Ortopedisk kirurgi

ActiveMotion är specialiserade inom ortopedisk kirurgi och kan hjälpa dig med många olika besvär från muskler och leder.Vad gör en ortoped?E...

Boka tid hos ActiveMotion för Ortopedisk kirurgi.

Vad gör en ortoped?

En ortoped kan utreda och behandla besvär med rörelseapparaten, det vill säga muskler, leder och skelett. Det kan till exempel röra sig om medfödda problem, arbetsskador, idrottsskador eller skador från olyckor.

Vanliga besvär från rörelseapparaten

• Axelvärk

• Karpaltunnelsyndrom

• Höftbesvär

• Hallux valgus

ActiveMotion erbjuder hand- och fotkirurgi för att behandla några av besvären eller sjukdomarna listade ovan.

Varmt välkommen att boka en tid hos ActiveMotion!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som ActiveMotion erbjuder.

Mellbystrand
I Tudorklinkens lokaler på Stora Strandvägen 6 i Skummeslövsstrand hittar du ActiveMotion. Hos oss kan du få träffa en ortoped och få hjälp med uppföljning av operationer. ActiveMotion är verksamma på flera håll i Sverige och Danmark och är specialiserade inom ortopedisk kirurgi. Det här kan vi hjälpa dig med Hos oss kan du få hjälp med många vanliga besvär från rörelseapparaten, som till exempel: Artros Hallux valgus Meniskskador Korsbandsskador Knäsmärta Axelvärk Axelluxation Impingementskador Höftsmärta Idrottsskador Sömnstörningar / sömnproblem ​Via våra specialister får du även tillgång till ryggkirurg och handkirurg. Vi samarbetar också med Mölholms kardiologer, för hjälp med ablation vid förmaksflimmer. Utbudet hos ActiveMotion ActiveMotion erbjuder olika typer av kirurgiska ingrepp och undersökningar, till exempel: ortopedisk kirurgi ryggkirurgi neurokirurgi öron-näsa-hals kirurgi gynekologi sömnapnéutredning magnetröntgen - MR. Få rätt hjälp snabbt Vill du snabbt få en bedömning och behandling inom ortopedi? Då ska du vända dig till oss på ActiveMotion. Hos oss slipper du långa väntetider och får hjälp med dina besvär från kompetenta specialister. Vi ser till att du får undersökning, behandling, operation och uppföljning från samma ortoped, för kontinuitet och trygghet. Doktor Ole Steen Jørgensen ActiveMotion grundades av Ole Steen Jørgensen. Han är specialist inom ortopedisk kirurgi sedan 1995 och har en bred kunskap och erfarenhet från bland annat regions- och länssjukhus i Sverige. Varmt välkommen till oss på ActiveMotion!

1 omdöme
Steve L.
13 nov, 2023
Mycket kompetent läkare lungn o lyhörd samn kompetent sjukvård han o hans teim bedriver.