Akut tandvård

Boka tid hos Tandläkarna Södermark & Sandström för Akut tandvård.

Akut tandvård

Ibland drabbas man av akuta problem med tänderna, som till exempel tandvärk. Hos Tandläkarna Södermark & Sandström kan du få hjälp med en akuttid snabbt, så du slipper gå runt och ha ont.

Akut tandvård samma dag

Vid akuta besvär strävar vi efter att erbjuda dig en tid hos oss samma dag. Vi kan ge dig en så kallad comfortbehandling, en tillfällig lagning på den trasiga tanden. Vi bokar sedan in en ny tid för en permanent lagning eller krona.

Varmt välkommen att boka en akuttid hos Tandläkarna Södermark & Sandström!

Letar du efter något annat? Se vilka fler tjänster som Tandläkarna Södermark & Sandström erbjuder.

Skellefteå
Välkommen till vår mottagning! I nya, fräscha lokaler i centrala Skellefteå hittar du Tandläkarna Södermark & Sandström. Hos oss kan du få hjälp med all typ av tandvård, från förebyggande undersökningar till estetisk tandvård till större ingrepp som tandimplantat. Det här kan vi hjälpa dig med Vi strävar efter att erbjuda dig de bästa behandlingarna med hög kompetens och kvalitet. Hos oss kan du exempelvis få hjälp med: Regelbundna undersökningar Akut tandvård Tandhygienistbehandling Tandblekning Lagningar Kronor och broar Tandimplantat Vi har också ett stort nätverk och goda kontakter med specialister inom flera områden. Erfarenhet och service Våra tandläkare Per och Lars har lång erfarenhet av all typ av tandvård och har det övergripande ansvaret för patienterna. Men våra ledord omtanke, engagemang och arbetsglädje genomsyrar hela mottagningen. Vi möter dig alltid med lyhördhet och serviceanda, för att du ska känna dig trygg hos oss. Välkommen att boka en tid hos Tandläkarna Södermark & Sandström!

1 omdöme
Roger N.
26 jan, 2025
Mycket nöjd med tanke på tandläkarskräck

Måndag-torsdag 08:00-09:30, 10:00-12:00 och 13:00-15:30
Fredag 08:00-09:30 och 10:00-12:00