Har du problem med en under- eller överaktiv sköldkörtel kan du få hjälp hos oss på 2Heal!
Det finns symptom som kan tyda på att sköldkörteln är underaktiv. Dessa symptom är ledtrådar och man behöver göra en helhetsbedömning av symptom, blodprover och livssituation innan en underfunktion kan konstateras. Tecken på hypotyreos kan till exempel vara:
trötthet
nedstämdhet
kraftiga menstruationer
torr hud
hjärndimma
Symptomen för hypertyreos är även de endast de första ledtrådarna till att sköldkörteln kanske inte fungerar riktigt som den ska. Man måste lägga ihop detta med en blodprovsanalys och göra en helhetsbedömning för att få slutgiltiga resultat. Tecken på överaktiv sköldkörtel kan vara:
trötthet
hjärtklappning
sömnsvårigheter
vallningar/svettningar
darrningar
känsla av rastlöshet
ångest
svårt att gå upp i vikt
Hos oss samarbetar endokrinolog och gynekolog/androlog med andra terapeuter för att erbjuda dig vård anpassad efter dina behov. Du bokar först in en telefonkonsultation hos oss där vi kartlägger ditt tillstånd och dina behov. Därefter görs en undersökning, blodprov och mätningar där vi utgår från kroppens olika delar och hur de interagerar. Som ny patient rekommenderar vi att du bokar in ett möte på 45 till 60 minuter så att din vårdgivare kan göra en ordentlig undersökning av dig.
Välkommen att kontakta oss på 2Heal Stockholm för mer information!
Läkare, specialist gynekologi och kvinnohälsa
Ortoped och företagsläkare
Allmänläkare