Tandläkarundersökning

Du kan boka en tandläkarundersökning i Örnsköldsvik hos oss på Tandhälsan - Team Fredrik Hellström. Vad ingår i en tandläkarundersökning?...

Boka tid hos Tandhälsan - Team Fredrik Hellström, Örnsköldsvik för Tandläkarundersökning.

Tandläkarundersökning

Vad ingår i en tandläkarundersökning?

En tandläkarundersökning innebär att tandläkaren undersöker dina tänder, både manuellt och med röntgen, för att se:

• Om du har hål i tänderna
  • Hur ditt tandkött ser ut
  • Om du riskerar att få tandlossning

Det är viktigt att gå på regelbundna tandläkarundersökningar för att bibehålla en god tandhälsa. Denna rutinundersökning gör man i regel en gång per år, men det kan variera från individ till individ beroende på hur mycket problem du har med dina tänder. Om du behöver åtgärda något tar tandläkaren fram ett förslag på behandlingsprogram.

Boka din tandläkarundersökning hos oss på Tandhälsan i Örnsköldsvik redan idag!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandhälsan - Team Fredrik Hellström, Örnsköldsvik erbjuder.

Örnsköldsvik
Tandhälsan - din tandläkare i Örnsköldsvik! Varmt välkommen till oss på Tandhälsan - team Fredrik Hellström. Vi erbjuder tandvård för hela familjen. Vi värdesätter era behov och att ni känner er trygga hos oss! Vi använder oss alltid av de senaste teknikerna och materialen. Du hittar oss i centrala Örnsköldsvik på Nygatan 2. Vi är anslutna till försäkringskassan! Behandlingar hos på Tandhälsan Hos oss kan du som patient boka tid för bland annat: Tandläkarundersökning Tandhygienistbehandling Tandblekning Tandimplantat Kronor och broar Barntandvård Vi kan även erbjuda hjälp med tandreglering. Då kan du som patient använda Invisalign hos oss för att få rakare tänder. Du kan känna dig trygg hos Tandhälsan Vi har många års erfarenhet av tandvård och vi ser om hela familjens tandhälsa. Välkommen att boka en tid hos Tandhälsan i Örnsköldsvik!

Tandhälsan - Team Fredrik Hellström i Örnsköldsvik får övervägande positiva recensioner. Många patienter lovordar den trevliga och kunniga personalen, snabba service och de moderna teknikerna som används. Fina och välskötta lokaler bidrar också till ett bra intryck. Dock har några haft problem med att nå kliniken telefonledes och anser att vissa smärtlindringsråd är oseriösa.
Trevlig och kunnig personal
Bra bemötande
Hjälpsam och omhändertagande
Moderna tekniker och material
Fina och välskötta lokaler
Svårigheter att nå telefonledes
Eventuellt oseriösa smärtlindringsråd
hela familjen, barn, tandreglering, akut tandvård
*Sammanfattat från Google (6), Facebook (5), Hitta (3) & Vården (1).

4.9
Ingeborg B.
8 aug, 2024
Jag är Jag är mycket nöjd med denna klinik. Allt är väldigt välorganiserat och snabbt tillgängligt. Det spelar ingen roll vilken tandläkare som behandlar dig, alla är väldigt kompetenta, vänliga och uppmärksamma. De tillgodoser även särskilda önskemål. Jag känner mig bekväm i den här praktiken med både läkarna och hela personalen.
Hans L.
11 maj, 2022
Fredrik, en fantastiskt bra tandläkare och hans sköterskor likaså. 😊

Måndag
Tisdag
Onsdag
Torsdag
På fredagar är kliniken stängd.