1/2
Öppet måndag från 08:00

Tandläkare Christopher Tollefors

Karlavägen 40, Stockholm

Tandläkare Christopher Tollefors

Om oss
Boka behandling
Omdömen
Kontakt

Allmäntandläkare Christopher Tollefors är det senaste tillskottet på tandvårdskliniken Karlatandläkarna.

Vi har öppet som vanligt!

Vi håller mottagningen öppen som vanligt och välkomnar både nya och gamla patienter. Vi erbjuder också akuttider för dig som har fått akuta besvär med tänderna och behöver få hjälp snabbt.

Hos oss kan du känna dig trygg; vi är mycket noggranna med våra rutiner kring hygien och vi följer naturligtvis nationella riktlinjer kring smittskydd. Har du frågor om hur vi arbetar eller vill boka en tid är du varmt välkommen att kontakta oss!

Det här erbjuder vi på Karlatandläkarna

Karlatandläkarna ligger i ljusa lokaler centralt på Karlavägen. På mottagningen är vi tre tandläkare, två tandhygienister och tre tandsköterskor. Vi erbjuder komplett tandläkarvård, inklusive estetisk tandvård, tandblekning, allmän tandhygien och kirurgi. Vi är särskilt specialiserade inom implantat och bettfysiologi.

Trygghet i fokus

Som patient hos oss på Karlatandläkarna står du alltid i fokus och det är viktigt för oss att du känner dig trygg med den behandling du får. Vi värderar förtroendet mellan tandläkare och patient, och guidar dig till bästa, möjliga behandling.

Varmt välkommen till Christopher Tollefors och Karlatandläkarna!

Informationen uppdaterades 16:59 - 27 mar, 2020

Tandimplantat hos Tandläkare Christopher Tollefors i Stockholm

Pris efter konsultation

Om du har förlorat en eller flera tänder kan det vara aktuellt med tandimplantat. Vi på Karlatandläkarna har en lång historia av arbete med implantat och kan hjälpa dig med en långsiktig lösning.

Vad innebär tandimplantat?

Ett tandimplantat består av flera delar och används för att ersätta en eller flera förlorade tänder. I första steget fästs en titanskruv i käkbenet genom ett kirurgiskt ingrepp. När den har läkt fast kan man fästa en konstgjord tand i skruven. Den ser ut och fungerar precis som en vanlig tand.

En lång historia av implantat

På vår klinik genomfördes de första behandlingarna med Astra Tech Dental Implantat, det implantatsystem som numera är ledande inom tandimplantat. Många patienter har haft sina implantat i över 20 år och vi kan både hjälpa dig att sätta in nya implantat och underhålla gamla.

Välkommen till Karlatandläkarna och Christopher Tollefors för hjälp med implantat!

Tandläkarundersökning
hos Tandläkare Christopher Tollefors i Stockholm

Vid en tandläkarundersökning kontrollerar man status på tänder och tandkött. För barn rekommenderar man ett årligt besök och vuxna rekommen...

Bettskena
hos Tandläkare Christopher Tollefors i Stockholm

Hos Christopher Tollefors kan du få hjälp om du har behov av en bettskena. Det kan vara aktuellt om du biter ihop tänderna eller har problem...

Pris efter konsultation

Tandblekning
hos Tandläkare Christopher Tollefors i Stockholm

Att tänderna missfärgas vid ökad ålder och på grund av vissa livsmedel är helt normalt, men kan se lite tråkigt ut. Genom att bleka dina tän...

Pris efter konsultation

Kronor och broar
hos Tandläkare Christopher Tollefors i Stockholm

Kronan är den synliga delen av tanden som täcker tandroten. Om en tand har skadats så pass mycket att det inte räcker med en lagning kan du ...

Pris efter konsultation

Omdömen

Vårdkvalitet
Tillgänglighet
Lokal och hygien
Information

Denna vårdgivare har inga omdömen än. Var den första att lämna omdöme!


Kontakt och öppettider

Telefontider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00 Lunchstängt kl 12:00-13:00

Öppettider

Måndag - Fredag : 08:00 - 17:00 Lunchstängt kl 12:00-13:00
Karta
klicka för att öppna
en interaktiv karta