null
1/7

Psykoterapeut Marianne Dahlner

karta knapp bakgrund

Lilla Fiskaregatan 10, våning 4, Lund

Öppet fredag från 08:00

Psykoterapeut Marianne Dahlner

Marianne Dahlner är legitimerad psykoterapeut och kan hjälpa dig genom psykoterapi.

När ska man gå i terapi?

Det finns en rad olika anledningar att gå i terapi. Ibland rör det sig om en specifik händelse som påverkat din mentala hälsa, till exempel en skilsmässa, ett dödsfall eller ett sjukdomsbesked. Men ibland kan besvär som ångest, stress eller nedstämdhet dyka upp utan att du kan se en direkt orsak. Oavsett vad som bekymrar dig är det viktigt att du söker hjälp.

Psykodynamisk psykoterapi

Inom psykoterapin finns det flera olika inriktningar, och Marianne arbetar i första hand med psykodynamisk terapi. Där ligger fokus på att du ska få ökad förståelse för dina känslor och hur de hänger ihop med din nuvarande livssituation. Genom denna förståelse kan du också lära känna dig själv bättre och på så sätt öka dina möjligheter att påverka och styra ditt liv. I terapin kan du helt och hållet vara dig själv och du får prata fritt om det som upptar dig för stunden.

Kontakten inleds med ett par första samtal, där du får berätta om din situation och dina besvär. Utifrån det bestämmer du och terapeuten gemensamt hur ni ska gå vidare.

Varmt välkommen till Psykoterapeut Marianne Dahlner i Lund!

Om oss

Välkommen till Psykoterapeut Marianne Dahlner!

Hos Marianne erbjuds du psykodynamisk psykoterapi, samtalsstöd och rådgivning i en lugn miljö, mitt i centrala Lund. Marianne är legitimerad psykoterapeut med en utbildning som socionom i botten. Hon erbjuder både korttidsterapi och längre kontakter, och har lång erfarenhet av att arbeta med psykoterapi.

Det här kan du få hjälp med

Till Marianne Dahlner kan du vända dig med de flesta psykiska besvär, till exempel:

  • Relationsproblem
  • Alkoholproblematik
  • Kriser
  • Stress
  • Ångest
  • Depression

Psykodynamisk psykoterapi

Marianne arbetar i första hand med psykodynamisk psykoterapi. Det är en metod som fokuserar på att öka din självkännedom och ge dig en bättre förståelse för dina reaktioner och levnadsmönster. Genom detta blir det sedan lättare att se vilka mönster som du vill förändra, för att på så sätt öka ditt välmående.

Upplever du problem med alkohol?

Dämpar du stress och oro med alkohol, eller tycker du eller dina anhöriga att du dricker för mycket? Då kan du vända dig till Marianne för hjälp. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med olika typer av alkoholproblematik och kan hjälpa dig med rådgivning och psykoterapi.

Varmt välkommen att boka tid hos Psykoterapeut Marianne Dahlner!

Informationen uppdaterades 15:39 - 23 nov, 2022

Omdömen från patienter

Vårdkvalitet
0 av 5
Tillgänglighet
0 av 5
Lokal och hygien
0 av 5
Information
0 av 5

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!

Kontakt och öppettider

Öppettider

Måndag - Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag:08:00 - 16:00

Telefontider

Måndag - Torsdag:08:00 - 17:00
Fredag:08:00 - 16:00

Telefonnummer

+4670817#### Visa nummer
Loading map

Relaterade kategorier