null
1/7

Psykoterapeut Marianne Dahlner

karta knapp bakgrund

Lilla Fiskaregatan 10, våning 4, Lund

Psykoterapeut Marianne Dahlner

Hos Psykoterapeut Marianne Dahlner kan du som lider av ångest få hjälp och stöd. Ångest är ett vanligt besvär som inte är farligt i sig, men som kan upplevas som otroligt jobbigt.

Vad är ångest och varför får man det?

Ångest kan beskrivas som en stark känsla av obehag som uppstår när vi upplever något som otäckt eller olustigt. Ångest ger ofta en fysisk reaktion där hjärtat slår snabbare, musklerna drar ihop sig, du får svårt att andas eller mår illa. Ångest ger oftast också en stark känsla av oro eller ängslighet.

Ångest kan uppstå av något mycket påtagligt, till exempel att du går igenom en skilsmässa eller har drabbats av en livshotande sjukdom. Men många upplever också ångest utan att det finns någon uppenbar orsak. Oavsett vad din ångest beror på finns det hjälp att få och terapi kan vara ett bra sätt att lära sig hantera sina problem.

Olika ångestsyndrom

Det finns ett antal olika ångestsyndrom och ett av de vanligaste är panikattacker. De kommer väldigt plötsligt, ofta utan någon påtaglig anledning, och kan pågå i allt från några minuter till flera timmar. Andra exempel på ångestsyndrom är tvångssyndrom, posttraumatiskt stress syndrom, generaliserat ångestsyndrom och olika typer av fobier.

Välkommen att kontakta Psykoterapeut Marianne Dahlner för att få hjälp med din ångest!

Om oss

Välkommen till Psykoterapeut Marianne Dahlner!

Hos Marianne erbjuds du psykodynamisk psykoterapi, samtalsstöd och rådgivning i en lugn miljö, mitt i centrala Lund. Marianne är legitimerad psykoterapeut med en utbildning som socionom i botten. Hon erbjuder både korttidsterapi och längre kontakter, och har lång erfarenhet av att arbeta med psykoterapi.

Det här kan du få hjälp med

Till Marianne Dahlner kan du vända dig med de flesta psykiska besvär, till exempel:

  • Relationsproblem
  • Alkoholproblematik
  • Kriser
  • Stress
  • Ångest
  • Depression

Psykodynamisk psykoterapi

Marianne arbetar i första hand med psykodynamisk psykoterapi. Det är en metod som fokuserar på att öka din självkännedom och ge dig en bättre förståelse för dina reaktioner och levnadsmönster. Genom detta blir det sedan lättare att se vilka mönster som du vill förändra, för att på så sätt öka ditt välmående.

Upplever du problem med alkohol?

Dämpar du stress och oro med alkohol, eller tycker du eller dina anhöriga att du dricker för mycket? Då kan du vända dig till Marianne för hjälp. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av alkoholproblematik och kan hjälpa dig med rådgivning och psykoterapi.

Varmt välkommen att boka tid hos Psykoterapeut Marianne Dahlner!

Informationen uppdaterades 15:39 - 23 nov, 2022

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag:08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag:08:00 - 16:00

Telefonnummer

+4670817#### Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier