad ingå...

Boka tid hos Amini Dental för Tandläkarundersökning.

Tandläkarundersökning

Vad ingår i en tandläkarundersökning?

Under en regelbunden tandläkarundersökning, så undersöker vi dina tänder, både manuellt och med intraoral och panoramaröntgen, för att se

• om du har hål i tänderna
  • hur ditt tandkött ser ut
  • om du riskerar att få tandlossning

Regelbundna rutinundersökningar gör man i regel en gång per år, men det kan variera från individ till individ beroende på hur mycket problem du har med dina tänder. Vi tar fram ett förslag på behandlingsprogram om du behöver åtgärda något för att behålla friska tänder livet ut.

Boka din tandläkarundersökning hos Amini Dental redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Amini Dental erbjuder.

Norrmalm
Välkommen till Amini Dental i Stockholm! För att komma i kontakt med oss kan du mejla oss på info@ aminidental.se I fina lokaler i Tandläkarhuset på Odengatan 83 hittar du Amini Dental, med tandläkare Maryam Amini och tandsköterska Susanna Israelsson, samt i nära samarbete med tandhygienist Shirin Tavana. Maryam Amini har arbetat som legitimerad tandläkare sedan 1994 och är nischad inom området protetik. På mottagningen får du tandvård av hög kvalitet och rätt pris. Som patient kan du känna dig trygg och säker. Vi har samarbete med specialister som vi remitterar till när behovet finns. Både barn, vuxna och äldre är välkommen till mottagningen! Vi erbjuder både allmän och specialisttandvård Vi utför all form av tandvård, så som: Allmän tandvård  Fast och avtagbar protetik (kronor och broar) Estetisk tandvård Tandkirurgi Akuttandvård Tandimplantat Bettskenor Snark- eller apnéskenor Amini Dental tar emot tandvårdsrädda personer Vi tar emot både barn och äldre till mottagningen, och vi har stor erfarenhet av att behandla personer som lider av tandläkarskräck. Vi är även vana att behandla personer som inte har besökt tandläkaren på många år - hos oss behöver du inte skämmas över din munhälsa. Amini Dental är ansluten till Försäkringskassan Amini Dental är kopplad till Försäkringskassan, vilket betyder att allmänt tandvårdsbidrag (ATB) och högkostnadsskydd gäller. Hur mycket tandvårdsbidrag du får varierar mellan 300-600 kr beroende på din ålder, och du får ett nytt bidrag varje år. Högkostnadsskyddet finns för att ge dig ersättning om dina kostnader hos tandläkaren överskrider 3000 kr/år.  Välkommen att boka en tid hos Amini Dental i Stockholm!

Många patienter prisar Amini Dental i Stockholm för deras höga kompetens, omtänksamhet, och professionella bemötande. Kliniken beskrivs som väldigt pålitlig och trygg, vilket gör den särskilt bra för tandvårdsrädda patienter. Lokalerna är rena och moderna, och personalen är både engagerad och erfaren. Några nämner att vissa behandlingar kan vara kostsamma och att det ibland kan vara svårt att boka tid.
Trygg miljö
Professionellt bemötande
Bra och noggrann
Pålitlig och erfaren
Dyrt för vissa behandlingar
Tidsbokning kan vara svår
barn, vuxna, äldre, tandvårdsrädda, akut tandvård
*Sammanfattat från Vården (24), Google (4) & Hitta (2).

Behrooz F.
8 nov, 2023
Björn B.
24 jun, 2023
Kompetent , pålitlig, trygg och ytterst skicklig tandläkare. Jag är oerhört glad att vara patient sedan dryga 25 år !

Vi jobbar här

Maryam Amini