Sök
Sök
Jämför
Jämför
Boka
Boka
Hitta rätt vård

Skicka en bokningsförfrågan eller ring för att komma i kontakt med den vårdgivare du valt.

  • 08-661 12 71

Diskbråck / Ischias hos Leg. Kiropraktor Fred Lövgren i Stockholm

Kontaktuppgifter

Telefon

Besöksadress

Artillerigatan 16, Stockholm - Visa på karta

Webbplats

Öppettider

  • Måndag - Fredag 07:45 - 18:00

Diskbråck / Ischias

Diskbråck uppstår då en disk som ligger mellan ryggradens kotor brister och buktar in mot ryggradskanalen. Problemet är relativt vanligt och orsakar inte alltid besvär, men om man får problem med smärta i ryggen (ischias) så kan Leg. Kiropraktor Fred Lövgren erbjuda behandling.

Diskbråck och ischias

Vid diskbråck är det vanligt att du får smärta i ländryggen som strålar ner i benet. Det har att göra med att ischias-nerven påverkas av diskbråcket. Men det är också fullt möjligt att få diskbråck utan ischias, eller några andra påtagliga besvär. På samma sätt kan du uppleva smärtor från ischias, utan att du har ett diskbråck. Därför är det viktigt att undersökas hos en kiropraktor så du får rätt diagnos och behandling.

Behandling av diskbråck

Eftersom diskbråck vanligtvis läker av sig självt handlar behandling av diskbråck till stor del om smärtlindring, att öka rörligheten och viktigast av allt att rehabilitera och lägga upp en plan för att kunna undvika framtida problem. Med hjälp av en kiropraktor får du behandling för det mest akuta och sedan hjälp med individanpassade övningar för att du ska kunna återgå till normal rörlighet och bli smärtfri.

Om behandlingen inte hjälper

Då jag har lång erfarenhet av behandling av diskbråck är jag också vaksam på om behandlingen inte fungerar och om det är aktuellt att gå till läkare. För även om diskbråck kan vara av lättare karaktär så kan man ibland behöva kirurgiska ingrepp för att behandla diskbråck.

Välkommen till Leg. Kiropraktor Fred Lövgren för behandling av diskbråck!

Informationen uppdaterades 13 maj 2019 av Vården.se

Om Leg. Kiropraktor Fred Lövgren

Välkommen till Leg. Kiropraktor Fred Lövgren!

Du hittar mottagningen i trivsamma lokaler på Östermalm och här kan du få hjälp av en legitimerad kiropraktor. En kiropraktor har en gedigen utbildning inom allt som rör rörelseapparaten och kan hjälpa dig med problem i muskler, leder och nervsystem. Hos mig kan du känna dig trygg i att du får den hjälp du behöver, oavsett om det gäller ett akut tillstånd eller om du en haft problem en längre tid.

Fred Lövgren har vårdavtal med If.

Det här kan du få hjälp med

Fred Lövgren är specialiserad inom ryggbesvär, men kan hjälpa dig med de flesta problem från muskler och leder. Han erbjuder bland annat behandling vid:

  • Ryggskott
  • Akuta ryggbesvär
  • Långvariga ryggbesvär
  • Akuta nacksmärtor
  • Långvariga nack- och skuldersmärtor
  • Huvudvärk
  • Ischias
  • Diskbråck

Fred Lövgren samarbetar även med många andra inom sjukvården och kan vid behov hänvisa dig vidare till exempelvis sjukgymnast, läkare, ortoped eller reumatolog.

Om Leg. Kiropraktor Fred Lövgren

Fred Lövgren utbildade sig till kiropraktor i USA. Han har varit verksam i över 40 år och har en bred kunskap. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt och för att du ska känna dig trygg står du som patient helt i fokus och vi inleder aldrig behandling innan vi har gått igenom sjukdomshistorik och gjort en grundlig undersökning. Vi månar också om ditt fortsatta välmående och hjälper dig att lägga upp en plan med övningar och rehabilitering för att undvika framtida problem.

Välkommen till Leg. Kiropraktor Fred Lövgren!

Informationen uppdaterades 13 maj 2019 av Vården.se

Behandlingar hos Leg. Kiropraktor Fred Lövgren

Ont i ryggen hos Leg. Kiropraktor Fred Lövgren i Stockholm

Hos Leg. Kiropraktor Fred Lövgren kan du få hjälp med behandling av smärtor i ryggen. Det finns en rad olika anledningar till varför man får...


Kiropraktor hos Leg. Kiropraktor Fred Lövgren i Stockholm

Fred Lövgren är legitimerad kiropraktor med lång erfarenhet. En kiropraktor jobbar med hela rörelseapparaten, det vill säga muskler, leder, ...


Huvudvärk hos Leg. Kiropraktor Fred Lövgren i Stockholm

Huvudvärk kan ha flera anledningar, men ibland beror den på en låsning i rörelseapparaten, och då kan Leg. Kiropraktor Fred Lövgren erbjuda ...


Ryggskott hos Leg. Kiropraktor Fred Lövgren i Stockholm

De allra flesta drabbas av ryggskott någon gång under livet. Hos Leg. Kiropraktor Fred Lövgren kan vi erbjuda akuta tider så att du får hjäl...


Diskbråck / Ischias hos Leg. Kiropraktor Fred Lövgren i Stockholm

Diskbråck uppstår då en disk som ligger mellan ryggradens kotor brister och buktar in mot ryggradskanalen. Problemet är relativt vanligt och...


Våra medarbetare

Dr. Fred Lövgren D.C

Dr. Fred Lövgren D.C

Legitimerad kiropraktor

Karta - Artillerigatan 16, Stockholm

Omdömen


Frågor