null
1/7

Psykoterapeut Marianne Dahlner

karta knapp bakgrund

Lilla Fiskaregatan 10, våning 4, Lund

Öppet idag till 16:00

Psykoterapeut Marianne Dahlner

Stress är ett allt vanligare problem och kan ibland vara svårt att hantera på egen hand. Hos Psykoterapeut Marianne Dahlner kan du få hjälp och stöd.

Vad är egentligen stress?

Stress är något som vi alla upplever ibland och är en helt naturligt reaktion. Stress är kroppens försvarssystem som sätts igång när vi upplever något som farligt. Pulsen ökar, andningen blir snabbare, musklerna spänns och blodtrycket stiger när vi gör oss redo att slåss eller fly.

Stress i små doser är inte farligt, men om du är stressad under långa perioder utan möjlighet till återhämtning kan det få allvarligare konsekvenser.

Varför blir vi stressade?

Det kan vara många olika saker och situationer som gör oss stressade och det varierar ofta mycket från person till person. Generellt kan man säga att stress ofta uppstår när omgivningens krav är högre än dina egna resurser. Dina reaktioner på stress påverkas också mycket av dina tidigare erfarenheter, hur du fungerar som person och vad du är i för sinnesstämning.

Psykoterapi kan hjälpa dig!

Det kan vara svårt att på egen hand hantera stressen och ta sig ur de mönster som skapar stress. Med hjälp av psykoterapi får du bättre förståelse för dina känslor och kan hitta redskap för att bryta negativa mönster.

Välkommen att boka tid hos Psykoterapeut Marianne Dahlner!

Om oss

Välkommen till Psykoterapeut Marianne Dahlner!

Hos Marianne erbjuds du psykodynamisk psykoterapi, samtalsstöd och rådgivning i en lugn miljö, mitt i centrala Lund. Marianne är legitimerad psykoterapeut med en utbildning som socionom i botten. Hon erbjuder både korttidsterapi och längre kontakter, och har lång erfarenhet av att arbeta med psykoterapi.

Det här kan du få hjälp med

Till Marianne Dahlner kan du vända dig med de flesta psykiska besvär, till exempel:

  • Relationsproblem
  • Alkoholproblematik
  • Kriser
  • Stress
  • Ångest
  • Depression

Psykodynamisk psykoterapi

Marianne arbetar i första hand med psykodynamisk psykoterapi. Det är en metod som fokuserar på att öka din självkännedom och ge dig en bättre förståelse för dina reaktioner och levnadsmönster. Genom detta blir det sedan lättare att se vilka mönster som du vill förändra, för att på så sätt öka ditt välmående.

Upplever du problem med alkohol?

Dämpar du stress och oro med alkohol, eller tycker du eller dina anhöriga att du dricker för mycket? Då kan du vända dig till Marianne för hjälp. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av alkoholproblematik och kan hjälpa dig med rådgivning och psykoterapi.

Varmt välkommen att boka tid hos Psykoterapeut Marianne Dahlner!

Informationen uppdaterades 15:39 - 23 nov, 2022

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag:08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag:08:00 - 16:00

Telefonnummer

+4670817#### Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier