Akut tandvård

Har du fått akuta besvär med tänderna? Då kan du söka hjälp hos oss på Nolatandläkarna - Team Ulla J Westberg i Örnsköldsvik! Vi hjälper ...

Akut tandvård

Vi hjälper dig så snabbt vi kan

Vi kan alla råka ut för problem med tänderna som behöver åtgärdas snabbt. Kanske rör det sig om en tand som är infekterad, en krona som lossnat, skadade tänder eller tandvärk. Oavsett vilket så kan vi på Nolatatandläkarna - Team Ulla J Westberg erbjuda dig en tid snabbt!

Kontakta oss på Nolatandläkarna - Team Ulla J Westberg i Örnsköldsvik för att boka din akuttid!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Nolatandläkarna Team Ulla J Westberg, Örnsköldsvik erbjuder.

Örnsköldsvik
Välkommen till Nolatandläkarna - Team Ulla J Westberg i Örnsköldsvik! Vi finns på Storgatan 25 i trivsamma lokaler vid charmiga kullerstensgator. I vårt team finns tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor med gedigen kompetens och erfarenhet. Teamet leds av tandläkare Ulla J Westberg. Vi har också en specialisttandläkare till vårt förfogande. Du som är 23-29 år eller 65 år och äldre har rätt till tandvårdsbidrag på 600 kr/år via Försäkringskassan. Du kan också få tandvårdsersättning vid större behandlingar. Alla från 16 år och uppåt är välkomna! Behandlingar hos Nolatandläkarna Hos Nolatandläkarna - Team Ulla J Westberg kan du boka allmäntandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård där en duktig käk-kirurg är kopplad till vår verksamhet och hjälper till med speciella behandlingar. Dessa behandlingar erbjuder vi: Allmäntandvård såsom tandläkarundersökning Besök hos specialist käk-kirurg Tandimplantat Estetisk tandvård, till exempel tandblekning Frisktandvård Akut tandvård Vi erbjuder akut tandvård i Örnsköldsvik Har du drabbats av akuta besvär med tänderna? Vi tar emot besök med kort varsel, ring till oss så ordnar vi en akuttid snarast. Du kan känna dig trygg hos Team Ulla J Westberg på Nolatandläkarna Vi i Team Ulla J Westberg månar om dina tänder och vill att du ska känna dig avslappnad och välkommen vid ett besök hos oss. För att besöket ska kännas extra tryggt har du alltid kontakt med samma team av tandläkare och tandhygienister. Våra duktiga tandhygienister ger dig tips och råd för en bättre tandhälsa. Vi har också extra vass kompetens till vårt förfogande när det gäller tandimplantat. Det är enkelt att hitta till Nolatandläkarna Vi finns centralt i Örnsköldsvik, i nära anslutning till E4:an. Tveka inte att kontakta oss på Nolatandläkarna - Team Ulla J Westberg, så hjälper vi dig!

Måndag
Tisdag - Onsdag