• Sök

  Sök

 • Jämför

  Jämför

 • Boka

  Boka

  Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

Logo Tandpoolen

Tandpoolen - Östermalm, Stockholm

Ökad ålder och viss typ av livsmedel och nikotinprodukter kan missfärga tänderna. Tandblekning är en vanlig behandling idag som kan utföras både hemma eller hos oss på mottagningen - något som vi har lång erfarenhet av.

Före påbörjad behandling

Innan du påbörjar behandlingen måste du åtgärda eventuella hål, tandsten och missfärgningar.

Hur lång tid tar tandblekningen på mottagningen?

På en tandvårdsmottagning tar behandlingen ungefär en till två timmar. För ett riktigt bra resultat kan behandlingen behöva upprepas en till två gånger vid olika tillfällen.

Hur går hemma-tandblekning till?

För att kunna bleka dina tänder hemma måste en tandläkare eller tandhygienist avgjuta dina tänder för att kunna tillverka en plastskena. I plastskenan applicerar du sedan ett blekmedel innan du fäster skenan på tänderna.

Skenan ska sitta på i en till två timmar och under tiden ska du undvika att äta, dricka eller röka. Det är viktigt att du före behandlingen har borstat tänderna noga och gjort rent mellan dem.

Efter slutförd blekning

Använd en tandkräm med extra fluor för att bibehålla slutresultatet.

Har tandblekning några biverkningar?

Det man kan uppleva som obehagligt är ilningar samt irriterat tandkött ett par dygn efter behandling. I förlängningen har tandblekning inte några biverkningar.

Informationen uppdaterades 02 oktober 2017 av Vården.se

Pris

Pris efter konsultation

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Askrikegatan 1, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

 • Måndag - Torsdag 08:00 - 17:00
 • Fredag 08:00 - 14:00

Om Tandpoolen

Varmt välkommen till Tandpoolen!

Tandpoolen är belägen på lummiga Askrikegatan i Stockholm. På tandvårdskliniken arbetar tandläkare och tandhygienister utifrån filosofin att hjälpa dig till en friskare mun och lägre tandvårdskostnader.

Vad Tandpoolen kan hjälpa till med

Vi erbjuder allmäntandvård och akuttandvård inom 24 timmar till dig som behöver. Vi har möjlighet att skriva remiss till specialistvård samma dag om det skulle behövas vid ditt akutbesök.

Tandpoolen är även specialiserat på tandimplantat, kronor och broar. Vi är en av få kliniker i Stockholm som kan erbjuda patienter helkeramiska kronor och broar under endast en sittning.

3D-röntgen hjälper oss i vårt arbete

På Tandpoolen behandlar tandläkarna sjukdomen och tandhygienisterna ser till att den inte uppstår genom förebyggande åtgärder. Vi använder 3D-röntgen för att effektivt och smidigt säkerställa att rätt behandling utförs och att det mest lämpade tillvägagångssätt används.

Läs om våra medarbetare

Övriga behandlingar hos Tandpoolen

 • Tandläkarundersökning

  Pris efter konsultation

  Vad innebär en tandläkarundersökning? En tandläkarundersökning är den rutinundersökning som man genomgår regelbundet. Hur ofta man bör gå... Läs mer

 • Tandhygienistundersökning

  Pris efter konsultation

  En tandhygienistundersökning görs i förebyggande syfte för att minska risken för karies och andra tandsjukdomar. Våra tandhygenister ser til... Läs mer

 • Tandimplantat

  Pris efter konsultation

  Tandpoolen är specialiserade på tandimplantat och hos oss kan vi behandla allt från enstaka tandluckor till hela munnar. Vi har lång erfaren... Läs mer

 • Kronor och broar

  Pris efter konsultation

  Tandpoolen är en av få kliniker i Stockholm som kan erbjuda patienter helkeramiska kronor och broar på en och samma dag, från avtryck till f... Läs mer

 • Akuttandvård

  Pris efter konsultation

  Hos Tandpoolen erbjuder vi akut tandvård till dig som har tandvärk eller andra akuta problem med dina tänder. Vi kan snabbt ge dig en akutti... Läs mer

 • Estetisk tandvård

  Pris efter konsultation

  Hos oss på Tandpoolen erbjuder vi estetisk tandvård. Vi korrigerar: Oönskade tandluckor Missfärgade eller skadade framtänder Reglerar... Läs mer

Karta - Askrikegatan 1, Stockholm

Omdömen

Snittbetyg på omdömen

0,0

Baserat på 0 omdömen

Lämna omdöme
 • Vårdkvalitet
 • Tillgänglighet
 • Lokal och hygien
 • Information

Vanliga frågor

Är det något du undrar över går det bra att fråga vårdgivaren här.